Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
5.5.10 12:22

Mouku, krásné - opravdu krásné. Máme velmi podobný vkus. Já tedy nemám z domečku nic nafoceno, ale dohoním to. Můžu Vám akorát ukázat, jak domeček vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 12:22

son1cka ahooooj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.10 12:24

acko ja sa len pýtam lebo ja mačky nemám ja mám hafana a aj ja som bola počas 1 tehu na testoch a negatívnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.5.10 12:25

Ahoj Smouli :mavam: , my s mm spekulujeme nad nejakym montovanym domcekom, ale je to hudba buducnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.5.10 12:31

edit, tusim test na toxoplazmozu je standard v tehu, nie? prave preto, ze to moze mat aj zena, ktora macku nikdy v zivote nepohladkala :lol:

prechodena toxoplazmoza moze z dlhodobeho hladiska sposobit neplodnost, preto chcem opatovne ist na testy - clovek zial nevie skontrolovat ze ci maso ktore kupi, alebo zje v restauracii nie je nakazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 12:34

mne robili odber na toxo minuly rok a bolo negativne.
ale tiez som o tom dost citala a je to velmi zovseobecneny a zveliceny nazor, este skor holuby su viac nebezpecne :-)

pre istotu vsak zachodik cisti mm, aby som vobec neprichadzala do styku s vykalmi, aj ked ako vravi acko, nas tiez nechodi vonku, je doma v cistote.
a mame ho od malicka. tak hadam je zdravucky :) zije so psami. no a velmi sum uvelicena ake su macky cistotne, ako place ked ma tam len jedno hovienko alebo dve pisanice, ze chce vycistit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 12:35

Kacul mi už stačila ta tvoje fotečka a jestli jich tu dáš víc,tak v tom případě chci stavět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,.

• Citovat
  • Upravit
372
5.5.10 12:35

acko ja ked som bola tehu tak to nebolo povinné ja som si to vyžiadla kvôli psovi, a to s tým masom si ma nepotešila :cry: asi prestanem jesť maso :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 12:36

moja mamka potratila v 5. mesiaci a vtedy sa tie testy na toxoplazmozu nerobili vraj, tak jej to zistili az dodatocne, mala to z nedostatocne tepelne upraveneho mäsa, ktore zjedla niekde na dovolenke v Rumunsku ci kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 12:37

ale my sme fanatici, my ich bozkame ako sialeni, ja si neviem pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 12:38
moukuska píše:
smouli, lauritka, natul: potvrdene :palec:

aj ja, aj ja, prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
5.5.10 12:40

Natul, já Ti něco nafotím :mrgreen: Ale řeknu Ti, že bych už znovu stavět nechtěla, byly to nervy. Ale zase na druhé straně to stálo za to - do bytu už bych se vrátit rozhodně nechtěla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 12:41

KDE JE ESTHER?

Dnes nemá ani teplotu nahodenú. Tá nás teda napína, alebo tu bola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 12:42

maja ja ju cakam uz od vcera :D velmi chcem vediet, ci sedi moja teoria o neskorej ovulke, alebo je tehu, vcera mala testovat a uz sa neukazala :dance: :-o

Příspěvek upraven 05.05.10 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 12:42

maji: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...