Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
14.7.14 13:11

@katarina80 a co kdybys zkusila posilovat pánevní dno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9734
14.7.14 13:12

@Kessynkaa
Zvětšení penisu je pouze dočasné. Změnou tlakových poměrů se dostane tekutina z cév uvnitř mezi do intersticia (mimo cévy), penis tedy stručně řečno oteče. Tvrdost taky není ideální, může připomínat gumovou hadici. Pokud by se pumpa používala denně a ještě opakovaně, tak az chvíli by se erekce mohla vytratit. Proto se od používání vakuové pumpy u starších mužů, u nichž jsou potíže s dosažením kvalitní erekce častější, upouští, hlavní roli pak hrají exogenní donory oxidu dusnatého (obsažené např. ve Viagře™).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.7.14 13:15

@katarina80 To tady asi nevyřešíme, ono záleží na tom na co seš. Pokud ti to fakt vadí už teď, bude se to asi zhoršovat. Připadá mi to stejný, jak když je chlap na mega prsa a pak si vezme ženu s malejma, stejně ho bude pořád lákat představa, že bude mít nějakou s velkejma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.7.14 13:17
@Doctus píše:
@Kessynkaa
Zvětšení penisu je pouze dočasné. Změnou tlakových poměrů se dostane tekutina z cév uvnitř mezi do intersticia (mimo cévy), penis tedy stručně řečno oteče. Tvrdost taky není ideální, může připomínat gumovou hadici. Pokud by se pumpa používala denně a ještě opakovaně, tak az chvíli by se erekce mohla vytratit. Proto se od používání vakuové pumpy u starších mužů, u nichž jsou potíže s dosažením kvalitní erekce častější, upouští, hlavní roli pak hrají exogenní donory oxidu dusnatého (obsažené např. ve Viagře™).

Tyyjo to jsem nevěděla.. Přítel právě tu pumpu má, ale použil to asi jen dvakrát za tu dobu co je semnou.. takže teda radši nepoužívat… děkuju za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.7.14 13:32

@Marsmeli

Já měla jednoho s otřesně malým penisem a jak se později ukázalo jeho charakter byl ještě daleko otřesnější :poblion: :poblion: Ještě že už s ním nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.14 15:03
@Cmochy píše:
Taky si mylsim… ono ta dýlka neni tak hrozná. Fakt jsem potkala kratšího, ale ta šířka asi bude problém.
Nicméně jak už bylo napsáno, leda zkusit nějakou polohu kdy máš nohy u sebe, kvůli sevření, popř. pomůcky :nevim:A jemu to nevadí? On se uvnitř cítí??? :think:

Právě, mám vyzkoušeno, že může být i takhle kratší, pokud je dostatečně široký a je to pak fajn. Jinak on s tím žádný problém nemá, někdy je i celkem rychle.. Ale v tom by problém být neměl, já taky vždy měla orgasmus v podstatě po pár minutách :oops: Tedy až do teď. Jak jsem psala, předchozí partneři byli mnohem širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.7.14 15:18
@Kessynkaa píše:
Co zkusit vakuovou pumpu? Může se zvětšit až o 2 cm, to stojí za vyzkoušení ne? každý cenťák se počítá.. Jinak bych to neviděla jako důvod k rozchodu, on za to chudák nemůže.. a navíc mi to teda nepřijde jako podpůměr, ale jako průměr… ;)

Já myslela, že vakuová pumpa je spíše na tvrdost, než na zvětšení :?: Ale nemám v tom přehled. S tvrdostí tedy problém nemáme, alespoň něco :mrgreen: Já si z toho dělám teďka srandu, ale trápí mě to. Je mi jasné, že on za to nemůže. Problém může být v tom jaké partnery jsem měla předtím. Poslední 2 partneři byli velmi vybaveni. Asi jsem jen měla „štěstí“, ale odhadem mohli mít oba dva téměř 18/5 cm a to je pak hrozně znát když je to najednou 13,5/3,5 cm. Když to řeknu na rovinu, tak jsem třeba během předehry byla zvyklá sevřít penis oběma rukama v pěst a teď mi doslova stačí tři prsty na jedné ruce. Příjde mi hrozně uzounký, ale jak říkáš asi nebude daleko od průměru.. S předchozími partnery jsem byla dohromady několik let, asi jen nejsem zvyklá.. Snad si to časem sedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.7.14 15:21

Jak je možné, ža vlastně evoluce ještě nevybavené chlapy nevyloučila?

Příspěvek upraven 14.07.14 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
14.7.14 15:27
@Hanka1 píše:
Jezisi, doufam, ze si tuhle diskusi neprecte Kratomir… :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
642
14.7.14 15:50

Vyzkoušejte nějaký širší návlek na penis. A kdyby měl partner psychický problém s vylepšením svých rozměrů, tak to můžeš prezentovat jako vícenásobně použitelný kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.14 16:05

Hm, já Kraťomír nejsem (ten se třeba taky ukáže), ale sám jsem taky takovej „podmírák.“

Zakladatelko, tobě radím radši se s ním rozejdi hned, ať má možnost hledat si takovou, která k němu bude pasovat. Protože časem bys ho nejspíš začala podvádět, sex je pro tebe důležitej. Tak holt si najdi někoho s velkým, to pro vás ženský není až takovej problém.
Věz, že to že se partner vždycky udělá ještě nemusí moc znamenat. On taky moc dobře vnímá že jsi velká a že to není ono. Snaží se předně uspokojit tebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.14 16:38
@katarina80 píše:
Já myslela, že vakuová pumpa je spíše na tvrdost, než na zvětšení :?: Ale nemám v tom přehled. S tvrdostí tedy problém nemáme, alespoň něco :mrgreen: Já si z toho dělám teďka srandu, ale trápí mě to. Je mi jasné, že on za to nemůže. Problém může být v tom jaké partnery jsem měla předtím. Poslední 2 partneři byli velmi vybaveni. Asi jsem jen měla „štěstí“, ale odhadem mohli mít oba dva téměř 18/5 cm a to je pak hrozně znát když je to najednou 13,5/3,5 cm. Když to řeknu na rovinu, tak jsem třeba během předehry byla zvyklá sevřít penis oběma rukama v pěst a teď mi doslova stačí tři prsty na jedné ruce. Příjde mi hrozně uzounký, ale jak říkáš asi nebude daleko od průměru.. S předchozími partnery jsem byla dohromady několik let, asi jen nejsem zvyklá.. Snad si to časem sedne ;)

Spíš máš povolený pánevní dno, když s tím nic neuděláš, tak brzy nebude stačit ani nadprůměr..chyba je u tebe- a to v hlavě (tyto rozměry jsou zcela normální!!! :pankac: ) a taky v tom povoleném pánevním dnu- chudák kluk, nezasloužíš si ho…

Takže kegelovy cviky, venušiny kuličky a nemáš jí jak slonice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.14 16:40
@Anonymní píše:
Hm, já Kraťomír nejsem (ten se třeba taky ukáže), ale sám jsem taky takovej „podmírák.“Zakladatelko, tobě radím radši se s ním rozejdi hned, ať má možnost hledat si takovou, která k němu bude pasovat. Protože časem bys ho nejspíš začala podvádět, sex je pro tebe důležitej. Tak holt si najdi někoho s velkým, to pro vás ženský není až takovej problém.
Věz, že to že se partner vždycky udělá ještě nemusí moc znamenat. On taky moc dobře vnímá že jsi velká a že to není ono. Snaží se předně uspokojit tebe.

Asi tak :pankac:

• Citovat
  • Upravit
688
14.7.14 17:23

Přesně Kegelovy cviky, venušiny kuličky a pomohla by i delší abstinence, aby ses fyzicky přizpůsobila po změně od „většího k menšímu“.
Může pomoci i delší předehra, návleky…

Příspěvek upraven 14.07.14 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
14.7.14 17:30
@Anonymní píše:
Spíš máš povolený pánevní dno, když s tím nic neuděláš, tak brzy nebude stačit ani nadprůměr..chyba je u tebe- a to v hlavě (tyto rozměry jsou zcela normální!!! :pankac: ) a taky v tom povoleném pánevním dnu- chudák kluk, nezasloužíš si ho…Takže kegelovy cviky, venušiny kuličky a nemáš jí jak slonice :mrgreen:

Pro nás co jsme četli Kmotra tohle není žádná záhada. :think:

Tam se taky jedna takhle trápí až nakonec si vrzne s doktorem a ten pozná o co jde a zařídí jí operaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky