Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
5.5.10 13:14

Kacul vas domcek je nadherny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 13:20

katka no ja viem, len teraz som bola v pohode…tak aj bt by mala byť OK
ma to štve - fakt mám z toho zlý pocit a smútok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.5.10 13:30

smouli, mozno moze byt, ze ovu prebehne aj ked teploty tak nevyzeraju - aspon moja Dr to tvrdi. no ja si tiez myslim, ze si asi mala anovulak - ale ved na tom nie je nic zle, uz sme sa rano o tom rozpravali.
ja som minuly cyklus tiez mala takmer pozitivny ovu testik - teda par dni silnel - jeden den poobede bol uz takmer taky silny ako testovacia ciarka a na druhy den poobede uz slabucky. tak som to zhodnotila (po konzultacii s ellou), ze pozitivny som zaznacila v to poobedie kedy bol silny. a vidis, nakoniec teplotky ovu neukazali, tak asi to bol len nejaky vystup LH hormonu. alebo som ovu mala a teploty mam posahane. preto tento cyklus testujem ovu testiky kazdy den a ako nahle to zacnie silniet (ak vobec), budem testovat kazdych 8 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 13:38

acko ja viem, že anovuláky sú OK ĎAKUJEM moja

ale musí byť práve teraz, keď sme boli dva týždne na chate a snažili sa o 106 :pocitac: :cert:
dnes mám fakt depku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 13:39

a ovu testíky robím aj ja každý deň - zajtra hodím foto na zhodnotenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.5.10 13:50

smouli, a na chate nespavas v inej teplote miestnosti ako si zvyknuta? pripadne ak jeden den na chate, potom zase doma..
pripadne nemali ste zurky v niektore dni, ze ste popijali a tym padom si menej spala? lebo u mna moze byt faktor aj to, ze staci, ze idem spat o hodku skor/neskor. to si chcem odsledovat tento cyklus ked zacnem merat ked skonci mrcha - budem chodit spat presne o 23:00, ziadne take ze raz o 22:30 inokedy o polnoci… spravim si doma maly ceteris paribus pokus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.5.10 13:50

ahojte kočky. Čo porábate? Ja som tu mala sestru, riešili sme niečo na facebooku :mrgreen:
Tak som vás prišla trošku omrknúť. Čo nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
5.5.10 14:06

ahojte baby :-)
laurit, maja pozeram, ze ma tuzobne ocakavate :mrgreen:, sa mi nepodarilo dostat sa sem skor. Az teraz nahadzujem teplotu, dnes rano 37,00. vcera som testla, ale az poobede, ale bol biely :-? Presla ma uz aj bolest brucha ako pred ms, teraz nic. Najhorsie to bolo v den ked mala mrcha prist. Zeby tie ovu testy vobec nefungovali? :think: som mala rovnake kolajnice, takze ovu mala prist do 36 hodin. No, ak nepride idem k dr, nech pichne vyvolavacku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2249
5.5.10 14:11

ahoj kocky… tak aj ja som si urobila taky maly albumcek s buducim byvanim ktore stale doladujeme :lol: ak chcete mrknite :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 14:12
natulaa píše:
Lauri já taky muluju kočky ,mám je v albíku,jestli si neviděla a největí mazel je ten mourovatýý,ta bílá kočka se moc nenechá,ona je věčně mrská :mrgreen: ,zrovna mi tu oba leží před krbíkem,protože venku mokro tak přišly domu a vyhřívají se :oops: :oops:

jee natulaaa. vitaj v klube milovnicok maciciek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

esther, takze sa ti ovu oneskorila. :palec: ako som hovorila-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

esther ja by som na tvojom mieste este pockala, co ak fakt bola ovu neskor? A dnes si testik neskusala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 14:15

estehr a nedas si prec tu ovu ? nechaj to na fetility:)
co to urobi ?? aj ten egg daj prec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 14:16

paneboze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
5.5.10 14:19

laurit, ja si fakt nemyslim, ze bola ovu 24DC, tomu ani hlien nenasvedcoval, ani testy, ani bolesti, navyse takyto dlhy cyklus som v zivote nemala. Ale mozem spravit, ze necham nech mi to graf vyznaci sam. I ked moje merania- nemerania nie su velmi vypovedne tento mesiac, az tie ku konci robim poctivo. Skor si myslim, ze nejaka hormonalna porucha.....

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex