Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
1.5.17 08:22

Ona tě žádná ženská neukousne. Co se může stát, když nějakou oslovíš? V nejhorším se ztrapníš a půjdeš o dům dál. Ona o tom za pět minut nebude vědět a tobě to může být fuk. Opravdu, co se může stát? V podstatě nic. A takhle si to říkej a nějakou najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.5.17 09:38
@84jirka píše:
Já mám penis 18,5/5, ale je mě to na nic když nemám na to mít ženskou, když jsem stydlivý, nesmělý a koktám. :-(

foto foto foto :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.5.17 12:06

Je mi 32 a ještě jsem neměl přítelkyni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106411
1.5.17 12:34
@84jirka píše:

vecna skoda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.5.17 18:39
@Bůča píše:
foto foto foto :pankac: :dance:

Já se snad picnu. No Bůčo… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
1.5.17 18:45
@84jirka píše:

V koutě tě žádná nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.5.17 18:47
@84jirka píše:
Já mám penis 18,5/5, ale je mě to na nic když nemám na to mít ženskou, když jsem stydlivý, nesmělý a koktám. :-(

Něco ti povím. Koktani je často jen v hlavě. Malinko napovim : když zpivas, tak nekoktas viď? Určitě ne. Já jsem koktal tak, že jsem nemohl skoro normálně mluvit. Chodil jsem k psychologovi a ten mi opravdu pomohl. Teď jsem ve firmě na nejvyšším postu a komunikuji neustále jak po telefonu tak s podřízenými. Obcas se zadrhnu, když musím mluvit opravdu hodně rychle, ale to je velmi výjimečné. Je to v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.5.17 19:29
@Lumius píše:
Něco ti povím. Koktani je často jen v hlavě. Malinko napovim : když zpivas, tak nekoktas viď? Určitě ne. Já jsem koktal tak, že jsem nemohl skoro normálně mluvit. Chodil jsem k psychologovi a ten mi opravdu pomohl. Teď jsem ve firmě na nejvyšším postu a komunikuji neustále jak po telefonu tak s podřízenými. Obcas se zadrhnu, když musím mluvit opravdu hodně rychle, ale to je velmi výjimečné. Je to v hlavě.

na nejvyssim postu… jednatel? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.5.17 19:37
@Bůča píše:
na nejvyssim postu… jednatel? 8)
Částečně také. Jednatel je hlavně majitel firmy. Část věci vyřizuji za něj ale hlavě mám na starost celou výrobu, několika dejme tomu divizí. Prostě práce, kde se neustále komunikuje. Tím pádem jsem důkaz tohoto, že se s tím dá něco dělat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.5.17 19:50
@Lumius píše: Částečně také. Jednatel je hlavně majitel firmy. Část věci vyřizuji za něj ale hlavě mám na starost celou výrobu, několika dejme tomu divizí. Prostě práce, kde se neustále komunikuje. Tím pádem jsem důkaz tohoto, že se s tím dá něco dělat.

mě třeba baví fotografování, přemýšlím že zkusím fotografovat lidi. Byl bych mezi lidmi a musel bych komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.5.17 19:57
@84jirka píše:
mě třeba baví fotografování, přemýšlím že zkusím fotografovat lidi. Byl bych mezi lidmi a musel bych komunikovat.

Co konicky? Tam nikoho nepotkas? Do 32 jsi byl kde zavreny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
1.5.17 20:00

Me asi neco nedochazi.. proc v prvnim prispevku zminis velikost ptaka?? On ma vliv na koktavost?? Zkus logopedii, tam nechodi jen deti. Zpev pomaha, spravne dychani, vse Te tam nauci. Jsou veci se kteryma jde neco delat, zbytek se pak utrepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.5.17 21:25
@misi11 píše:
Me asi neco nedochazi.. proc v prvnim prispevku zminis velikost ptaka?? On ma vliv na koktavost?? Zkus logopedii, tam nechodi jen deti. Zpev pomaha, spravne dychani, vse Te tam nauci. Jsou veci se kteryma jde neco delat, zbytek se pak utrepe.

jsem už objednaný na logopedii, tak uvidím jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.5.17 21:29
@katarina80 píše:
Ahoj, prosím vás o radu, nebo vaše zkušenosti. Chodím sem číst jen pár dní a vím, že už to tady asi několikrát bylo, ale strávila bych tady hodiny, než bych něco našla.. Jsem několik měsíců s přítelem, který má menší penis. Na délku 13,5 cm a šířka 3,5 cm (resp. obvod pouze 10,5 cm). Ano, přeměřovali jsme a evidentně s tím nemá problém :D Dokonce si raději kupuje menší kondomy než jsou ty běžné, aby nesklouzával. Přítele mám moc ráda, ale problém je, že při sexu toho moc necítím. Myslela jsem, že to časem bude lepší, že se sehrajeme, ale je to pořád stejné. Bojím se mu to říci takhle na rovinu. Je to asi sobecké, ale uvažuji zda se s ním nerozejít dokud je náš vztah takto na začátku. Dříve jsem měla jen 3 muže. První ho měl podobné krátkého, ale byl hodně široký, dokonce se právě kvůli šířce kupoval kondomy o 2 čísla větší (alespoň dle tohoto měření ). Po něm přišli další 2, kteří byli odhadem kolem 17-18 cm a sex byl úžasný. Větší už bych asi nechtěla, ale těch 18 cm pro mě bylo tak akorát :nevim: Resp. zjistila jsem, že důležitější je pro mě šířka a těch 3,5 cm je bohužel málo :(. S tak hubeným jsem se prostě ještě nesetkala. Je podprůměrný v délce i šířce.. Prosím o rady, kdo máte zkušenosti s přechodem z většího na menší, zlepší se to časem? Nevím jak to vyřešit.. Ruce a jazyk jsou podle mě jen krátkodobé řešení :?

Lepsi vrabec v hrsti nez holub na strese :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
1.5.17 21:48
@84jirka píše:

Jasně, to je dobrý začátek :palec: všechno se dá natrénovat, vím o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria