Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauri asi má,já se tam nedostanu totiž,já si ji přidala,ale musí mě potvrdit ještě,tak se kuknu zítra
no a liecia sa dlho, 3-4 tyzdne, potom sa opakuje vysetrenie ci zmizli…
inak kebyze nerobim v labaku tak sa na to ani nepride…
este som tu na chvilu, mm je v sprche, album mam blokovany, len pre priatelov, tak si ma potvrdte, a kto nema ziadost,tak mi poslite, aby som vas potvrdila ja ![]()
Dakujem Lauri, kupelne uz boli vyberane skor, teraz by som uz tiez ine vybrala, ale mozno su take nadcasovejsie
aspon tie tmave
zuztek tak fajn, mozes sa preliecit, mas vyhodu oproti ludom, ktori o tom nevedia…a ako sa to prejavuje?
zuztek to su velmi smutne spravy ![]()
Mne robil dr. tieto testy minuly cyklus, v podstate som si ich tak nepriamo vyziadala, chvalabohu ja som mala vsetko ok, ale je dobre, ze sa na to prislo aspon teraz
Nat uz si potvrdena ![]()
uz len jedna poznamka,teraz uz asi chapete co som myslela tou zemitodrevovou farbou? ![]()
toja - praveze sa malokedy prejavuju, v tom su prave zakerne, ale neliecene (hlavne chlamydie) sposobuju tazke zapaly v malej panve a zrasty a neplodnost…
katkamarek - kebyze som sa spolahla na vysetrenie od gyndosa, mam vsetko ok, lebo zvacsa sa posiela mykoplazma a ureaplazma na specialne kultivacne vysetrenie, to som mala negat (tam sa vysetruje len Ureaplazma urealyticum), ale ja som si vypytala aj PCR, a tam som mala pozit. Ureaplazma parvum…
samozrejme kazdy labak to moze mat inak, ale kebyze sa tomu nevenujem tak ani by som na to neprisla ![]()
katka potvrdis aj mna?
zuztek fuuha, vsak ja ani neviem, na co vsetko mam byt vysetrena ![]()
zuztek a ako sa to da vyziadat? ake su indicie na take testy? mozem normalne ist k lekarke a vyziadat si testy na ureaplazmy/mykoplazmy/chlamydie alebo ako sa k tomu da dostat??
toja, tieto 3 veci urcite treba vysetrit pokial sa dlhsie nedari dlhsie otehotniet…
zuztek diky,ale myslim,ze o chladiach by som musela tusit…ale opytam sa lekara,som zvedava na mojho noveho..