Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Halibar
Jak jsem psal, dalšími výroky o statistice jen více ukazujete, že je to pro vás španělská vesnice. A to jsem tady chtěl používat Pearsonovy korelační koeficienty nebo Studentovy T-testy, ukazatele statistické významnosti atd. Všechny velké studie se ve výsledcích téměř shodly a nebylo to 15 cm.
@Doctus to byl příklad ale jde tady jasně vidět, že máš svůj pohled a nedokážeš pochopit, že 100 lidí, 100 názorů. A pokud jsi schopný dohadovat se na ženském portálu s neznámými ženami, nad které se ještě povyšuješ, dokazuje jen to, že jsi egoistický hulvát. Odcházím, sbohem ![]()
@Doctus píše:
@káťaPopulační průměry super, ale co z toho??? Až budete mít za sebou 100 partnerků, tak si můžeme povídat o nějakém populačním průměru. Navíc by mě velice zajímalo, zda zakladatelku někdy napadlo, zda by nemohla být chyba také u ní. Kegelovy cviky nevyžadují žádnou posilovnu, jen nesmí být člověk lenivý.
sorry, ale aby zakladatelka zhodnotila, zda jí partner vyhovuje nebo ne, tak nemusí vyzkoušet 100 chlapů, to je jako bych ti řekla, že musíš sníst 100 rohlíků a že teprve potom můžeš říct, jak chutná rohlík… prostě u zakladatelky „si to nesedlo“ se holt stane…
Těžko říct jak vznikají ty statistiky, jestli někdo opravdu měřil, nebo se jenom ptal mužů na velikost, což by bylo značně neobjektivní. Mě nedávno můj muž přímo rozesmál, komentářem, že jeho míra je 18cm, přitom já dobře vím, že je to tak 14cm, mám srovnání jak vypadá 18cm penis
Co je však pro mě podstatná, že mě těch jeho 14 vyhovuje více než 18, nemám tam zas tolik prostoru
. Takže zakladatelce nezbývá než se s tím smířit a vidět jiné kvality na svém příteli, nebo vyměnit za více vyvynutého ![]()
@Halibar
Tak nevykládejte nesmysly. Na pochopení statistiky nemusíte mít vystudovanou matematicko-fyzikální fakultu. Každý ať má svůj názor, každé ženě nechť vyhovuje jiné penis, když mi ovšem někdo v odbornostech (i statistice) oponuje, nevidím jediný důvod nereagovat.
@Maria37
Zakladatelce jsem nikde neradil vyzkoušet 100 chlapů, to by hraničilo se silnou děvkovitostí. Na druhou stranu by její partner mohl říci, že mu nová partnerka nevyhovuje. A to by bylo křiku…
@Anonymní
U těch urologických byla velikost měřena 2. osobou.
Sorry za OT, ale musim se trochu zastat Doctuse. Jak jsem to pochopil ja, tak on tim prispevkem, ktery vzbudil bourlive reakce, jen reagoval na konkretni prispevky/nazory nekterych ucastnic ohledne prumeru (taky OT) a nebyla to rada pro zakladatelku.
Myslim si, ze rad zakladatelce tu bylo uz dost. Kazdy je jiny a kazdy k sobe musi najit toho praveho i co se tyce velikosti penisu. Jestli je pro ni sex dulezity a partnerova velikost ji nevyhovuje, tak to proste do budoucna fungovat nemuze. Tot (nejen) muj nazor.
@Doctus píše:
@káťa
Až budete mít za sebou 100 partnerků, tak si můžeme povídat o nějakém populačním průměru. Navíc by mě velice zajímalo, zda zakladatelku někdy napadlo, zda by nemohla být chyba také u ní. Kegelovy cviky nevyžadují žádnou posilovnu, jen nesmí být člověk lenivý.Příspěvek upraven 16.07.14 v 12:44
Za statisticky významné se považují výsledky vzorku populace když vzorek je 23 nebo více.
Takže žena která chce mít přehled nemusí nutně přetáhnout 100 chlapů, ale jen slabou čtvrtinu.
Uvědomte si dámy, že vaše osobní statistika je z nějakého důvodu zkreslená. Muži s většími penisy se víc vrhají „do akce“ - vystřídají daleko víc partnerek a proto se tolik ženských setkává častěji s nadprůměrem.
Jen málo se tady zmiňuje nějaký podprůměrný, nebo extrémně malý odvážlivec (a ty rychle pošlete k šípku).
V tom je statistika právě ošemetná - vůbec nemusí korespondovat s osobní zkušeností, když tam hraje roli nějaký neměřitelný faktor (chování lidí).
Jinak zajímalo by mě, jak se nakonec zakladatelka rozhodne. Radím rozchod - je to vůči chlapovi férovější, než ho podvádět. Leda že by to byl nějaký volnomyšlenkář, který toleruje oboustranně otevřený vztah s vyhledáváním sexu bokem, ale to je nepravděpodobné. ![]()
@Virginian
U 23 probandů bychom museli použít korekční mechanismy. Navíc výběr partnera není výběrem náhodným.
@Maria37
Zakladatelce jsem nikde neradil vyzkoušet 100 chlapů, to by hraničilo se silnou děvkovitostí. Na druhou stranu by její partner mohl říci, že mu nová partnerka nevyhovuje. A to by bylo křiku…
tak by bylo chvilku křiku, rozchod a potom by třeba oba potkali někoho, kdo jim bude vyhovovat… statistiky jsou zajímavé, ale přece nebudu s někým, kdo mi nevyhovuje jen kvůli statistice
Myslím, že Doctusovy příspěvky jsou o údivu nad tím, že tady někteří považují průměrné a normální hodnoty za „malé a podprůměrné“. Přece když je např. průměrný plat v ČR podle statistik (medián) 21 tisíc hrubého, ale někdo dojde a řekne „nene, průměrný plat je dle mých zkušeností přece 35 tisíc hrubého“, tak si o něm budete myslet, že je to snad blb, ne? ![]()
Navíc by bylo zajímavé zjištění, kolik ženských si myslí, že má „doma“ 17cm, (buď si to myslí nebo jí to nakukal chlap), a přitom ve skutečnosti má nějakých 14cm ![]()
@Arturus píše:
Myslím, že Doctusovy příspěvky jsou o údivu nad tím, že tady někteří považují průměrné a normální hodnoty za „malé a podprůměrné“. Přece když je např. průměrný plat v ČR podle statistik (medián) 21 tisíc hrubého, ale někdo dojde a řekne „nene, průměrný plat je přece 35 tisíc hrubého“, tak si o něm budete myslet, že je to snad blb, ne?
Navíc by bylo zajímavé zjištění, kolik ženských si myslí, že má „doma“ 17cm, (buď si to myslí nebo jí to nakukal chlap), a přitom ve skutečnosti má nějakých 14cm
A proto ženský neuměj couvat, protože jim chlapi odjakživa tvrděj, že 12 cm je ve skutečnosti 20.
@Virginian píše:
A proto ženský neuměj couvat, protože jim chlapi odjakživa tvrděj, že 12 cm je ve skutečnosti 20.
@Virginian píše:
Holky, já chápu, že nedokážete si přivlastnit fakt, že průměrný penis není tak velký, jak si myslíte. Asi jste spíš měli štěstí na ty větší, ale musím souhlasit s @Doctus . Nejsem odborník, ale kamarádka je zdravotní sestřička a když za studia chodila na praxi do nemocnic, kolikrát mi fascinovaně říkala, jak ti chlapi je mají malé, že to nečekala. Takže doporučuji přestat se dohadovat o něčem, co se někde píše nebo dělat závěry z vlastních zkušeností. Hlavně, pokud každému vyhovuje vlastní partner ![]()