Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fatalistka píše:
@MarsmeliJá měla jednoho s otřesně malým penisem a jak se později ukázalo jeho charakter byl ještě daleko otřesnější![]()
Ještě že už s ním nejsem
nejhorší kombinace
![]()
@kalamitaa píše:
Vyzkoušejte nějaký širší návlek na penis. A kdyby měl partner psychický problém s vylepšením svých rozměrů, tak to můžeš prezentovat jako vícenásobně použitelný kondom.
Díky za tip, návlek určitě vyzkoušíme
Nedovedu si ale představit jaký to pro něj bude pocit a nejen psychycký. Pro mě by to mohlo být ok, ale zase on bude mít sníženou citlivost.
@Petule030 píše:
Já jsem nikomu penis neměřila, takže nevím. Ale jak přijde přítel, hned to udělám, jsem zvědaváPodle délky mi přijde penis tvého přítele normální, šířku si neumím představit, asi je menší, ale nepřijde mi, že by to byla velká hrůza
Fakt nevím, možná jsi tam dole trošku větší a proto to, co jiné už bolí, ty sotva cítíš. Ale jak píšu, neměřila jsem a nevím. Samozřejmě můžeš vyzkoušet různé erotické pomůcky, i jiné polohy určitě pomůžou k slasti (ne jen nohy u sebe, to by sis musela zjistit), možná pomohou i zmíněné cviky na posílení pánevního dna…
Přeměř a dej vědět, porovnáme ![]()
@hellivete píše:
Přesně Kegelovy cviky, venušiny kuličky a pomohla by i delší abstinence, aby ses fyzicky přizpůsobila po změně od „většího k menšímu“.
Může pomoci i delší předehra, návleky…Příspěvek upraven 14.07.14 v 17:50
Vyzouším cviky i venušiny kuličky
Ale tu abstinenci nevím jak bych vysvětlovala
„Promiň, ale máš ho malého a já naopak velkou, tak musíme chvíli počkat než se mi přizpůsobí na menšího“
Je pravda, že trocha abstinence by asi neuškodila, jen mu to musím říct trochu šetrněji ![]()
Mrzí mě že to musím napsat tak natvrdo, ale já bych prostě s chlapem, co má tak malé přirození být nemohla
Nějaké zkušenosti mám a vždy se pohybovali kolem 18 cm a jednou jsem narazila na takhle malého(nepočítám sauny apod) a to bylo fakt o ničem. Pro mě to nebyl ani chlap s velkým CH…Už jsem ho pak vidět nechtěla. Mě se partnerovo přirození musí líbit, s prominutím taková větší housenka fakt ne-e
@SlecnaSally
No každý podle své chuti, ale pokud zakladatelka toho svého má ráda, tak určitě radši zkusí napřed situaci řešit, než být takhle rezolutní.
Jinak podle mé zkušenosti, na délce až tak nezáleží. Někdy je kratší délka i výhodou, protože partner nemá problém s uplným zasunutím a citlivější dámy s bolestivostí děložního hrdla. Důležitější je tloušťka/průměr a tvar či povrch. A bez ohledu na „nářadí“
hlavně záleží na šikovnosti.
@cilly píše:
Kdo to je??![]()
![]()
Jura má novou přezdívku?
![]()
Příspěvek upraven 14.07.14 v 23:39
@katarina80 píše:
Ahoj, prosím vás o radu, nebo vaše zkušenosti. Chodím sem číst jen pár dní a vím, že už to tady asi několikrát bylo, ale strávila bych tady hodiny, než bych něco našla.. Jsem několik měsíců s přítelem, který má menší penis. Na délku 13,5 cm a šířka 3,5 cm (resp. obvod pouze 10,5 cm). Ano, přeměřovali jsme a evidentně s tím ne Nevím jak to vyřešit.. Ruce a jazyk jsou podle mě jen krátkodobé řešení
to co popisuješ je průměrný penis… pokud ho necítíš jsi vycajdaná a nebo málo vzrušivá
@SlecnaSally píše:
Mrzí mě že to musím napsat tak natvrdo, ale já bych prostě s chlapem, co má tak malé přirození být nemohlaNějaké zkušenosti mám a vždy se pohybovali kolem 18 cm a jednou jsem narazila na takhle malého(nepočítám sauny apod) a to bylo fakt o ničem. Pro mě to nebyl ani chlap s velkým CH…Už jsem ho pak vidět nechtěla. Mě se partnerovo přirození musí líbit, s prominutím taková větší housenka fakt ne-e
kecko… do pochvy se ti vleze 10-12 cm
@Mazlik85 kravka? vůbec me neznáš tak se sklidni, asi patříš k méně obdařenym co
@Mazlik85 zakladatelka psala, že ji to vadi, me taky. Ale jsou ženy, ktere by větší bolel, tak to prostě je. Tvoje reakce ukazuje, že máš komplex. vykašli se na to. Já mám větší zadek a taky se mam takova ráda, i když tobě bych připadala moc prdelata ![]()
@hellivete píše:
@SlecnaSally
No každý podle své chuti, ale pokud zakladatelka toho svého má ráda, tak určitě radši zkusí napřed situaci řešit, než být takhle rezolutní.Jinak podle mé zkušenosti, na délce až tak nezáleží. Někdy je kratší délka i výhodou, protože partner nemá problém s uplným zasunutím a citlivější dámy s bolestivostí děložního hrdla. Důležitější je tloušťka/průměr a tvar či povrch. A bez ohledu na „nářadí“hlavně záleží na šikovnosti.
Naprosto souhlasím. Šířka je dle mých zkušeností mnohem důležitější než délka.
Nějaké cviičení, pomůcky atd. jsou krásná věc a možná mohou trochu pomoci, ale rozmyslela bych se opravdu moc dobře, zda spojit budoucnost a vstoupit do závazků s někým, s kým to v posteli není ono. Píšu z vlastní zkušenosti-také jsem měla vztah s „malým“ a říkala jsem si, že je jinak fajn chlap a tak ten perfektní sex oželím s tím, že nikdo není dokonalý a nemůžu mít ve vztahu všechno. Jenže tím, jak to nebylo ono, tak jsem se tomu sexu s ním začala podvědomě vyhýbat, přitom ostatní muži mě vzrušovali až až a dělala jsem si to raději sama. Nakonec už jsme spolu skoro nespali a do toho se ukázaly i jeho povahové nedostatky a já si našla jiného a opustila ho. Hrozně se mi ulevilo a byl to zase krásný pocit, těšit se jak malé děcko na sex se svým chlapem. Kdyby byl povahově úplně super, možná bych ho neopustila, ale těžko by se mi odolávalo normálnímu sexu a šťastná bych nebyla.
@SlecnaSally píše:
Mrzí mě že to musím napsat tak natvrdo, ale já bych prostě s chlapem, co má tak malé přirození být nemohlaNějaké zkušenosti mám a vždy se pohybovali kolem 18 cm a jednou jsem narazila na takhle malého(nepočítám sauny apod) a to bylo fakt o ničem. Pro mě to nebyl ani chlap s velkým CH…Už jsem ho pak vidět nechtěla. Mě se partnerovo přirození musí líbit, s prominutím taková větší housenka fakt ne-e
Větší housenka
Napsáno trochu necitlivě, ale v zásadě souhlasím. Pokud zakladatelka byla roky zvyklá na 18/5 tak se vůbec nedivím, že si to teď tolik neužívá s takto malým. Bohužel nemyslím, že cviky by to mohly zásadně změnit..
Třeba já se asi řadím mezi milovcice „menších“
Nikdy jsem nikomu penis neměřila, ale při pohledu na pravítko myslím těch 13-16cm bude ideál. Pravda, že s tou tloušťkou to asi nevyhrál. Mě by ale takový nejspíš stačil
Co tak slýchávám od kamarádek, tak můj názor je asi hodně ojedinělý, všechny chtějí prostě velké ![]()
@Anonymní píše:
Větší housenka![]()
Napsáno trochu necitlivě, ale v zásadě souhlasím. Pokud zakladatelka byla roky zvyklá na 18/5 tak se vůbec nedivím, že si to teď tolik neužívá s takto malým. Bohužel nemyslím, že cviky by to mohly zásadně změnit..
Taky si myslím, že k zásadnímu zlepšení v důsledku cviků nedojde. A co potom? Co je lepší/horší? Rozejít se s chlapem s „malým“ relativně ze začátku vztahu nebo dlouhou dobu doufat v zlepšení, cvičit, používat pomůcky, pořídit si závazky a ve finále taky taky milence, protože žít až do smrti neuspokojená, to asi nejde vydržet.