Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
5.5.10 09:30

lauri, ale ja som kúpila desiatkový, veď načo by som na 11 DPO testovala menej citlivým… :kytka: mamatest som kupovala vôbec prvýkrát, ale citlivosť je na ňom 10, v balení 2 ks.

katka, no v pondelok bolo bielo, asi hodinu po testovaní akoby duch, ale to sa mi iba zdalo zrejme. Včera už teplotka klesla, prsia boli, podbruško tiež, trošku špiním, takže čakám mrchu a pôjde sa do 7meho kola. Mrzí ma to, ale menej ako minulý mesiac. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 09:30

ella kuk :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
5.5.10 09:31

mscat - hľadaj len pekné sny. toto bola nočná mora :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 09:31

upps takl este raz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 09:32

Holky chudák,už mu ze mě fakt šibe :hug: :hug: :mrgreen: :mrgreen:
Katlinn ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3216.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3216.gif

• Citovat
  • Upravit
17268

sakraaaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741

natulaa
tohle bylo u nás podobný,proto už tak rok sem přestala mm říkat kdy je nejvhodnější den atd..spíš sem dělala zrovna v to plodné období,že moc nechcu,ale né moc,aby se na to nakonec nevykašlal/něco ve smyslu NE NE ,TAK JOO :lol: / a o to ho to víc bavilo,mě dobít :lol: ,takže mm vůbec neví kdy se máme snažit,už sme se kvuli tomu i hádali :-? řekla sem mu že už se nesleduju a ráno se měřím tajně,většinou je už v práci,vstává dřív než já.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

katlin ty si ina expertka :mrgreen:

Dijef, to je skoda :cert: My sme v Ke uz tiez nasli tie mamatesty 10, myslim, ze postupne pridu aj do obycajnych lekarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
5.5.10 09:33
katlinn píše:
mscat - hľadaj len pekné sny. toto bola nočná mora :wink:
:lol: :roll:

jj to byla teda.
joo a víš co.když jsem byla těhotná ,tak se mi zdálo,že jsem porodila a narodilo se mi miminko s rudýma očima :mrgreen: 8-o
to byl taky škaredý sen…vypadalo jak dábel :mrgreen:

a normálně v těhotenství se mi zdály samé krváky..fakt.celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
5.5.10 09:34

natu aj by som to išla vyvracať, ale maminečka by hneď bola pri mne a zaraz by som bola tehu, keď si tak ráno vraciam… :poblion: Ja sa už nenormálne neviem dočkať vlastného bývania :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 09:34

Baby vy vidíte byteček Majííí?já cu taky,mě baví očumovat byty a hledát inspirace :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5530
5.5.10 09:35

natula musi ta potvrdit ako priatela asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 09:35

lauri a mas presne takuto zastenu alebo inu? a aku mas vanu? pripadne keby si mala fotecku, ako to mate tam pripevnene, to by bolo fajn… :)))

dijef a ako dopadol testik???

katka, my mame malicku spalnu, mame tam len postel, skrinu a komodu… a tiez na pol snteny tapetu, tam, kde je postel pri stene, aby sa stena nesuchala.. dam fotky do albumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
5.5.10 09:36

mascat-takže u teba sú nočné mory tehu príznaky? Pekne.

kati - ale ako ma naťahuje :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.5.10 09:37
katkamarek píše:Dijef, to je skoda :cert: My sme v Ke uz tiez nasli tie mamatesty 10, myslim, ze postupne pridu aj do obycajnych lekarni.

veď práve preto som písala, že ak ich niekde neviete zohnať, rada pomôžem, lebo tu ich máme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí