Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
minewka moj mm ma tiez rad take starozitne vecicky
paci sa mi aky mate velky priestor v kuchyni, super. ja mam malu kocku.
mne sa stale pacili velke kuchyne-.
katka juj zuby… sme si teda prezili minuly mesiac
s mm… ked umieral od bolesti ach jo.
ahoj kočky pekné bytíky a ja som dnes akurát prerábala stoličky aha
Minewka prosim ta potvrd moju ziadost o priatelstvo, aj ja chcem vidiet velku kuchynu ![]()
Editka si sikovna, a preco si ich prerabala? Ci uz ta unudili? ![]()
Inak editka ved vy tiez mate pekny bytiky, ked pozeram fotky na MK, co mas pofotenu malu, taky prijemny, teply ![]()
lebo boli už špinavé od malej ako jedla ale tento nový poťah sa bude dať aj čistiť to je látka na školské tašky
Ďakujem , ďakujem..som rada, že ide fajn atmo z bytíku ![]()
Lauri, ale veď mi to vôbec nemáme veľké…šak náš byt má celý 57m2, tak neviem… ![]()
Katka, a kde sa to potvrdzuje?? ![]()
minw mne to na tej fotke pripada velke, ale ty mas spojenu obyvacku s kuchynou, ze ???
to som stale chcela
opticky to posobi ako velky priestor ![]()
Minew krasny bytik, fakt to tam vyzera ako v dome.
Potvrdzuje sa to ked kliknes na svoj profil a napravo mas ziadosti o priatelstvo ![]()
Editka, dost velka kupelna na byt
Lauritka píše:
minw mne to na tej fotke pripada velke, ale ty mas spojenu obyvacku s kuchynou, ze ???
to som stale chcelaopticky to posobi ako velky priestor
hej, máme prepojenú kuchyňu s obývačkou, lebo ináč by kuchňa bola len kutica…
Ináč som strašne chcela murovanú linku, ale nepodarilo sa mi presvedčiť majstrov, že sa dá spraviť..
Ale v ďalšom byte už bude!!!
Idem ešte pridať pár foto
hej to máme spojené wc, kupelku aj s chodbou lebo ja neľúbim vešať prádlo do izieb
Editka, chapem, praktickost pri detoch nadovsetko, my nase deti, kym nepodrastu do „rozumneho“ veku, asi ani do podkrovia pustat nebudeme
, po prve su tam schody a po druhe tam mame sedacku z brusenej koze a to ja taka hakliva vec, sme tam cca pol roka, ale uz som ju dva krat len ja pospinila a cistila od mastneho
Najhorsie je,ze to z toho nejde a musis davat pozor aby sa to nevysuchalo.
minew aj ja chcem vidieť-už som ti poslala žiadosť o priateľstvo ![]()