Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
5.5.10 08:59

ella mne sa pacia take umyvadla :palec: ked to vyzera ako keby to bolo len polozene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 08:59

a toto chcem dat taku zastenu na vanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 09:00

acko aj ja chcem vidieť kuchyňu :dance:

katka a ty máš kde foto domčeka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 09:02

Elli nestíhám na ty koupelny reagovat :mrgreen: :mrgreen: ,než ti napíšu na první,tak skočí druhá,ale ta poslední je nááádherná.
Kačí,takže taky furt rekonstruujete coo?
Jinak s těma grafama,já taky vždycky když mám hnusný graf,tak pokukám na ff divoké těhotenské křivky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mají já se taky do tvojeho fotoblogu nedostanuu :hug:

• Citovat
  • Upravit
7606
5.5.10 09:03

katka: velmi pekne, hlavne tie vlcie maky su tie kvety? super vymyslene, vidim ze ty mas tiez rada designove vychytavky :palec: mna v tom brzi trochu moj mm a financie :lol: snad aj mne sa podari pridat nejake fotky, nejake mam na facebooku a modrejstreche, tak spravim nejaky vyberovy album aj sem.

ja som mala tiez taky zvlastny sen, ze som musela ist do nemocnice lebo som bola tehu este v zaciatkoch, nejaky dovod tam nebol, ale viem ze som bola v Saci kde je wifi, tak som hned zobrala laptop a isla vam napisat ze kde som, no ale vobec som sa v tom sne nebala :-o po niektorych snoch takych hlavne zivych som este mimo aj cely den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.5.10 09:05

Maji, uz som videla aj vasu, uz si v priateloch tak to nie je problem, je velmi utulna, a vyzera ako nepouzivana, asi si tiez drac na poriadok, vsak? :palec:

Smouli potvrd ma ako priatela a mozes si kuknut fotoblog na mojom profile, ale su tam iba kupelne

Mscat neviem co to moze znamenat 8-o

Ella keby som teraz mala moznost, tiez siahnem po takejto farebnej kombinacii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.5.10 09:06

Ahoj potřebuju poradit,

když ráno měřím a chce se mi čůrat a párkrát zatnu svaly, abych se nepočůrala, může to mít vliv na teplotu? :roll: :?: Přece jen se ty svaly prokrví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 09:08

Ačko co ty prašule,mi už přišel domu i výpis z banky,že je to dáávno pryč :nevim:
Jinak jsem ti dneska ráno tady na diskuzi chválila kuchyn :palec: ,Holky jak já vidím,jak vy máte ty koupelny a kuchyně moderní,hned bych měnila :lol: ,my to máme už 9 let a ten pokrok v modě je hooodně znát :think:

• Citovat
  • Upravit
5530
5.5.10 09:10

Petja neviem, taku situaciu sme este nerozoberali a zase by som povedala, ze to je individualne, asi sa treba odsledovat, a ked sa ti ta teplotka nebude zdat viac krat, tak asi to na teba vplyv ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 09:12

katuška tie kúpelky sú :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 09:13

Ahoj Petja, ano, aj to, ze len prejdes z postele na wc ti moze ovplyvnit teplotu a preto by si mala merat este predtym, nez ides na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
5.5.10 09:13

nějak vás dnes nestíhám číst,pak se vrátím vás dočíst,ale to zase bude hezkých pár stránek navíc :lol:
aspon vím že tak brzo testovat nemám,nejdřív 14DPO,ale to většinou dostávám mrchu..a to sem dostala je 5000jednotek,většinou dostávám 2×5000jednotek,to asi nemusím testit vůbec,páč to budu mít falešné hodně dlouho.. :nevim: že zrovná mě se blbě střebává hcg..
a když sem těhotná byla,tak testy byly negativní i po vynechání ms a pozitivní jen krev..to sem nebrala ale žádný hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.5.10 09:15

Ahojte dievčatá, často spomínate, že nedostať kúpiť mamatesty. Ja keď som v piatok kupovala, pani lekárnička ich mala dosť. Teda v krabičke, kde mala tehu testy, bola väčšina mamatestov (podľa balenia sa mi tak zdalo). Tak ak by ste chceli, môžem vám ich kúpiť a poslať poštou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267

katkamarek: díky za rychlou odpověď. Mně se to právě stává teď celý týden, jelikož přítel vstává ve 4 hodiny, já v 5:30 a v tu samou dobu měřim. No a on mě pravidelně budí a jak se mi začne chtít, tak už nezaberu, vrtim se a tak a chce si mi čím dál víc, takže teda změřim dřív, ale můžu se ukroutit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

ella tu zastenu mam, je to super hlavne pri sprchovani.
ja som velmi chcela sprchovaci kut, ale uz sa mi do kupelne nezmesti :nevim: tak aspon takto.
aspon nenastrieka vsade voda, je to lepsie :palec: ako zaves

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital