Menstruace a bolesti, máte to také?

Anonymní
5.2.25 08:38

Menstruace a bolesti , máte to také?

Dobrý den, moc vás prosím o radu. Menstruaci mám už od 12 let a všechno bylo v pohodě (žádné bolesti, vůbec jsem o ni nevěděla), teď je mi 18 let a asi tak před 5 měsíci jsem začala mít nesnesitelné bolesti, nemůžu se hýbat a cely den jen ležím nebo spím, protože nejsem schopná jakékoliv činnosti. Netuším jestli je to zcela normální a v průběhu let se to muže změnit. Také bych chtěla zmínit že jsem měla zánět ledvin a močáku, který se stále opakuje a zapáchající výtok s kterým jsem se také dlouho trápila, doufám ze to s tim nějak nesouvisí.
Děkuji za odpovědi????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
5.2.25 08:47
@Anonymní píše: Více

Pokud tě to takhle vyloženě vyřazuje z provozu, řeš to s gynekologem, normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.2.25 09:32

Souviset to může, v malé pánvi mohou být změny. Začni u gynekologa, ať ti udělá podrobné vyšetření. Začni brát vitamín E, ten pomáhá na ženské orgány a pak začni cvičit pánev. Hormonální jógu, mojžíšovou nebo orientální tanec. Důležitý je pánev rozhýbat a prokrvit. Já jsem se díky orientálnímu tanci zbavila všech gyneklogických problémů. Od bolestí až po nestabilní cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí