Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elllla píše:
Ahoj Petja, ano, aj to, ze len prejdes z postele na wc ti moze ovplyvnit teplotu a preto by si mala merat este predtym, nez ides na wc
Ellla, ale petja sa pytala na to, ci to ze stiahne svaly, ked jej treba curat, ci to ma vplyv, nie to ked pojde na zachod ![]()
mscat - neblázni. Nič to neznamená. Bol to len hlúpy sen. Yo? ![]()
inak pekná kúpeľková téma dámy. Mám vám odfotiť tú našu, alebo lepšie maminkinu, z 1982 ? ![]()
Příspěvek upraven 05.05.10 v 09:18
Petja25 píše:Petja, ale tu teplotu moze ovplyvnit aj to, ze sa len prehadzujes a uz nespis, to podla mna viac,ako to, ze stahujes svaly. Bazalna teplota je o tom, ze sa meria hned po prebudeni, lebo aj ked lezis, uz nie si v hladine spanku
katkamarek: díky za rychlou odpověď. Mně se to právě stává teď celý týden, jelikož přítel vstává ve 4 hodiny, já v 5:30 a v tu samou dobu měřim. No a on mě pravidelně budí a jak se mi začne chtít, tak už nezaberu, vrtim se a tak a chce si mi čím dál víc, takže teda změřim dřív, ale můžu se ukroutit.
dievcata mne by teraz pomohli pre inspiraciu spalne
ostatne miestnosti uz mame predstavu, ale na spalnu velmi nie, jedno viem, zeby mala byt svetla, postel je biela a jedna stena tapeta.
idem dat zviazat mm diplomovku konecne
dufam ze do piatku to stihnu a ked sa vratim skusim pridat nejake fotky hoci by som sa mala ucit na AJ dnes piseme zaverecny test, ale ja som nikdy nebola svedomita studentka ![]()
Příspěvek upraven 05.05.10 v 09:20
katkamarek píše:
Maji, uz som videla aj vasu, uz si v priateloch tak to nie je problem, je velmi utulna, a vyzera ako nepouzivana, asi si tiez drac na poriadok, vsak?
a to tak to zasa nie. moja najlepšia kamoška prehlasuje, že som bordelár a ja jej verím. a mala by si ju vidieť, ako vyzerá keď okúpem nášho psa.
![]()
(tá kúpelka, nie kamarátka) ![]()
Příspěvek upraven 05.05.10 v 09:20
ella - ja som tiež chcela zástenu - ale na tú vaňu čo som si ja vymyslela sa zástena nedá kúpiť. resp. dá, ale stojí viac ako vaňa a je robená z tej širšej strany vane, a tam my máme zrkadlo, takže nič. no nerozmýšľala som moc dopredu, ale už mi je to jedno, je tam záves. ale nie je to také pekné, ako keby tam bola zástena.
tá fotka kúpelky, čo si dala je veľmi pekná, len ja nie som zástanca vlniek. ale inak veľmi pekná.
Holky tak já mám vyzkoušené,že mám stejnou teplotu hned po probuzení a i když vstanu a jdu na malou a změřím,tak je furt stejnáá.
Jinak mojemu mm sed zdálo,že jsme byli v porodnici na tom pokoji,kde jsem byla po laparce a že jsme se museli milovat tam na té posteli a dr se na nás díval,jestli sexujeme správně,když se nedaří
,MM vstal ráno a říka,prý mi už z toho fakt jebe,furt jen slyším sex,ovulace teploty a už mi z toho začina pomalu hrabat,takové sny
![]()
petja, podla mna tie stahy mozu ovplyvnit teplotku, ale je to individualne. tusim soldi ked si odmeria hned po zobudeni a potom ked vstane z postele tak ju ma stale rovnaku, ale mne napriklad staci, ze sa len trosku viac pohnem a uz ide o 1-2 desatinky hore.
booooooooooože, tak si vás čítam a žeriem a nevšimla som si, že yogurt je plesnivý… šľak ma trafí
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj ![]()
Katlinn:
já to jako myslela tak,že jako výklad co to třeba znamená víš…že když se mi zdá něco neobvyklého já to tak pro zajímavost hledám ve snáři víš
![]()
natula - dobry sen
sa tu rehocem za pocitacom ako sprosta, kolegovia na mna pozeraju ci mi nesibe ![]()
katlinn píše:
booooooooooože, tak si vás čítam a žeriem a nevšimla som si, že yogurt je plesnivý… šľak ma trafífúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj
fuuuuuj ![]()
Natula, si ma teraz pobabila tym snom
![]()
Maji, tak nevyzera to tak, ze by si bola bordelarka ![]()
Baby teraz otazka pomimo, mali ste uz niektora vlozku v zube na odumretie nervu? Mne to vcera dala doktorka a je to dost neprijemne, mam pocit akoby mi ten zub islo rozhodit, myslite, ze to takto ma reagovat, kym nerv odumrie?