Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
14.7.14 12:29

@cilly
Kráťa je jeden maniak, který si o sobě myslí, že je tělesně postižený eunuch s mikropenisem, který nikdy neuspokojí ženu. Možná by se měl setkat se skutečně postiženými lidmi, kteří si i přes svůj hendikep užívají života. Místo toho jen fňuká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
14.7.14 12:32

@Doctus Děkuji za vysvětlení. Tak to jsem zvědavá, jestli tohle individuum dorazí. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.7.14 12:33
@Hanka1 píše:
Jezisi, doufam, ze si tuhle diskusi neprecte Kratomir… :zed:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.14 12:48
@Petule030 píše:
Promiň, přijde mi to úsměvné :) Tak buď se s ním rozejdi, nebo zkuste polohy, při kterých máš nohy u sebe - větší sevření. Neřešila jsem tohle, takže nevím, ale zjisti si, co by mohlo pomoci k oboustrannému uspokojení :nevim:

Kdyby nebyl v jiných směrech tak skvělý, asi bych nad tím tak nepřemýšlela. Na druhou stranu ty rozměry pro mě problémem jsou. Hledám trvalejší vztah, ale i ten sex je pro mě velmi důležitý ;) Větší sevření v určitých polohách je určitě řešení, ale soustředit se celý život během sexu na to abych měla nohy co nejvíce sevřené a nemoci se trochu odvázat? No pár věcí ještě vyzkoušíme a uvidíme.. A třeba ty jsi to neřešila z jakého důvodu? Na tak malého jsi nenarazila, nebo ti to nedělá problém když je menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.14 12:51
@Cmochy píše:
Není to zase tak hrozný… potkala jsem i menšího :mrgreen: Ale jen jsem pozdravila a šla dál :mrgreen: :mavam:

Já jsem sama nečekala, že těch pár centimetrů bude hrát takovou roli.. hlavně ta šířka. Bohužel je to znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
14.7.14 12:56
@katarina80 píše:
Já jsem sama nečekala, že těch pár centimetrů bude hrát takovou roli.. hlavně ta šířka. Bohužel je to znát.

Taky si mylsim… ono ta dýlka neni tak hrozná. Fakt jsem potkala kratšího, ale ta šířka asi bude problém.
Nicméně jak už bylo napsáno, leda zkusit nějakou polohu kdy máš nohy u sebe, kvůli sevření, popř. pomůcky :nevim:

A jemu to nevadí? On se uvnitř cítí??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.14 12:59
@Doctus píše:
@katarina80
Jen taková menší urologická poznámka. 13,5/3,5 jsou veskrze průměrné rozměry, nesmíte věřit všemu, co v bulváru napíšou. Nejprodávanější jsou kondomy o rozměru 51 mm, což odpovídá obvodu 10,2 cm. Zkuste Kegelovy cviky.

Tak jestli je to průměr nevím, moc se mi to nezdá, ale tak výzkumy jsou na internetu různé to je pravda.. Ale s těmi nejprodávanějšími kondomy nesouhlasím. Nejprodávanější jsou tuším durex, pepíno, primeros a u těch je šířka 53 mm a u durex dokonce 54 mm pokud vím. Navíc kondom musí být vždy menší než šířka penisu.. Takže průměrný obvod podle mě bude 11 -12 cm. Nehledě na to, že se prodává i velká spousta větších rozměrů a naopak menší se skoro neprodávají (můžu potvrdit, že menší je problém sehnat :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734

@katarina80
Tak pokud jste potkala muže, který měl penis široký 5 cm (nebo i více), tak to byl opravdu velký nadprůměr (průměrná šířka mezi 35 a 37 mm). Procvičováním svalů dna pánevního by se měl stav zlepšit. Nějaký kondom s výstupky by možná taky pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
@katarina80
@katarina80 píše:
Kdyby nebyl v jiných směrech tak skvělý, asi bych nad tím tak nepřemýšlela. Na druhou stranu ty rozměry pro mě problémem jsou. Hledám trvalejší vztah, ale i ten sex je pro mě velmi důležitý ;) Větší sevření v určitých polohách je určitě řešení, ale soustředit se celý život během sexu na to abych měla nohy co nejvíce sevřené a nemoci se trochu odvázat? No pár věcí ještě vyzkoušíme a uvidíme.. A třeba ty jsi to neřešila z jakého důvodu? Na tak malého jsi nenarazila, nebo ti to nedělá problém když je menší?

