Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@llena35 píše: Více
Díky, včera jsem popíjela s kamarádkou do jedenácti, neměj obavy o mou psychickou pohodu. Jsem pragmatik, ale pokud svou pravdu podložíš vysvětlením, třeba nějakou studií, klidně se ti omluvím ![]()
@unuděná Vajíčko asi nečeká, ale jeho odchod nepoznáš… plus je celkem běžné lehké špinění při oddalování.
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak to asi nebude, když píšou, že MS se spustí po vysazení.. Nebo myslíš, že odejde samotné vajíčko a pak jen ta sliznice? To je hodně zvláštní ne? ![]()
@unuděná píše: Více
Studií jsem se opravdu do detailů nezabývala. Hledala jsem na netu na oddálení měsíčků, našla citron, vyzkoušla, mně to fungovalo. Takhle jednoduché to bylo.
Tak dneska doporučuji zase, aby ses uvolnila a necpala lidem své názory pod čumák, když o to nemají zájem. Pěkný den ![]()
Já ho necpu tobě, píšu ho kvůli zakladatelce. Aby pak nekoukala jak tele na nový vrata, až jí MS na dovolené normálně přijde. Jestli ty más ve zvyku řešit uvolnění každodenním chlastem, tak bych ti ráda nacpala svůj názor, že jsi alkoholička
![]()
Ne. Odchazeni vajíčka s výstelka nesouvisí. Respektive, děje se ve stejnou dobu, ale ne v závislosti na sobě.
Ne, cpeš ho tu celou dobu mně. Napsala jsem svou zkušenost, ty jsi mohla napsat svou, akorát mi přijdeš, že tady akorát tak rejpeš ![]()
Pro zajímavost já alkohol nepiju, ale tobě by možná mohl pomoct. Je naprosto zbytečný tu psát, když už nemáš/nemáme co k tématu říct. Já svou zkušenost napsala, mně citron pomohl, ty jsi ho očividně nevyzkoušela a reješ, v pořádku. Ale pak až to tu bude zakladatelka psát, tak se ve zbytečných komentářích ztratí. Naposledy měj se.
Vyzkoušela, jako puboška, než jsem začala brát HA. Nepomohlo to nikdy. Dokonce ani další babské rady jako kontryhel a měsíček.
@llena35 bože ty jsi hloupa, fakt, nekdo ma jiný názor, navíc to co píšeš ty je nesmysl, a ty musíš rejt a rejt. ![]()
@llena35 S někým, kdo mi doporučuje denně pít alkohol, abych náhodou ve veřejné diskuzi neprojevila svůj nesouhlas s cizím názorem, opravdu nemá cenu se bavit ![]()
achjo Češi se zase projevili, to je děsný. Vy dva si podejte ruce. Holčině jste ani jeden neporadil, tak nechápu zbytečný tohle komentování a posmívání se. Kolik Vám je, dohromady tak deset, ne? Snad jsem Vám tedy udělala hezčí den, protože Vy mně rozhodně ano ![]()
Já jí poradila hned v prvním příspěvku, ty chytračko
Stačí víc číst a méně útočit ![]()
Vajíčko nikde nečeká. V době menstruace, už není vajíčko jako takové vůbec přítomno. Je to jen buňka, 24 hodin po ovulaci se rozpadá na buněčné fragmenty a vstřebá se.