Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Postinor mohl rozhodit hormony.. Udělej si test ještě za týden. Jinak myslím že těhotná nebudeš, ovaluce bývá 14 dní před menstruaci. Ne v den menstruace..
Já když jsem si vzala Postinor, tak jsem první ms po prášku nedostala vůbec a potom jsem ji měla 14 dní a pak 14 dní klid a pak jsem ji dostala znovu.. hrozně mi to rozhodilo hormony a trvalo asi 2-3 cykly, než se to dalo dohromady. Každý to má samozřejmě jinak a ty to můžeš mít v pořádku hned další cyklus..
Myslím si, že bys těhotná být neměla, ale raději si udělej ještě za pár dní jeden test.
Postinor to mohl rozhodit, já když užila postinor, tak mi to MS vždy rozhodilo - bolesti prsou a bolesti břicha jsou normálním vedlejším účinkem užití postinoru, takže to klidně může být z toho, jinak negativní test pár dnů po styku ještě nic neznamená, zopakuj ještě tak za týden, ale těhotná podle mě nejsi a jen to máš rozhozené postinorem
Dobrý den, před 5 dny jsem měla dostat menstruaci. Stále ji nemám, ale příznaky mám (bolesti prsou, bolesti břicha). Měla jsem nechráňený sex s přítelem v den kdy jsem ji měla dostat. Nebyla jsem si jista, tak jsem si radši vzala Postinor. Můžu být těhotná i přes negativní test? Předem děkuji za odpověď.