Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mvm
223
13.10.14 23:22

Anonym sj
Pokud je to celé jak píšete, což se mi trochu nezdá, tak by snad neměl být problém kord po 10 letech manželství s ním o tom mluvit.
No a jestli jste se ptala, jestli i on vnímá ten rozdíl, tak jasně že vnímá.
Teď bych se nechtěl vůbec nikoho dotknout, ale vzpoměl jsem si na historku, kterou kdysi vyprávěl můj kamarád z návštěvy nevěstince. Podotýkám, že on je velmi dobře vybaven. Než začal samotný akt měla ona prý prohlásit " a drž se při straně frajere, ať z toho taky něco máš, když už sis to zaplatil " :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.10.14 00:17
@Therminal Earth píše:
A co se třeba s trochou úsilí začít posilovat dno pánevní. Pořídit výbornou zdrav. pomůcku pro Váš současný stav velice aktuální-to jest venušiny kuličky (možno zakoupit i v Kolíně) hlavně nějaký opravdu funkční model. Dobré je začít s jedno kuličkovým modelem a postupně přejít na dvě, po té můžete používat kuličky s větší váhou. Mít pánevní dno v alespoň dobré kondici by mělo být vizitkou každé ženy i muže!

Venušiny kuličky opravdu pomáhají posílit pánevní dno? Tak to jsem nevěděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
14.10.14 00:55
@Anonymní píše:
ma cca tech 13-14 cm, prumer nemeren, ale bude to asi odpovidat prumeru populace, tusim. Ja s tim nikdy nemela problem. Ale ani jsem pri sexu nemela pocit, ze mne polezou „oci z dulku“. No normalka, proste.
Manzel nikdy nic nerekl, ale urcite to musi citit. Co chlapy???

Proc hazet vas dlouholety vztah na smetiste, kvuli prkotine, kdyz vam, jak je jasne, to docela dobre funguje, nechapu, to jsi asi pod vlivem takovychto diskusi, kde se resi pozadavky zen na 20-30 cm klady. Myslim, ze dulezitejsi je, zda ti dnes vyhovuje manzel, oprosti se od nejakych nejapnych pocitu, ze jsi jako pytel a podobne, spise si odpovez, zda ti manzel dnes vyhovuje v posteli, pokud ano, tak neni moc co resit, ono u chlapa to muze byt ruzne, nektery ma lepsi pocity, kdyz ho zena stahuje, jiny zase kdyz to jen tak jemne hladi, oboji je pro chlapa krasne, nevim, jak by ses mohla diplomaticky zeptat manzela jak to citi, aby ti dal pravdivou odpoved. Na me nepusobi moc dobre kdyz zena je prilis stazena, to se ji radeji dlouho pred tim venuji, aby se mi uvolnila, pokud jsem take narazil na ty, ktere i v klidu nestahovaly, bylo to pro me fajn, ale pro ne vetsinou ne, protoze, kdyz sklouznu do tech centimetru, ony potrebovaly tak tech 20/5 nebo 20/6, takze jim to moc nevyhovovalo, i kdyz se nektere udelaly i tak do orgasmu, nebo alespon do spokojenosti, ale je jasne, ze opravdovy zazitek mohly mit asi pouze s poradnym vybavenim a ne s nejakym prumernym.
Takze shrnuto, jestli tvemu manzelovi prilis nevyhovuje stazeni, muze byt dnes s tebou spokojenejsi nez drive, coz asi nepochopis. Jak jsem napsal na zacatku, vyhovuje to tobe, mas z toho pozitek nebo i orgasmus, pokud ano, tak asi neni co resit a nejake pocity pytle zapomen. Pravda, plastika nebo jednoduchy steh na zmenseni udela divy, ale pred tim, nez se k tomu odhodlas, zjisti si opravdu jak to vnima on, aby jsi pak „zasita“ ho treba i neodpudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
14.10.14 00:59
@mvm píše:
" a drž se při straně frajere, ať z toho taky něco máš, když už sis to zaplatil " :lol: :lol:

rozumim li dobre, tak ta pracovnice nabizela k pouziti svuj „vjezd do piskovny“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.10.14 01:28
@mvm píše:
Anonym sj
Pokud je to celé jak píšete, což se mi trochu nezdá, tak by snad neměl být problém kord po 10 letech manželství s ním o tom mluvit.
No a jestli jste se ptala, jestli i on vnímá ten rozdíl, tak jasně že vnímá.
Teď bych se nechtěl vůbec nikoho dotknout, ale vzpoměl jsem si na historku, kterou kdysi vyprávěl můj kamarád z návštěvy nevěstince. Podotýkám, že on je velmi dobře vybaven. Než začal samotný akt měla ona prý prohlásit " a drž se při straně frajere, ať z toho taky něco máš, když už sis to zaplatil " :lol: :lol:
@Pesimista píše:
rozumim li dobre, tak ta pracovnice nabizela k pouziti svuj „vjezd do piskovny“ :D

Nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elamiko
14.10.14 08:35

Používání tohodle s kombinací kegelových cviku je možnost zlepšení panevního to panevního svalu, až o 60%.
 http://www.google.co.uk/aclk?…

