Menstruace po porodu - přišla Vám také hned?

9
29.7.06 09:25

Menstruace po porodu

Holky kdy jste po porodu dostaly první menstruaci? Malá má sedm týdnů, očistky přestaly odcházet přesně v den konce šestinedělí, ale teď jstem začala krvácet zase - ne silně, ale je to jasně červená krev, nejen špinění. Plně kojím, je možné, že už je to první menstruace? (těšila jsem se, že si na ni pár měsíců počkám, přinejmenším než přestanu plně kojit…)

Kocu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
29.7.06 09:32

Ahoj,

myslím, že to může být menstruace, to za jak dlouho se po porodu ukáže je hrozně individuální. já jsem začala mentruovat až asi 10-11 měsíců po porodu, do 9 měsíců jsem kojila, ale znám holčiny, které kojily a mentruovaly. Počkej jestli se to rozjede a pak uvidíš. A bolesti nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.7.06 09:41

já jsem při plném kojení dostala MS čtyři měsíce po porodu, takže to že máš i ty MS možné je - každá to má jinak - znám i holky co už kojit přestaly a stále na MS čekají..je to hodně individuální a taky naprostý důkaz toho že kojení není antikoncepce!

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
29.7.06 10:40

Prý MS může přijít kdykoliv a kojení na to nemá vliv, je to individuální, já to dostala tři měsíce po porodu!
Ale někdy to je prý i tím, když má maminka delší pauzu v kojení a je fakt, že v té době, kdy jsem to dostala, David začal spinkat skoro celou noc!
Každopádně se nic neděje, ale chápu, že sis chtěla ještě chvíli od MS odpočinout :D :D :D
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
29.7.06 10:50

AHOJ,
ja mela MS az bylo malemu 8mesicu,do ted jeste kojim(ted se snazim maleho ostavit),takze kojenim to asi moc nebude.no MS jsem mela asi 4× a uz jsem zase tehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.7.06 11:32

Ahojky.Nedávno jsem se také tady ptala jak to je s MS.A to Jonímu je 11 měsíců a já jsem to až teď dostala.Vlastně minulý týden a to poprvé.K tomu byli ty vedra..Hrůza..jenom jsem seděla doma. :) Jinak mi přišlo,že malej je trochu nervozní jestli to mlíko mělo jinou chuť?A pořád kojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.7.06 11:49

:D :D ahojky, při plném kojení jsem to dostala po 2měsících od porodu, takže v 8týdnech věku malého. Taky jsem si neodpočinula :D :D ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
268
29.7.06 12:21

Ahoj, tak já jsem dostala MS myslím , že osm týdnů od porodu. A to plně kojím. Myslela jsem si, že si odpočinu, ale ono ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.7.06 12:22

Já jsem ji dostala hned po šestinedělí, a je možné dostat MS i při plném kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.7.06 13:21

Tak to já jsem přesně opačný případ. První menstruaci po porodu jsem dostala, když měla dcera 14 měsíců (stále ještě vydatně kojena zejména v noci). Potom jsem okamžitě otěhotněla. Syn bude mít půl roku, plně kojený, já bez menstruace a doufám, že si to ještě chvíli užiju, ale uvidím, co udělají příkrmy. Fakt je, že když mělo miminko asi 2 měsíce, tak jsem taky začala krvácet, už jsem si myslela, že je to menstruace, Kryštof v noci dost spal (teď už bohužel zas ne). Ale zase to rychle pominulo, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.7.06 13:59

Bolesti nemam zadne, ale nekde jsem to musela cist nebo nevim proc jsem mela zafixovano ze pri kojeni menstruace nebyva. No jak je videt, neni to tak…mno, a ja jsem si rikala ze regaly s tamponama budu jeste nejakou dobu v drogerii mijet…dik za odpovedi holky…

kocu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
29.7.06 14:04

Já dostala ms přesně 7týdnů po porodu, při plném kojení kdy jsem malýho kojila ve dne v noci po 2hod… uff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
29.7.06 15:48

ahoj, ja jsem taky MS dostala cca 8 týdnů po porodu, plně jsem kojila do 7m, ted stále kojím.
Myslím, že tu někdo psal, ze s tim kojenim to plati, pokud se koji v kratsich casovych intervalech, ze pokud ditko treba v noci spi 5-6 hodin v kuse, ruda mrcha nejspis prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
29.7.06 18:29

Ahojky,
také jsem dostala MS 7 týdnů po porodu, začala jsem brát Cerazzete a teď jsem to vůbec nedostala, myslíte že se můžu být těhotná ? Mám z toho docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.7.06 19:25

Baby: to se může stát, myslím že bys těhu být neměla ale pro jistotu bych si udělala test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí