Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
5.5.10 08:49

akože ma trafí :zed: Už tretí deň to na tom endokinologickom nikto neberie :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 08:52
acko píše:
ahojte babulky :mavam:
no mne mrska uz slabne, tak zajtra uz mozem merat :dance:
to ze mat anovulak je normalne mi potvrdil aj Dr Hruzik, ktory povedal, ze ak ma zena z 13 cyklov ktore ma za rok, vsetkych 13 ovulacnych, je to rarita.

heh, tak to je dobre, tak sa ho spytaj, preco taka rarita ako ja ma problem otehotniet. od roku 2007 nemam anovulacne cykly, dokonca ani po potratoch… :mrgreen:

kupelna je scary, ale verim, ze nazivo vyzera menej tmavo :palec: hoci to ma svoju elegnaciu.

btw dobre ranko vsetkym. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.5.10 08:52

katka, fakt mate tie kupelne krasne, ja som sice zastancom este vacsieho minimalizmu, ale paci sa mi aj taky elegantny styl ako mate vy :-) tesim sa normalne na zvysok :dance:
ked budeme mat rodinku, tak chceme aj my domcek, teraz ale nie su ani peniaze na to a aj by to bolo zbytocne kym sme len dvaja. ale mojim snom je mat kupelnu spojenu so spalnou, teda predelenu iba sklom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 08:53

damiana a uz si dnes netestla 8-o :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307

acko poslala som ti IP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

a kde je esther :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.5.10 08:54

Maji, ja som v podstate od malicka vyrastala v byte, a vobec by mi neprekazalo byvat v byte aj teraz, vsetko ma svoje pre a proti, a hlavne proti je mnozstvo upratovania vo velkom dome. Tie kupelne nie su az take velke, tie cierne by som povedala, ze mozno trosku vacsie alebo aj porovnatelne s panelakovymi.

Natula to je nas dom, cely, je po babke mm, bol poschodovy a my sme k tomu este urobili podkrovie, takze schodov a schodov :lol:
Zatial je to iba jeden skor vyrazny, pockaj co bude dalej a uvidis, ale ja si v takom pripade pozriem graf napr. simonky, tam boli ine skoky a skoncil tehu :palec:

Moukuska, uz som ti poslala pozvanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 08:56

babulky, uz som v praci a mam tu v NB nejake inspiracie do nasej buducej kupelne, tak vam sem hodim par..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Holky my bychom taky chtěli vlastní domeček,stačil by nám malý bungalov,mm staví RD na klíč,tak by jsme to měli za hubičku,ale to nemužu udělat mojím rodičum,asi by to těžce nesli,kdyby jim zustal celý barák,tak proto :-( .

• Citovat
  • Upravit
9205

alebo takato farebna kombinacia je pekna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 08:57

katka a ty sa dostaneš do môjho fotoblogu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 08:58

toto je cela ta kupelna, co som pridala prvy obrazok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

ahojte holky

mě se zdál tak blbý sen :evil:
měla jsem 4 děti..přesně vím že jednu holčičku a 3 kluky.a 3 mi umřely a zůstal jeden chlapeček :-(
jsem tak brečela jak želva a vzbudila jsem se taky celá ubrečená.

nevíte někdo co takový škaredý sen může znamenat?jako co znamená když se mi toto zdá.ve snářu jsem nějak nic nenašla :jazyk:

fuj ale teda. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Acko, tak niektore veci boli hotove a vybrate este pred tym ako som ja o tom dome vobec vedela, takze nie je tam vsetko podla mojho vskusu, lebo moj mm predo mnou dom tajil, bolo to pre mna prekvapenie.
A k tej vasej kupelni, tak to je uplny minimalizmus, este aj umyvadlo nerezove, to je jasne, ze to chlap vyberal :lol: Ja napriklad uvazujem o ciernej kuchyni, len si nie som ista, ci by mi tam potom nebolo smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
5.5.10 08:59

lauri, no veru, je to trosku scary, ale prisla som do hotoveho, uz som to nemohla ovplyvnit :zed:
menit ju po 2-3 rokoch by bolo vyhadzovanie penazi, tak sme sa s mm dohodli, ze ked budem tehu, prerobime. bude to kratky proces, lebo dispozicne sa menit nebude, iba sanita a obklady a skrinka z masivu pod umyvadlo :-)

este ti poslem do IP link na kuchynu - to je presny opak kupelne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital