Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mouku, krásné - opravdu krásné. Máme velmi podobný vkus. Já tedy nemám z domečku nic nafoceno, ale dohoním to. Můžu Vám akorát ukázat, jak domeček vypadá.
acko ja sa len pýtam lebo ja mačky nemám ja mám hafana a aj ja som bola počas 1 tehu na testoch a negatívnu.
Ahoj Smouli
, my s mm spekulujeme nad nejakym montovanym domcekom, ale je to hudba buducnosti.
edit, tusim test na toxoplazmozu je standard v tehu, nie? prave preto, ze to moze mat aj zena, ktora macku nikdy v zivote nepohladkala ![]()
prechodena toxoplazmoza moze z dlhodobeho hladiska sposobit neplodnost, preto chcem opatovne ist na testy - clovek zial nevie skontrolovat ze ci maso ktore kupi, alebo zje v restauracii nie je nakazene…
mne robili odber na toxo minuly rok a bolo negativne.
ale tiez som o tom dost citala a je to velmi zovseobecneny a zveliceny nazor, este skor holuby su viac nebezpecne ![]()
pre istotu vsak zachodik cisti mm, aby som vobec neprichadzala do styku s vykalmi, aj ked ako vravi acko, nas tiez nechodi vonku, je doma v cistote.
a mame ho od malicka. tak hadam je zdravucky
zije so psami. no a velmi sum uvelicena ake su macky cistotne, ako place ked ma tam len jedno hovienko alebo dve pisanice, ze chce vycistit ![]()
Kacul mi už stačila ta tvoje fotečka a jestli jich tu dáš víc,tak v tom případě chci stavět
,.
acko ja ked som bola tehu tak to nebolo povinné ja som si to vyžiadla kvôli psovi, a to s tým masom si ma nepotešila
asi prestanem jesť maso ![]()
moja mamka potratila v 5. mesiaci a vtedy sa tie testy na toxoplazmozu nerobili vraj, tak jej to zistili az dodatocne, mala to z nedostatocne tepelne upraveneho mäsa, ktore zjedla niekde na dovolenke v Rumunsku ci kde…
ale my sme fanatici, my ich bozkame ako sialeni, ja si neviem pomoct ![]()
moukuska píše:
smouli, lauritka, natul: potvrdene
aj ja, aj ja, prosím
Natul, já Ti něco nafotím
Ale řeknu Ti, že bych už znovu stavět nechtěla, byly to nervy. Ale zase na druhé straně to stálo za to - do bytu už bych se vrátit rozhodně nechtěla ![]()
KDE JE ESTHER?
Dnes nemá ani teplotu nahodenú. Tá nás teda napína, alebo tu bola?
maja ja ju cakam uz od vcera
velmi chcem vediet, ci sedi moja teoria o neskorej ovulke, alebo je tehu, vcera mala testovat a uz sa neukazala
![]()
Příspěvek upraven 05.05.10 v 12:43