musím říct, že i já kdysi měla partnera s hodně malým penisem.. muž to byl fajn, ale je fakt, že když jsme se rozešli ani mi to moc nevadilo, protože sex stál za pendrek :? osobně mi dělal problém i příliš velký, takže myslím, že zlatý střed vyhovuje nejlíp :D docela tě chápu ;) ale ještě bych vyzkoušela i jiné polohy a kvality :) zase škoda se rozcházet, když je to skvělý chlap ;)

co pomůže mít zase chlapa s velkým penisem a v jiných směrech třeba může stát za hov. o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.7.14 13:02

Co zkusit vakuovou pumpu? Může se zvětšit až o 2 cm, to stojí za vyzkoušení ne? každý cenťák se počítá.. Jinak bych to neviděla jako důvod k rozchodu, on za to chudák nemůže.. a navíc mi to teda nepřijde jako podpůměr, ale jako průměr… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
14.7.14 13:03
@katarina80 píše:
Tak jestli je to průměr nevím, moc se mi to nezdá, ale tak výzkumy jsou na internetu různé to je pravda.. Ale s těmi nejprodávanějšími kondomy nesouhlasím. Nejprodávanější jsou tuším durex, pepíno, primeros a u těch je šířka 53 mm a u durex dokonce 54 mm pokud vím. Navíc kondom musí být vždy menší než šířka penisu.. Takže průměrný obvod podle mě bude 11 -12 cm. Nehledě na to, že se prodává i velká spousta větších rozměrů a naopak menší se skoro neprodávají (můžu potvrdit, že menší je problém sehnat :roll: ).

Tak s hodnotami týkajícími se lidského těla se na mě můžete spolehnout. Údaj 51 mm je pro celou Evropu, 48mm mají v Asii a 54mm jsou nejprodávanějšími v Africe. Muži si mnohdy vyberou větší, než skutečně potřebují. Pokud byste za průměrný obvod považovala 11 cm, tak to za předpokladu dokonale kruhového průřezu penisu (nereálné) odpovídalo šířce 3,5 cm, při průměrném obvodu 12 cm pak 3,82 cm. Myslíte si, že 3 mm hrají roli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
14.7.14 13:04

@Kessynkaa
Dlouhodobé používání vakuové pumpy může narušit mikrostrukturu kavernózních těles penisu, což v důsledku může vést až k erektilní dysfunkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.14 13:07

Taky mám doma podobně „postiženého“
ale spíše dýlkou, což je částečně způsobená tím, že není nejštíhlejší a tak má dobré 3cm v tuku ještě schováno..
třeba polohu misionáře praktikovat nemůžeme, necítím nic..
ale měla jsem i hodně vyvinuté, což bylo sice fajn, ale po pár letech žití byl větší problém uvolnit se natolik aby mohl vstoupit, ted takový problém fakt nemám..
Nejsem moc náruživá, a tak radši jsem dala přednost tomu, že se o nás hezky stará a pomáhá, než předtím, co má v kalhotech…
Můj ex měl výbavu super, ale co mi to bylo platný, když mi to „pujčil“ 2× do roka

• Citovat
  • Upravit
614
14.7.14 13:07
@Doctus píše:
@Kessynkaa
Dlouhodobé používání vakuové pumpy může narušit mikrostrukturu kavernózních těles penisu, což v důsledku může vést až k erektilní dysfunkci.

8o česky prosím… Já nevím, jak dlouho se to má používat, aby došlo k zvětšení :nevim: ale jak se zvětší, tak už není třeba to používat ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.7.14 13:10
@katarina80 píše:
Kdyby nebyl v jiných směrech tak skvělý, asi bych nad tím tak nepřemýšlela. Na druhou stranu ty rozměry pro mě problémem jsou. Hledám trvalejší vztah, ale i ten sex je pro mě velmi důležitý ;) Větší sevření v určitých polohách je určitě řešení, ale soustředit se celý život během sexu na to abych měla nohy co nejvíce sevřené a nemoci se trochu odvázat? No pár věcí ještě vyzkoušíme a uvidíme.. A třeba ty jsi to neřešila z jakého důvodu? Na tak malého jsi nenarazila, nebo ti to nedělá problém když je menší?

Já jsem nikomu penis neměřila, takže nevím. Ale jak přijde přítel, hned to udělám, jsem zvědavá :lol: Podle délky mi přijde penis tvého přítele normální, šířku si neumím představit, asi je menší, ale nepřijde mi, že by to byla velká hrůza :nevim: Fakt nevím, možná jsi tam dole trošku větší a proto to, co jiné už bolí, ty sotva cítíš. Ale jak píšu, neměřila jsem a nevím. Samozřejmě můžeš vyzkoušet různé erotické pomůcky, i jiné polohy určitě pomůžou k slasti (ne jen nohy u sebe, to by sis musela zjistit), možná pomohou i zmíněné cviky na posílení pánevního dna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí