Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nemohlo by to být spíš z toho stresu, když píšeš, že jsi celý měsíc vyděšená?
@Elea9 doufám, že ano. Jen nejsem zvyklá to mít jeden den, takže mě to překvapilo, uvidíme co řeknou na gyndě
Pokud jsi měla styk první den poslední MS, tak to znamená, že bys v tu dobu musela mít i ovulaci, což se taky někdy stane, ale v tom případě by to někdy 18.2. musel být cca 5 týden od oplodnění, tento týden by byl šestý, takže by to test musel ukázat na 100%…
@Elea9 píše:@Elea9
Pokud jsi měla styk první den poslední MS, tak to znamená, že bys v tu dobu musela mít i ovulaci, což se taky někdy stane, ale v tom případě by to někdy 18.2. musel být cca 5 týden od oplodnění, tento týden by byl šestý, takže by to test musel ukázat na 100%…
Na gyndu určitě počkej, ale vzhledem k tomu, že test ukáže pozitivitu týden po vynechání ms i ve chvíli, kdy ovulace proběhla uprostřed cyklu a ne na začátku, tak za mě je těhotenství dost nepravděpodobné. Pokud chceš mít jistotu, tak si udělej i ten další test, nejlépe ráno, i když v tuto dobu, už bys tam musela mít druhou čárku i odpoledne. ![]()
@Elea9 ja si delala sesty den po vynechani ms i test z krve, ktery jsem kupovala v lekarne. Tak snad to bude ok, moc dekuji za uklidneni ![]()
Dobrý den, 26.2 jsem dostala ms po 19dnech ( ve vaně), dala sem si tampon a, že dobrý od té doby nic, je to normální nebo to mám začít řešit?
Dobrý den můžete mě poradít měla sem to dostát 20ale bohužel přišla 19a 20skoro nic světle růžová stoho mě bolí břicho už to skoro nemám nechápu menstruací mám 4dni teďka tohle
![]()
Ahoj… tak už opravdu nevím 😰 dostala jsem to po 10 dnech zpoždění, první den jsem to měla silně, druhý den uź jen jedna kapka. Normàlně to mám tak 4 dny. Pohlavní styk jsem měla první den poslední menstruace a to je 18.1, testy mi vyšli po 6 dnu zpoždění negativní. Na gyndu jdu až druhý týden v březnu.. jsem dost vyděšená a to jsem byla i celý měsíc. Těhotenství je pro mě teď brzy..