Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla zánět močových cest nesčetněkrát a taky se projevoval různě. Nejjednodušší to budeš mít, když ranní moč odneseš po zavolání doktorce na vyšetření. Ta ti poví víc.
První, co mě napadlo co třeba těhotenství? Zašla bych si na urologii a pokud vyloučí zánět močáku, skočila bych i na tu gyndu. I když je to věštění z koule takhle. Myslím, že i ten zánět močáku by to mohl být, může se to ještě zase zhoršit i když dneska je Vám dobře.
Mně napadla ovulace. To taky chodívám častěji i břicho mě bolí
Zdravím,
předevčírem jsem cítila velkou, řezavou bolest v podbřišku a měla jsem častou potřebu močení. Myslela jsem si, že mám zánět močových cest, ale včera už mi bylo dobře. Jen na večer jsem pocítila mírný tlak v podbřišku, a po vytření toaleťákem jsem na něm objevila trochu krve, ale nutkání na časté močení jsem už neměla. Dneska ho také nemám, žádný velký tlak v podbřišku necítím, ale od rána jsem velmi unavená i přesto, že jsem v noci spala šest a půl hodin bez probuzení. Trochu se mi motala hlava a měla jsem pocit na zvracení, to už mě ale přešlo. Teď momentálně cítím jen tu únavu, mírnou bolest hlavy a slabost celého těla. Nevíte o co by se mohlo jednat?
Děkuji.