Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucad77 píše: Více
A to jako proč, když máš tu vložku zespoda nepropustnou a proteče po stranách???
@Serpentini píše: Více
Já jsem tlustou Lydii musela nosit i v letě, někdy i dvě na sobě. Bez křidélek, skoro nelepící. Dneska máte tolik možností, jak to řešit. Fakt nechápu, co je za problém.
Ježiš, tak nenos vložku. Pořid si kalich, obr tampóny, nebo kalhotky s extra savou vrstvou. Nebo kombinaci všeho. Nebo ber antinu a nemenstruuj. Já nevím, o co ti jde.
Moje dcera byla hustá: řekla tridnimu, ze ma silnou menstruaci. Chlapec se omluvil a pustil ji. Ale chce to byt si vědoma toho, ze menstruace je přirozená. Spolužáci ji jednoznačně podpořili, spis se smáli učiteli, jaké je to pako.
ti si dnes hraješ na Lucenku?
takže v době MS sedíš doma ve vaně, protože nic nejde, nemá to žádné řešení, O. K.
Já zas nechápu proč je takový problém, aby si holka v hodině došla na záchod.
Já zas nechápu o co jde tobě. Že jsem si dovolila říct, že má někdo silnější menstruaci a na ten záchod by si prostě občas potřeboval dojít? To jsem si dovolila moc.
@stinga píše: Více
A ty si hraješ na co? Všichni musíme mít i cykly sladěné, aby to někoho náhodou nepobuřovalo, že to má někdo jinak
Tím končím, tohle nemá smysl.
Tak tohle by mi vadilo teda dost, nepustit někoho při vyučování na záchod. To mi přijde fakt přes čáru, lidi nejsou stroje, aby se jim chtělo na povel. A snad ví, jestli někdo chce chodit pravidelně o hodině a třeba na wc kouřit nebo fakt potřebuje. V dnešní době, kdy můžou při hodinách i pít, aby chudinky do přestávky nelekly, tak je nepustí na wc? Řešila bych to asi jako rodič, jestli s učitelkou není domluva.
@stinga píše: Více
Hele, ten největší tampón (ten mladé holky nemůžou), vložka a vydržím max hodinu. Vždycky druhý den a cca 5 hodin v kuse. Jinak chodím co půlhodiny měnit. A ano, vložka prostě „přeteče“.
A tak tady přece nejde o to, kolik kdo nosil vložek. Prostě se stalo, že dostlala menstruaci a potřebovala na záchod. Není třeba řešit důvod. Ona mohla potřebovat třeba akutně na velkou. To se může stát, ta učitelka nevěděla, co holka potřebuje. Taky se jí mohla v hodině po… A když se jí zeptala už po druhé, je asi dost zjevné, že končí sranda. Podle mě by si tohle učitel dovolit neměl.
@LiduNe píše: Více
Velmi pomáhá říct na plné koule, že si potřebuje vyměnit vložku. Ale ne vždy na to holka má.
Já teda z vlastní školní zkušenosti před miliony let musím říct, že “usedět” to se slipovkou celou hodinu, když to nevhodně začne, je blbost. Já šla po hodině s flekem a s tím flekem jsem pak byla až do konce vyučování… to fakt mladá holka chce… a opravdu každý nemá pomalý náběh…
@Monchichik píše: Více
Fakt bych chtěla mít průjem
Nedávno mě chytl v práci a fakt jsem to sotva stihla. ![]()
@nikitice No tohle prostě nepochopím. Nejlepší by bylo, kdyby se prostě slečna sebrala a šla. Pak by si to mohly vyříkat třeba v ředitelně.