Menstruace dva měsíce po porodu

25
17.8.24 21:25

menstruace dva mesice po porodu

Ahojky, jsem dva měsíce po porodu, po ukončení 6ti nedělí se mi hned druhý den dostavila menstruace už mám 3 cyklus.. kratší než 16 dní..
mám teď 4 den menstruaci, je slabá, hnědá spíše jako špinění a ochází i krevní sraženiny, buď ráno a nebo i večer, ale nejsou nějak výrazně velký, buď vždy jen 1 nebo dvě na jednou.. kojím a zajímá mě jestli s tím to máte někdo zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18675
17.8.24 21:39

Na kontrole jsi byla? Jestli tam nějaký kousek nezůstal. Kamarádce na to přišli po půl roce a musela na revizi, protože to nechtělo odejít. Kojis? Já ro dostala vždy když děti začaly více jist alespoň 2-3 plne porce denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.24 21:42
@hospodki píše: Více

kojim pravidelně každý den, na kontrolu jdu příští
týden, ty první dvě menstruace byli v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
17.8.24 22:10

Podle mě si tělo teprve zvyká, já jsem dostala po porodu dvě nebo tři ms, pak rok a pul nic, a pak až zase jo. Ty hormony se musí dát dokupy. Ale řekni to na té kontrole a uvidíš co ti řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
17.8.24 22:26

@Kattie234 ano, hned po 6nedeli ms pak ruzne dlouha a silna… srazeniny take (ne kazdy cyklus (ale delo se mi to i pred tehotentvim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
17.8.24 22:26

Menzes jsem pokaždé dostala ještě v šestinedělí i při plným kojení. Nicméně se mi ustalovala ještě půl roku. Krátké intervaly a špinění byly normální. Občas si uvař čaj z řebříčku a kontryhele. Pomůže ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.24 22:34
@Jaňouchová píše: Více

první byla v poho, druhá byla po měsici a teď mám po týdnu znovu, všechny vycházeli na 7 dní, což jsem měla před mým po prvé, pak se mi to po vysazení HA změnilo na 5 dní.. teď mám hodně slabou i s kousky sliznice, buď ráno nebo večer, během dne se neobjevuje.. nikdy jsem to neměla, jen teď po porodu, kojím fakt hodně, někdy i víckrat než 5× denně a měla jsem transfuzi krve, tak jestli to nějak nesouvisí třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.24 22:41
@Asiina píše: Více

byla jste na kontrole s tím nebo ne? ja když tam volala a říkala, že to mám po týdnu tak mi řekla, že to normální není.. je pravda, že teď poslední měsíc jsem byla hodně psychicky vytížená jak z přítelé tak z malý, hlavně skoro vůbec nespím. Tchýně si myslí, že je to hormonální tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.8.24 03:24

Po druhem porodu jsem mela prvni MS jeste pred koncem sestinedeli. A od te doby krasne pravidelne po 4 tydnech. Dcera byla plne kojena 5 mesicu, minimalne 10× denne a hodne intenzivne, opravdu hodne pribirala.

Takze to, ze MS prijde jeste v sestinedeli, bych nepovazovala za divne. I kamaradka to tak mela. Ale ta frekvence je divna. Sla bych na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
18.8.24 06:47

@Kattie234 kolik je dítěti? ja tyhle prtata kojila vo dvě hodiny a kolikrát i menší intervaly. Došla bych si na kontrolu at mas jistotu. Ale jinak s každým dalším porodem se mi ms zhoršila. Resp větší krvácení za kratší čas, bolestivejsi ovulace… muže to byt tvůj novy standard, ale lepší vědět jak na tom jsi. Navíc na kontrole po porodu jsi už měla byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.8.24 06:49
@hospodki píše: Více

malej jsou 2 mešíce, po 6ti nedělí
jsem byla, tam mi udělali vše co se
dělá a nic mi neřekli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
19.8.24 08:42

@Kattie234 já bych zavolala pro konzultaci přímo lékaři.
Kojila jsem obě holky a ms přišla až po 8. měsíci :nevim:

Jinak je tu teď soutěž - volba porodnice roku , stačí přidat recenzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí