Menší penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
14.7.14 11:20

Menší penis

Ahoj, prosím vás o radu, nebo vaše zkušenosti. Chodím sem číst jen pár dní a vím, že už to tady asi několikrát bylo, ale strávila bych tady hodiny, než bych něco našla.. Jsem několik měsíců s přítelem, který má menší penis. Na délku 13,5 cm a šířka 3,5 cm (resp. obvod pouze 10,5 cm). Ano, přeměřovali jsme a evidentně s tím nemá problém :D Dokonce si raději kupuje menší kondomy než jsou ty běžné, aby nesklouzával. Přítele mám moc ráda, ale problém je, že při sexu toho moc necítím. Myslela jsem, že to časem bude lepší, že se sehrajeme, ale je to pořád stejné. Bojím se mu to říci takhle na rovinu. Je to asi sobecké, ale uvažuji zda se s ním nerozejít dokud je náš vztah takto na začátku. Dříve jsem měla jen 3 muže. První ho měl podobné krátkého, ale byl hodně široký, dokonce se právě kvůli šířce kupoval kondomy o 2 čísla větší (alespoň dle tohoto měření ). Po něm přišli další 2, kteří byli odhadem kolem 17-18 cm a sex byl úžasný. Větší už bych asi nechtěla, ale těch 18 cm pro mě bylo tak akorát :nevim: Resp. zjistila jsem, že důležitější je pro mě šířka a těch 3,5 cm je bohužel málo :(. S tak hubeným jsem se prostě ještě nesetkala. Je podprůměrný v délce i šířce.. Prosím o rady, kdo máte zkušenosti s přechodem z většího na menší, zlepší se to časem? Nevím jak to vyřešit.. Ruce a jazyk jsou podle mě jen krátkodobé řešení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
14.7.14 11:25

Promiň, přijde mi to úsměvné :) Tak buď se s ním rozejdi, nebo zkuste polohy, při kterých máš nohy u sebe - větší sevření. Neřešila jsem tohle, takže nevím, ale zjisti si, co by mohlo pomoci k oboustrannému uspokojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.7.14 11:27

Zkušenost nemám. Ale zajímá mě, co se změní tím, když mu to řekneš? Podle mě jsou řešením třeba pomůcky, které ti pomůžu si to víc užít. Ale on s tím svým problémem asi těžko něco udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.7.14 11:29
:nevim:

holka, já s eobávám, že bu´d se budeš muset opřít o charakter mladého pána a holt sex, respektive svoje potřeby odsunout na vedlejší kolej, nebo… výměna. Blbě se mi to říká, ale pokud jsou tvoje potřeby tak důležité, že je ti rozměr partnera na překážku, tak pak nevidím řešení.

Změní se to - no, máš děti? Pokud ne, tak řada žen popisuje, že po určitou dobu se stávají zcela frigidními a pak je to různé. Ale souvisí to dost s psychikou matky jako takovou. O tom, že by se v tomto stavu řešily rozměry jako nejzávažnější důvod případného roczhodu, jsem teda ještě neslyšela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
14.7.14 11:31

Není to zase tak hrozný… potkala jsem i menšího :mrgreen: Ale jen jsem pozdravila a šla dál :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.7.14 11:36

Mě to teda jako zanedbatelnej problém nepřijde.. protože sex je ve vztahu docela důležitej a z dlouhodobýho hlediska, když se zakl. bude cejtit neuspokojená, to nebude dobrý… moc úsměvný to prostě není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.7.14 11:37

Jezisi, doufam, ze si tuhle diskusi neprecte Kratomir… :zed:

• Citovat
  • Upravit
2984
14.7.14 11:40

Taky si nemyslím, že je to nedůležitý. Hračky, ruce a jazyk jsou fajn, ale dlouhodobě by mi to asi vadilo. Radit co máš dělat ti ale nebudu, to je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
14.7.14 11:41
@Hanka1 píše:
Jezisi, doufam, ze si tuhle diskusi neprecte Kratomir… :zed:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.7.14 11:43

@Hanka1 Tak zrovna to mě napadlo když jsem dočetla prvních pár řádků..:D Ale on to jistě přijde vysvětlit i sem tazatelce.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
14.7.14 11:44

Kráťa má babu :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.14 11:44

Já takovou zkušenost mám taky, neměl ho sice krátkého, dlouhý byl až dost, ale prostě tenký a mně to neuspokojovalo. Sice jsme se časem trochu sehráli, ale vždycky mi to přišel takový boj a až moc dlouhé aby jsme byli oba spokojeni. On to tedy vynahrazoval perfektně jinými metodami v těch byl úžasný, ale já to s ním nakonec ukončila. Problém u nás byl ale ten, že já ho nemilovala, kdybych ho milovala, tak nevím asi bych to překousla, protože já nejsem až tak náročná na sex.

• Citovat
  • Upravit
9732
14.7.14 11:45

@katarina80
Jen taková menší urologická poznámka. 13,5/3,5 jsou veskrze průměrné rozměry, nesmíte věřit všemu, co v bulváru napíšou. Nejprodávanější jsou kondomy o rozměru 51 mm, což odpovídá obvodu 10,2 cm. Zkuste Kegelovy cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.7.14 11:50
@sissi79 píše:
Kráťa má babu :pankac: :pankac: :mrgreen:

jak to vis? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9732
14.7.14 11:51

@Hanka1
Dámy, mohu vás ubezpečit, že to určitě nebude ona, neboť ti dva se k ničemu ještě nedostali. Žádné nekoitální praktiky, o souloži samotné ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí