Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jodi, ja som prave preto docasna nesnazilka, lebo to tlacenie na pilu mi uz liezlo na nervy… snazime sa uz vyse roka…
bambi, krasne fotecky domceka, aj som ti nejake okomentovala…
bambi, prepáč, je mi jasné, že to nie je byt, lebo taká kúpeľňa v byte? ![]()
Krásne ![]()
Tu jednu hodnotu mám dicarted, jelikož je měřená až odpoledne ![]()
Katko- to bude …ale jak vidíš, tak i teď měřím vééélice nepravidelně…ale baví mě to ![]()
…jinak tenhle měsíc celkem vzdávám- většinou mívám ovulaci dost výraznou- a tentokrát bych si na ní nevsadila ani pětník… Přitom s OVU jsem nikdy problém neměla- no, uvidíme, jak to bude pokračovat…
Jodi, tento mesiac som si ani ja nebola ista svojou ovulkou, co sa tyka dna, inokedy som presne vedela podla bolesti, ze teraz presne sa vajko uvolnilo ![]()
A chceli by ste predpokladam dievcatko, alebo je vam to jedno, vzdy ste chceli tri deticky? ![]()
Elllo, úplně to chápu- a obdivuju tě, že is dokázala tu pauzu dát…
vdaka kocky ![]()
ella, ja mam teraz tiez pauzu, ale nedobrovolnu , lebo v case ovulky budeme odlucení
snad mi to pomoze trochu sa zotavit ![]()
No první jsme si šíleně přáli holčičku, u druhého jsme si taky moc přáli holčičku, ale bylo mi úplně jasný, že to bude kluk- a jsem moc ráda, že to jsou kluci. A teď je mi úplně jedno, co to bude- jen doufám, že ten zázrak prožiju ještě jednou… A jestli to bude holčička, tak to budu brát jako dvojnásobný zázrak…
Mmch- cikánka mi předpověděla holčičky dvojčátka
Škoda, že tomu nevěřím- protože to by bylo splnění mých snů…
jodi: ahoj, ty si letuska? wow ja mam panicky strach z lietadiel a lietania. najhorsie dni letnej dovolenky su 1. a posledny a pri tom som uz letela niekolkokrat ale strach sa zvysuje
to ja mam taky ritual pred letom ze doma ibalgin alebo kinedril, na letisku v bare 2 al. 3 pol deci nejakeho alkoholu. a mam zakazane pozerat katastroficke filmy a spravy o lietadlach
dievcata: drzte mi palce, idem si napisat zaverecny test z angliny a som to len preletela z rychlika ![]()
ellli: ved som si zato zaplatila, musim
vcera mi lektorka volala potrebovala nejaky udaj na certifikat tak uz len preto ze to chystaju vopred
lenze ten certifikat mi bude asi na prd nie je to nic take ako oxford alebo cambridge. ale I improved my English ![]()
Moukusko- to asi proto, žes ještě neletěla se mnou
Ale Kinedril na strach zabírá- člověka to malinko omámí…
Držím palce na angličtinu!
jodi: dik
moznoze som s tebou letela len o tom neviem
pre aku letecku spolocnost robis?
tak s CSA som letela raz na Rhodos tusim alebo Kos? neviem uz ale bol to celkom dobry let ![]()