Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, ale ja som kúpila desiatkový, veď načo by som na 11 DPO testovala menej citlivým…
mamatest som kupovala vôbec prvýkrát, ale citlivosť je na ňom 10, v balení 2 ks.
katka, no v pondelok bolo bielo, asi hodinu po testovaní akoby duch, ale to sa mi iba zdalo zrejme. Včera už teplotka klesla, prsia boli, podbruško tiež, trošku špiním, takže čakám mrchu a pôjde sa do 7meho kola. Mrzí ma to, ale menej ako minulý mesiac. ![]()
Holky chudák,už mu ze mě fakt šibe
![]()
Katlinn ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3216.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3216.gif
natulaa
tohle bylo u nás podobný,proto už tak rok sem přestala mm říkat kdy je nejvhodnější den atd..spíš sem dělala zrovna v to plodné období,že moc nechcu,ale né moc,aby se na to nakonec nevykašlal/něco ve smyslu NE NE ,TAK JOO
/ a o to ho to víc bavilo,mě dobít
,takže mm vůbec neví kdy se máme snažit,už sme se kvuli tomu i hádali
řekla sem mu že už se nesleduju a ráno se měřím tajně,většinou je už v práci,vstává dřív než já.. ![]()
katlin ty si ina expertka ![]()
Dijef, to je skoda
My sme v Ke uz tiez nasli tie mamatesty 10, myslim, ze postupne pridu aj do obycajnych lekarni.
katlinn píše:
mscat - hľadaj len pekné sny. toto bola nočná mora
jj to byla teda.
joo a víš co.když jsem byla těhotná ,tak se mi zdálo,že jsem porodila a narodilo se mi miminko s rudýma očima
![]()
to byl taky škaredý sen…vypadalo jak dábel ![]()
a normálně v těhotenství se mi zdály samé krváky..fakt.celé těhotenství.
natu aj by som to išla vyvracať, ale maminečka by hneď bola pri mne a zaraz by som bola tehu, keď si tak ráno vraciam…
Ja sa už nenormálne neviem dočkať vlastného bývania ![]()
Baby vy vidíte byteček Majííí?já cu taky,mě baví očumovat byty a hledát inspirace
![]()
lauri a mas presne takuto zastenu alebo inu? a aku mas vanu? pripadne keby si mala fotecku, ako to mate tam pripevnene, to by bolo fajn… ![]()
dijef a ako dopadol testik???
katka, my mame malicku spalnu, mame tam len postel, skrinu a komodu… a tiez na pol snteny tapetu, tam, kde je postel pri stene, aby sa stena nesuchala.. dam fotky do albumu…
mascat-takže u teba sú nočné mory tehu príznaky? Pekne.
kati - ale ako ma naťahuje ![]()
katkamarek píše:Dijef, to je skodaMy sme v Ke uz tiez nasli tie mamatesty 10, myslim, ze postupne pridu aj do obycajnych lekarni.
veď práve preto som písala, že ak ich niekde neviete zohnať, rada pomôžem, lebo tu ich máme ![]()