Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 píše:
Dame scuka na namku, dame u hladovyho okna zmrzku a pujdem spolecne na logopediija s mladou, on se sebou
To je taková romantika…
@84jirka píše:
jak se proplétají jazyky? to neznám
@misi11 píše:ja su nepolibena, za ruku nechycena… Treba nam to nekdo vysvetli a ukaze
Spíš jen ukáže
![]()
@Lumius píše:
Proč pořád já první?![]()
![]()
![]()
Protoze ja mam nateklou papulu furt
![]()
@misi11 píše:
Dame scuka na namku, dame u hladovyho okna zmrzku a pujdem spolecne na logopediija s mladou, on se sebou
já pojedu na logopedii do Brna, tak na tu zmrzku bude muset jít sám ![]()
@misi11 píše:
A vysvetlis mi, proc pises o svych mirach?? Jaky to ma na to vliv?![]()
aby zminil i pozitiva
?
@Pasic1989 píše:
Buď ráda. Mám 20 cm a obvod 16 cm a je to hrůza. Do přítelkyně se občas ani nemůžu dostat.
toje divný
![]()
@84jirka píše:
Je mi 32 a ještě jsem neměl přítelkyni
já bych Ti rád poradil a řekl to, že Tvá velikost něčeho neznamená vůbec nic a nikdy znamenat nebude, jelikož pro ženskou jsou, pokud je na Tvé vlně, takový věci vnímá, až jako poslední, na posledním místě. Ženský orgazmus je jen v jejich hlavách. Pokud narazíš ve svém životě mechanicky na člověka, který potřebuje mít v sobě x věcí a x rozměrů, tak s tím prostě nic neuděláš..jedině, si napumpovat kozy
Je tu takových dvacet procent ženských, kterých by jsi nedokazal uspokojit, takže TI zbývá ještě 80procent.
Je to docela fajn, když ženská v sobě musí mít vsobě něco víc a chlap se z toho pak míní p osrat.
A ona jen leží na gauči a měří
protože penis ve vagíně nemusí být zákonitě láska, že? ![]()
Příspěvek upraven 03.05.17 v 22:40
@Pasic1989 píše:
Buď ráda. Mám 20 cm a obvod 16 cm a je to hrůza. Do přítelkyně se občas ani nemůžu dostat.
Ty vlastnis skoroctverec?
Snazim se si to predstavit.
Tak to jsem jeste nevidela(ne, ze bych toho videla moc ![]()
@farska píše:
Ty vlastnis skoroctverec?Snazim se si to predstavit.
Tak to jsem jeste nevidela(ne, ze bych toho videla moc
tací lidé jsou hodně inteligentí ![]()