Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak pridala som zatial iba kupelne, ale fotene mobilom a vecer, tak su dost tmave fotky, dnes viac nestiham, mm je uz doma a nadava mi, ze som zavislacka, ze sa mu vobec nevenujem, tak padam ![]()
maja diky
edit no, niekedy nas prepadne skoro,ale to moze byt aj o dva dni,mna teraz bolelo podbrusko dva dni pred ovu.mozno aj tri.a niekedy ma boli v ten den alebo den pred. sleduj aj hlieny
mne sa tie fotky nedarí pridať, skúsim zas ráno.
toja - dúfam, že tu ráno budeš.
na teraz už idem. peknú noc, ja som už dosť vypľuvnutá
za dnešný deň.
toja ma ich v albume, klikni na jej foto a potom na fotoalby.
katka juj pekne to mate !! ![]()
a paci sa mi tvar umyvadla aj wc, ako take vajicko, banate
super.
natul a ty si dnes niekde pisala nieco take,ze niekam raz za 14 dni chodis a si tam ako doma…co si myslela? kam chodis?
ahojte baby, tak ja mam smutne spravy… v mojej domovskej teme na MK (anjeliky v nebicku) sme za 2 tyzdne prisli o 3 tehulky ![]()
no a mne potvrdili ureaplazmy… neviem co na to povedat, azda len to ze sa to mohlo vysetrit uz skor a mohla som byt uz davno preliecena, ze to mohlo sposobit aj potrat v zime, a ze teraz minimalne 2 mesiace nic zo snazenia… ani neviem ci budem merat BT, ale uz som si na to zvykla ![]()
zuztek píše:
ahojte baby, tak ja mam smutne spravy… v mojej domovskej teme na MK (anjeliky v nebicku) sme za 2 tyzdne prisli o 3 tehulkyno a mne potvrdili ureaplazmy… neviem co na to povedat, azda len to ze sa to mohlo vysetrit uz skor a mohla som byt uz davno preliecena, ze to mohlo sposobit aj potrat v zime, a ze teraz minimalne 2 mesiace nic zo snazenia… ani neviem ci budem merat BT, ale uz som si na to zvykla
oh to mi je luto zuzi
ale aspon na nieco prisli…
a co sa im stalo ? mali zamlknute potraty ?
Toji na gyndě,že jsem jako doma ![]()
Lauri,ale Katka si mě musí přidat do přáte néé,jinak se tam nedostanu ![]()
lauri - jeden MA, jeden spontanny, a dnes ta tretia pisala ze az v 20tt, ale neviem o co islo ![]()
toja - to su take zakerne bakterie (ureaplazmy, mykoplazmy, chlamydie), ktore sa nedaju bezne kultivovat, takze z bezneho vyteru ich nezistis, sposobuju zapaly pohlavnych organov aj mocovych ciest (z toho asi tie moje zapaly), a aj potraty a neplodnost… su sexualne prenosne, ale je mozny prenos aj uterakmi alebo v bazene… ![]()