• Citovat
  • Upravit
elamiko
14.10.14 08:38

U některých se výsledek dostaví, již za 5týdnů u některých to trvá až rok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.14 20:21
@katarina80 píše:
Ahoj, prosím vás o radu, nebo vaše zkušenosti. Chodím sem číst jen pár dní a vím, že už to tady asi několikrát bylo, ale strávila bych tady hodiny, než bych něco našla.. Jsem několik měsíců s přítelem, který má menší penis. Na délku 13,5 cm a šířka 3,5 cm (resp. obvod pouze 10,5 cm). Ano, přeměřovali jsme a evidentně s tím nemá problém :D Dokonce si raději kupuje menší kondomy než jsou ty běžné, aby nesklouzával. Přítele mám moc ráda, ale problém je, že při sexu toho moc necítím. Myslela jsem, že to časem bude lepší, že se sehrajeme, ale je to pořád stejné. Bojím se mu to říci takhle na rovinu. Je to asi sobecké, ale uvažuji zda se s ním nerozejít dokud je náš vztah takto na začátku. Dříve jsem měla jen 3 muže. První ho měl podobné krátkého, ale byl hodně široký, dokonce se právě kvůli šířce kupoval kondomy o 2 čísla větší (alespoň dle tohoto měření ). Po něm přišli další 2, kteří byli odhadem kolem 17-18 cm a sex byl úžasný. Větší už bych asi nechtěla, ale těch 18 cm pro mě bylo tak akorát :nevim: Resp. zjistila jsem, že důležitější je pro mě šířka a těch 3,5 cm je bohužel málo :(. S tak hubeným jsem se prostě ještě nesetkala. Je podprůměrný v délce i šířce.. Prosím o rady, kdo máte zkušenosti s přechodem z většího na menší, zlepší se to časem? Nevím jak to vyřešit.. Ruce a jazyk jsou podle mě jen krátkodobé řešení :?

Docela by mě zajímalo, jak toto celé dopadlo, protože osobně řeším skoro to samé, jen ten rozměr je trošku jiný 12,5 / 4 tak jestli to má šanci na spokojený vztah. Zakladatelka později psala o nějakých nástavcích, ale to se mi moc nezdá a nelíbí a jak moc dokáží ty kegelovy cviky taky nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.15 09:45

Ahoj, radsi anonymne, mam dva choulostive dotazy. Nejde nam s partnerem poloha z boku. Myslim, ze s mensim penisem proste nejde.Mate nektera zkusenost? proste nevim ale at se snazim jak chci, pohnu se a on vyklouzne a jde tam jen kousicek.Nebo co delame spatne. Druha vec, partnerovi nejde pretahnout predkozka. U predchozich partneru sla vzdy.Ja to nejak nekomentuji, jak taky? ale podle me to neni v poradku, uz kvuli hygiene. A vlastne, kdyz to partnerovi delate rukou, tak jde o to ze pretahujete predkozku ne? :oops: a kdyz to nejde tak jen tak ho to muzebolet ne? pardon, stydim se a jsem zvedava, co mi poradite :oops:

• Citovat
  • Upravit
25179
26.8.15 09:50
@Anonymní píše:
Ahoj, radsi anonymne, mam dva choulostive dotazy. Nejde nam s partnerem poloha z boku. Myslim, ze s mensim penisem proste nejde.Mate nektera zkusenost? proste nevim ale at se snazim jak chci, pohnu se a on vyklouzne a jde tam jen kousicek.Nebo co delame spatne. Druha vec, partnerovi nejde pretahnout predkozka. U predchozich partneru sla vzdy.Ja to nejak nekomentuji, jak taky? ale podle me to neni v poradku, uz kvuli hygiene. A vlastne, kdyz to partnerovi delate rukou, tak jde o to ze pretahujete predkozku ne? :oops: a kdyz to nejde tak jen tak ho to muzebolet ne? pardon, stydim se a jsem zvedava, co mi poradite :oops:

tak předkožka by měla jít u dospělého muže přetáhnout vždy (pokud ji má:-)), ostatně při erekci se přetáhne tak nějak sama…nebolí ho erekce za těchto okolností? Není ta „délka“ způsobená právě nemožností přetáhnout předkožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.8.15 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj, radsi anonymne, mam dva choulostive dotazy. Nejde nam s partnerem poloha z boku. Myslim, ze s mensim penisem proste nejde.Mate nektera zkusenost? proste nevim ale at se snazim jak chci, pohnu se a on vyklouzne a jde tam jen kousicek.Nebo co delame spatne. Druha vec, partnerovi nejde pretahnout predkozka. U predchozich partneru sla vzdy.Ja to nejak nekomentuji, jak taky? ale podle me to neni v poradku, uz kvuli hygiene. A vlastne, kdyz to partnerovi delate rukou, tak jde o to ze pretahujete predkozku ne? :oops: a kdyz to nejde tak jen tak ho to muzebolet ne? pardon, stydim se a jsem zvedava, co mi poradite :oops:

Pokud nejde přetáhnout předkožka, trpí tzv. fimózou. Je divné, že na to dosud lékaři nepřišli, kolik mu je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.15 09:56

Je mu 35.je celkem stydlivy na tyto veci.No tak jak byste to chlapovi rekly? O bolesti nikdy nic nerekl. Jinak na delku to podle me nema vliv.Jak mu to sakra rict :think: Ale on by k mudr. nesel, stydel by se.

• Citovat
  • Upravit
Jajvy
26.8.15 15:22

Ja bych mu to normalne rekla

• Citovat
  • Upravit
117
1.5.17 07:45

bojím se žen

Já mám penis 18,5/5, ale je mě to na nic když nemám na to mít ženskou, když jsem stydlivý, nesmělý a koktám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
1.5.17 08:05
@84jirka píše:
Já mám penis 18,5/5, ale je mě to na nic když nemám na to mít ženskou, když jsem stydlivý, nesmělý a koktám. :-(

Kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria