Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa
To ani nebyl účel mého příspěvku, jen jsem uváděl statistická data na pravou míru. Článek v bulvárním časopisu pro ženy opravdu nepovažuji za relevantní zdroj dat.
Já teda radši průměrnějšího, než klobásu…každopádně ti přeju, aby tě tu nikdo nepoznal, protože pak by o něm, chudákovi, věděl tu nejintimnější věc, to bych dala na anonym
@Doctus píše:
@káťa
To ani nebyl účel mého příspěvku, jen jsem uváděl statistická data na pravou míru. Článek v bulvárním časopisu pro ženy opravdu nepovažuji za relevantní zdroj dat.
Myslím si, že kopírování sem statistických dat je v tomto tématu úplně mimo, i když je to tvá oblíbená disciplína ![]()
Jo, a ženy pro zjištění velikosti penisů nepotřebují pročítat bulvární deníky pro ženy, ženy mají ty muže nastudované z vlastních zkušeností ![]()
Tohle téma je o tom, že zakladatelce nevyhovuje šířka penisu jejího partnera a nedokáže ji s takovým penisem uspokojit. Jejich problému určitě nepomůže to, že ona se dozví, že on podle nějakých urologických výzkumů se ještě vejde do nějakého pásma průměru, to jí orgasmus stejně nepřinese.
Taky jsem narazila na menšího (připomínal prst) a teda sex hrozný, vztah brzy skončil. Takže pokud je pro zakladatelku tohle důležité, může zkusit pomůcky a pokud nepomohou, tak asi rozchod, pokud jí na sexu záleží, což podle toho co píše záleží. Teď mám partnera nadprůměr a spokojenost, neměnila bych ![]()
@káťa
Až budete mít za sebou 100 partnerků, tak si můžeme povídat o nějakém populačním průměru. Navíc by mě velice zajímalo, zda zakladatelku někdy napadlo, zda by nemohla být chyba také u ní. Kegelovy cviky nevyžadují žádnou posilovnu, jen nesmí být člověk lenivý.
Příspěvek upraven 16.07.14 v 12:44
Ale já si s tebou nechci povídat o populačním průměru. A zakladatelce je nějaký populační průměr taky fuk. Jí vadí, že jí nedokáže uspokojit a vzrušit její partner s na ní příliš úzkým penisem… ![]()
Mě by taky zajímalo, kde ti lidi berou ty statistické průměry
„je dokázáno, že 90% lidí je ve vztahu šťastných a zhruba polovina dokonce velmi“
to kde jako vyhrabali? ![]()
@Halibar
Já to beru v odborné literatuře, kde to berou jiní diskutující, nevím.
@Doctus no však v pohodě
já si jen po dlouhé době koupila dámský časopis a nestačila jsem se divit… A i tak by mě zajímalo, kde to berou v té odborné literatuře, to chodili od domu k domu a měřily penisy?
@Halibar píše:
Mě by taky zajímalo, kde ti lidi berou ty statistické průměry„je dokázáno, že 90% lidí je ve vztahu šťastných a zhruba polovina dokonce velmi“
to kde jako vyhrabali?
Viď, mě by to taky zajímalo
Mě se nikdy nikdo na nic neptal, žádnému z mých partnerů nikdy nikdo ohledně statistiky penis neměřil
a pak se diví, že všechny ženy se setkávají převážně s penisy většími, než je v těch statistikách…
omlouvám se zakladatelce za OT
@káťa no asi tak, mě se taky nikdo neptal a když to má být průměr, má se to brát od všech lidí. To je jak kdybys počítala průměr známek jen z půlky známek…
@Halibar
Výzkumy byly prováděny na urologických klinikách, kam chodí muži každého věku. Většinou není uváděno, jakým způsobem byli vybírání kandidáti, ale nebyli to žádní důchodci.
@káťa
Ono nemusíte změřit každému muži penis na to, abyste mohla udělat nějaký závěr. Vy jste mluvila se všemi ženami? Nemyslím si, že na emiminu jsou všechny ženy z republiky.
Dámy, dámy, dámy, zákony statistiky jsou poměrně jasné, to, co tady píšete, naznačuje, že jí moc nerozumíte.
Já myslím, že je nám to všem jasné ![]()
A s tím bych uzavřela diskusi o údajných průměrech, ať tu neplevelíme dikusi zakladatelce, která se ptala ana úplně něco jiného.
@káťa
„Já myslím, že je nám to všem jasné
“
O tom pochybuji. Ale budiž.
@Doctus takže na urologii měří mužům penisy, zapisují a pak o nich spekulují? Tak by měli radši napsat průměr 70% mužů je 15 cm:D protože třeba průměr těch mužů co tam byli, byl 15 cm, ale co když ti ostatní mají miniprstíky? To si potom nějaký průměr můžou…
Jasně, ty věříš statistikám z odborné literatury, já nevěřím statistikám vůbec, ![]()