Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Sice jsem se zařekla, že už diskuse zakládat nebudu ani na ně reagovat, ale mám teď jeden problém a potřebovala bych poradit. Je to dnes 13 dní od vyvolaného porodu v 16 tt a následné revize. Dnes jsem začala krvácet. Ne moc silně. Je to stejné jako klasická menstruace. Volala jsem hned doktorce a řekla mi, že je to sice brzy, ale menstruace to být prý může. Nic mně nebolí a ani po revizi jsem nemněla žádné problémy. Druhý den po revizi jsem už vůbec nešpinila. Chci se zeptat jestli tu je někdo kdo dostal menstruaci také tak brzy? Je to normální? Znaméná to, že tělo se tak rychle se vším vyrovnalo a jsem ok? Je pravda, že se všeobecně hojím hodně rychle. A když jsem porodila před 8mi lety syna tak jsem to dostala za 3 týdny po porodu i když jsem plně kojila. Ale to se asi nedá srovnávat. Těch 13 dní se mi zdá hodně brzo. Předem moc děkuji za rady.
Může, nemusí… neznepokojuj se tím
Já jsem třeba touhle dobou ovulovala, ale já měla zamlklé a ještě zjištěné po cca deseti dnech, takže v době porodu a revize jsem už měla nejspíš progesteron odbouraný. Může to patřit ještě k tomu starému „cyklu“, může to být už konec nového velmi krátkého, může to být nějaké dočištění… ať je to co je to, do konce šestinedělí se to vyvrbí, dřív to stejně nemá smysl řešit. Rozhodně to samo o sobě neznamená, že je něco špatně.
Ahoj, já to měla po revizi taky tak. Za 14 dní přišla „menstruace“ ne moc silná, jen na 3 dny a potom za týden znovu v plné síle.
@verus7 já takhle krvácela 14 dní po revizi 2 dny a pak se to zastavilo, normální MS došla až za 5 týdnů od revize
@verus7 Ahojky MS to muze byt i nemusi, bud v klidu..Urcite to není ze by něco bylo spatne.Bud se cistis ještě nebo to je opravdu MS. Ja taky spinila jen par dni po revizi a MS me dosla mam dojem po 29 dnech. A pak další po 28 dnech.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.