Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella mne sa pacia take umyvadla
ked to vyzera ako keby to bolo len polozene ![]()
acko aj ja chcem vidieť kuchyňu ![]()
katka a ty máš kde foto domčeka ![]()
Elli nestíhám na ty koupelny reagovat
,než ti napíšu na první,tak skočí druhá,ale ta poslední je nááádherná.
Kačí,takže taky furt rekonstruujete coo?
Jinak s těma grafama,já taky vždycky když mám hnusný graf,tak pokukám na ff divoké těhotenské křivky
![]()
Mají já se taky do tvojeho fotoblogu nedostanuu ![]()
katka: velmi pekne, hlavne tie vlcie maky su tie kvety? super vymyslene, vidim ze ty mas tiez rada designove vychytavky
mna v tom brzi trochu moj mm a financie
snad aj mne sa podari pridat nejake fotky, nejake mam na facebooku a modrejstreche, tak spravim nejaky vyberovy album aj sem.
ja som mala tiez taky zvlastny sen, ze som musela ist do nemocnice lebo som bola tehu este v zaciatkoch, nejaky dovod tam nebol, ale viem ze som bola v Saci kde je wifi, tak som hned zobrala laptop a isla vam napisat ze kde som, no ale vobec som sa v tom sne nebala
po niektorych snoch takych hlavne zivych som este mimo aj cely den ![]()
Maji, uz som videla aj vasu, uz si v priateloch tak to nie je problem, je velmi utulna, a vyzera ako nepouzivana, asi si tiez drac na poriadok, vsak? ![]()
Smouli potvrd ma ako priatela a mozes si kuknut fotoblog na mojom profile, ale su tam iba kupelne
Mscat neviem co to moze znamenat ![]()
Ella keby som teraz mala moznost, tiez siahnem po takejto farebnej kombinacii ![]()
Ahoj potřebuju poradit,
když ráno měřím a chce se mi čůrat a párkrát zatnu svaly, abych se nepočůrala, může to mít vliv na teplotu?
Přece jen se ty svaly prokrví… ![]()
Ačko co ty prašule,mi už přišel domu i výpis z banky,že je to dáávno pryč ![]()
Jinak jsem ti dneska ráno tady na diskuzi chválila kuchyn
,Holky jak já vidím,jak vy máte ty koupelny a kuchyně moderní,hned bych měnila
,my to máme už 9 let a ten pokrok v modě je hooodně znát ![]()
Petja neviem, taku situaciu sme este nerozoberali a zase by som povedala, ze to je individualne, asi sa treba odsledovat, a ked sa ti ta teplotka nebude zdat viac krat, tak asi to na teba vplyv ma ![]()
Ahoj Petja, ano, aj to, ze len prejdes z postele na wc ti moze ovplyvnit teplotu a preto by si mala merat este predtym, nez ides na wc
nějak vás dnes nestíhám číst,pak se vrátím vás dočíst,ale to zase bude hezkých pár stránek navíc ![]()
aspon vím že tak brzo testovat nemám,nejdřív 14DPO,ale to většinou dostávám mrchu..a to sem dostala je 5000jednotek,většinou dostávám 2×5000jednotek,to asi nemusím testit vůbec,páč to budu mít falešné hodně dlouho..
že zrovná mě se blbě střebává hcg..
a když sem těhotná byla,tak testy byly negativní i po vynechání ms a pozitivní jen krev..to sem nebrala ale žádný hormony
Ahojte dievčatá, často spomínate, že nedostať kúpiť mamatesty. Ja keď som v piatok kupovala, pani lekárnička ich mala dosť. Teda v krabičke, kde mala tehu testy, bola väčšina mamatestov (podľa balenia sa mi tak zdalo). Tak ak by ste chceli, môžem vám ich kúpiť a poslať poštou. ![]()
katkamarek: díky za rychlou odpověď. Mně se to právě stává teď celý týden, jelikož přítel vstává ve 4 hodiny, já v 5:30 a v tu samou dobu měřim. No a on mě pravidelně budí a jak se mi začne chtít, tak už nezaberu, vrtim se a tak a chce si mi čím dál víc, takže teda změřim dřív, ale můžu se ukroutit. ![]()
ella tu zastenu mam, je to super hlavne pri sprchovani.
ja som velmi chcela sprchovaci kut, ale uz sa mi do kupelne nezmesti
tak aspon takto.
aspon nenastrieka vsade voda, je to lepsie
ako zaves