Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
4.5.10 21:20

oh v 20 tt, to je krute :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 21:21

Lauri asi má,já se tam nedostanu totiž,já si ji přidala,ale musí mě potvrdit ještě,tak se kuknu zítra

• Citovat
  • Upravit
894

no a liecia sa dlho, 3-4 tyzdne, potom sa opakuje vysetrenie ci zmizli…
inak kebyze nerobim v labaku tak sa na to ani nepride…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

este som tu na chvilu, mm je v sprche, album mam blokovany, len pre priatelov, tak si ma potvrdte, a kto nema ziadost,tak mi poslite, aby som vas potvrdila ja :palec:

Dakujem Lauri, kupelne uz boli vyberane skor, teraz by som uz tiez ine vybrala, ale mozno su take nadcasovejsie :lol: aspon tie tmave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 21:22

zuztek tak fajn, mozes sa preliecit, mas vyhodu oproti ludom, ktori o tom nevedia…a ako sa to prejavuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
4.5.10 21:23

katka a kolko stoji v tescu ten mamatest nevies ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 21:23

zuztek to su velmi smutne spravy :cry:
Mne robil dr. tieto testy minuly cyklus, v podstate som si ich tak nepriamo vyziadala, chvalabohu ja som mala vsetko ok, ale je dobre, ze sa na to prislo aspon teraz

Nat uz si potvrdena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 21:24

Lauri 2,93

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 21:25

Tak teraz uz naozaj padam,dobru nocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 21:28

uz len jedna poznamka,teraz uz asi chapete co som myslela tou zemitodrevovou farbou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.5.10 21:28

toja - praveze sa malokedy prejavuju, v tom su prave zakerne, ale neliecene (hlavne chlamydie) sposobuju tazke zapaly v malej panve a zrasty a neplodnost…

katkamarek - kebyze som sa spolahla na vysetrenie od gyndosa, mam vsetko ok, lebo zvacsa sa posiela mykoplazma a ureaplazma na specialne kultivacne vysetrenie, to som mala negat (tam sa vysetruje len Ureaplazma urealyticum), ale ja som si vypytala aj PCR, a tam som mala pozit. Ureaplazma parvum…

samozrejme kazdy labak to moze mat inak, ale kebyze sa tomu nevenujem tak ani by som na to neprisla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 21:29

katka potvrdis aj mna?

zuztek fuuha, vsak ja ani neviem, na co vsetko mam byt vysetrena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 21:31

zuztek a ako sa to da vyziadat? ake su indicie na take testy? mozem normalne ist k lekarke a vyziadat si testy na ureaplazmy/mykoplazmy/chlamydie alebo ako sa k tomu da dostat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
4.5.10 21:33

toja, tieto 3 veci urcite treba vysetrit pokial sa dlhsie nedari dlhsie otehotniet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 21:34

zuztek diky,ale myslim,ze o chladiach by som musela tusit…ale opytam sa lekara,som zvedava na mojho noveho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí