Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9741
16.7.14 12:32

@káťa
To ani nebyl účel mého příspěvku, jen jsem uváděl statistická data na pravou míru. Článek v bulvárním časopisu pro ženy opravdu nepovažuji za relevantní zdroj dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.7.14 12:37

Já teda radši průměrnějšího, než klobásu…každopádně ti přeju, aby tě tu nikdo nepoznal, protože pak by o něm, chudákovi, věděl tu nejintimnější věc, to bych dala na anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.7.14 12:39
@Doctus píše:
@káťa
To ani nebyl účel mého příspěvku, jen jsem uváděl statistická data na pravou míru. Článek v bulvárním časopisu pro ženy opravdu nepovažuji za relevantní zdroj dat.

Myslím si, že kopírování sem statistických dat je v tomto tématu úplně mimo, i když je to tvá oblíbená disciplína ;)

Jo, a ženy pro zjištění velikosti penisů nepotřebují pročítat bulvární deníky pro ženy, ženy mají ty muže nastudované z vlastních zkušeností ;)
Tohle téma je o tom, že zakladatelce nevyhovuje šířka penisu jejího partnera a nedokáže ji s takovým penisem uspokojit. Jejich problému určitě nepomůže to, že ona se dozví, že on podle nějakých urologických výzkumů se ještě vejde do nějakého pásma průměru, to jí orgasmus stejně nepřinese.

• Citovat
  • Upravit
42775
16.7.14 12:40

Taky jsem narazila na menšího (připomínal prst) a teda sex hrozný, vztah brzy skončil. Takže pokud je pro zakladatelku tohle důležité, může zkusit pomůcky a pokud nepomohou, tak asi rozchod, pokud jí na sexu záleží, což podle toho co píše záleží. Teď mám partnera nadprůměr a spokojenost, neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
16.7.14 12:42

@káťa
Až budete mít za sebou 100 partnerků, tak si můžeme povídat o nějakém populačním průměru. Navíc by mě velice zajímalo, zda zakladatelku někdy napadlo, zda by nemohla být chyba také u ní. Kegelovy cviky nevyžadují žádnou posilovnu, jen nesmí být člověk lenivý.

Příspěvek upraven 16.07.14 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.7.14 12:44

Ale já si s tebou nechci povídat o populačním průměru. A zakladatelce je nějaký populační průměr taky fuk. Jí vadí, že jí nedokáže uspokojit a vzrušit její partner s na ní příliš úzkým penisem… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6590
16.7.14 12:49

Mě by taky zajímalo, kde ti lidi berou ty statistické průměry :D „je dokázáno, že 90% lidí je ve vztahu šťastných a zhruba polovina dokonce velmi“ :D to kde jako vyhrabali? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
16.7.14 12:51

@Halibar
Já to beru v odborné literatuře, kde to berou jiní diskutující, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.7.14 12:57

@Doctus no však v pohodě :) já si jen po dlouhé době koupila dámský časopis a nestačila jsem se divit… A i tak by mě zajímalo, kde to berou v té odborné literatuře, to chodili od domu k domu a měřily penisy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.7.14 12:58
@Halibar píše:
Mě by taky zajímalo, kde ti lidi berou ty statistické průměry :D „je dokázáno, že 90% lidí je ve vztahu šťastných a zhruba polovina dokonce velmi“ :D to kde jako vyhrabali? :D

Viď, mě by to taky zajímalo :lol: Mě se nikdy nikdo na nic neptal, žádnému z mých partnerů nikdy nikdo ohledně statistiky penis neměřil :lol: a pak se diví, že všechny ženy se setkávají převážně s penisy většími, než je v těch statistikách…

omlouvám se zakladatelce za OT

• Citovat
  • Upravit
6590
16.7.14 13:04

@káťa no asi tak, mě se taky nikdo neptal a když to má být průměr, má se to brát od všech lidí. To je jak kdybys počítala průměr známek jen z půlky známek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
16.7.14 13:04

@Halibar
Výzkumy byly prováděny na urologických klinikách, kam chodí muži každého věku. Většinou není uváděno, jakým způsobem byli vybírání kandidáti, ale nebyli to žádní důchodci.

@káťa
Ono nemusíte změřit každému muži penis na to, abyste mohla udělat nějaký závěr. Vy jste mluvila se všemi ženami? Nemyslím si, že na emiminu jsou všechny ženy z republiky.

Dámy, dámy, dámy, zákony statistiky jsou poměrně jasné, to, co tady píšete, naznačuje, že jí moc nerozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.7.14 13:09

Já myslím, že je nám to všem jasné ;)
A s tím bych uzavřela diskusi o údajných průměrech, ať tu neplevelíme dikusi zakladatelce, která se ptala ana úplně něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
9741
16.7.14 13:13

@káťa
„Já myslím, že je nám to všem jasné ;) “

O tom pochybuji. Ale budiž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.7.14 13:14

@Doctus takže na urologii měří mužům penisy, zapisují a pak o nich spekulují? Tak by měli radši napsat průměr 70% mužů je 15 cm:D protože třeba průměr těch mužů co tam byli, byl 15 cm, ale co když ti ostatní mají miniprstíky? To si potom nějaký průměr můžou…
Jasně, ty věříš statistikám z odborné literatury, já nevěřím statistikám vůbec, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí