Menstruace ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9092
19.10.24 14:19
@lucad77 píše: Více

A to jako proč, když máš tu vložku zespoda nepropustnou a proteče po stranách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
19.10.24 14:19
@Serpentini píše: Více

Já jsem tlustou Lydii musela nosit i v letě, někdy i dvě na sobě. Bez křidélek, skoro nelepící. Dneska máte tolik možností, jak to řešit. Fakt nechápu, co je za problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
19.10.24 14:22

Ježiš, tak nenos vložku. Pořid si kalich, obr tampóny, nebo kalhotky s extra savou vrstvou. Nebo kombinaci všeho. Nebo ber antinu a nemenstruuj. Já nevím, o co ti jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
19.10.24 14:25

Moje dcera byla hustá: řekla tridnimu, ze ma silnou menstruaci. Chlapec se omluvil a pustil ji. Ale chce to byt si vědoma toho, ze menstruace je přirozená. Spolužáci ji jednoznačně podpořili, spis se smáli učiteli, jaké je to pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77323
19.10.24 14:27

ti si dnes hraješ na Lucenku?
takže v době MS sedíš doma ve vaně, protože nic nejde, nemá to žádné řešení, O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
19.10.24 14:38

Já zas nechápu proč je takový problém, aby si holka v hodině došla na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
19.10.24 14:40

Já zas nechápu o co jde tobě. Že jsem si dovolila říct, že má někdo silnější menstruaci a na ten záchod by si prostě občas potřeboval dojít? To jsem si dovolila moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9092
19.10.24 14:41
@stinga píše: Více

A ty si hraješ na co? Všichni musíme mít i cykly sladěné, aby to někoho náhodou nepobuřovalo, že to má někdo jinak :roll: :roll: :roll: Tím končím, tohle nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
19.10.24 14:45

Tak tohle by mi vadilo teda dost, nepustit někoho při vyučování na záchod. To mi přijde fakt přes čáru, lidi nejsou stroje, aby se jim chtělo na povel. A snad ví, jestli někdo chce chodit pravidelně o hodině a třeba na wc kouřit nebo fakt potřebuje. V dnešní době, kdy můžou při hodinách i pít, aby chudinky do přestávky nelekly, tak je nepustí na wc? Řešila bych to asi jako rodič, jestli s učitelkou není domluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42469
19.10.24 14:49
@stinga píše: Více

Hele, ten největší tampón (ten mladé holky nemůžou), vložka a vydržím max hodinu. Vždycky druhý den a cca 5 hodin v kuse. Jinak chodím co půlhodiny měnit. A ano, vložka prostě „přeteče“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
19.10.24 15:01

A tak tady přece nejde o to, kolik kdo nosil vložek. Prostě se stalo, že dostlala menstruaci a potřebovala na záchod. Není třeba řešit důvod. Ona mohla potřebovat třeba akutně na velkou. To se může stát, ta učitelka nevěděla, co holka potřebuje. Taky se jí mohla v hodině po… A když se jí zeptala už po druhé, je asi dost zjevné, že končí sranda. Podle mě by si tohle učitel dovolit neměl.

• Citovat
  • Upravit
42469
19.10.24 15:14
@LiduNe píše: Více

Velmi pomáhá říct na plné koule, že si potřebuje vyměnit vložku. Ale ne vždy na to holka má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
19.10.24 15:29

Já teda z vlastní školní zkušenosti před miliony let musím říct, že “usedět” to se slipovkou celou hodinu, když to nevhodně začne, je blbost. Já šla po hodině s flekem a s tím flekem jsem pak byla až do konce vyučování… to fakt mladá holka chce… a opravdu každý nemá pomalý náběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6259
19.10.24 15:32
@Monchichik píše: Více

Fakt bych chtěla mít průjem :mrgreen: Nedávno mě chytl v práci a fakt jsem to sotva stihla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
19.10.24 15:49

@nikitice No tohle prostě nepochopím. Nejlepší by bylo, kdyby se prostě slečna sebrala a šla. Pak by si to mohly vyříkat třeba v ředitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí