Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9205
5.5.10 15:25

Jodi, ja som prave preto docasna nesnazilka, lebo to tlacenie na pilu mi uz liezlo na nervy… snazime sa uz vyse roka…

bambi, krasne fotecky domceka, aj som ti nejake okomentovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.5.10 15:26

bambi, prepáč, je mi jasné, že to nie je byt, lebo taká kúpeľňa v byte? :-P
Krásne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.5.10 15:28

Tu jednu hodnotu mám dicarted, jelikož je měřená až odpoledne :roll:

Katko- to bude …ale jak vidíš, tak i teď měřím vééélice nepravidelně…ale baví mě to :lol:

…jinak tenhle měsíc celkem vzdávám- většinou mívám ovulaci dost výraznou- a tentokrát bych si na ní nevsadila ani pětník… Přitom s OVU jsem nikdy problém neměla- no, uvidíme, jak to bude pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.5.10 15:30

Jodi, tento mesiac som si ani ja nebola ista svojou ovulkou, co sa tyka dna, inokedy som presne vedela podla bolesti, ze teraz presne sa vajko uvolnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.5.10 15:31

A chceli by ste predpokladam dievcatko, alebo je vam to jedno, vzdy ste chceli tri deticky? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.5.10 15:34

Elllo, úplně to chápu- a obdivuju tě, že is dokázala tu pauzu dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.5.10 15:36

vdaka kocky :wink:

ella, ja mam teraz tiez pauzu, ale nedobrovolnu , lebo v case ovulky budeme odlucení :nevim: snad mi to pomoze trochu sa zotavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.5.10 15:38

No první jsme si šíleně přáli holčičku, u druhého jsme si taky moc přáli holčičku, ale bylo mi úplně jasný, že to bude kluk- a jsem moc ráda, že to jsou kluci. A teď je mi úplně jedno, co to bude- jen doufám, že ten zázrak prožiju ještě jednou… A jestli to bude holčička, tak to budu brát jako dvojnásobný zázrak…

Mmch- cikánka mi předpověděla holčičky dvojčátka :srdce: Škoda, že tomu nevěřím- protože to by bylo splnění mých snů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 15:47

jodi: ahoj, ty si letuska? wow ja mam panicky strach z lietadiel a lietania. najhorsie dni letnej dovolenky su 1. a posledny a pri tom som uz letela niekolkokrat ale strach sa zvysuje :lol: to ja mam taky ritual pred letom ze doma ibalgin alebo kinedril, na letisku v bare 2 al. 3 pol deci nejakeho alkoholu. a mam zakazane pozerat katastroficke filmy a spravy o lietadlach

dievcata: drzte mi palce, idem si napisat zaverecny test z angliny a som to len preletela z rychlika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 15:50

mouku, to zvladnes! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 15:52

ellli: ved som si zato zaplatila, musim :lol: vcera mi lektorka volala potrebovala nejaky udaj na certifikat tak uz len preto ze to chystaju vopred :lol: lenze ten certifikat mi bude asi na prd nie je to nic take ako oxford alebo cambridge. ale I improved my English :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.5.10 15:53

Moukusko- to asi proto, žes ještě neletěla se mnou :lol: Ale Kinedril na strach zabírá- člověka to malinko omámí…

Držím palce na angličtinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 15:56

jodi: dik :-) moznoze som s tebou letela len o tom neviem :lol: pre aku letecku spolocnost robis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
5.5.10 15:59

ČSA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 15:59

tak s CSA som letela raz na Rhodos tusim alebo Kos? neviem uz ale bol to celkom dobry let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí