Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky nemůžu najít její fotoblog ![]()
natulaa:jsem se ted koukala na tvé fotečky.no moc pěkné bydleníčko máte.
![]()
noo..tak jako já stihnu 1 cyklus a ty 3! ![]()
jooo už to mám,nepotvrdila jsem nejdřív přátelství,jdu ti to zkouknout,já ráda očumuju cizí byty
![]()
natul, mscat, najprv si ma musite pridat medzi priatelov… poslala som vam pozvanku, najdete ju vo vasom profile…
Ahojte baby. Ja si Vás stíham len narýchlo prečítať, pretože mi nejako nevychádza čas
! No veľa sa tu toho nezmenilo!
Pozrela som si Natulkine fotky z bytu, krásny bytík ![]()
ahojky, tak ja som dnes nasla mamatest desiatku, uz mam tolko tehu testov, ze som si zakazala nieco kupovaat, kym ich neminiem ![]()
Lauri, pre teba, uz ich maju aj v lekarni v tescu ![]()
awa krasna fotocka
Elli tak ta koupelna to už vážně potřebuje,ale ty obklady ještě ujdou,ale jsou už starší,něco jak máme my,je to ten typ,Jinak máte pěkný byteček,taky jste rekonstruovali néé? A v pokojíčku máš co uklízet teda,ty jo tolik hraček a bedniček s hračkama,tam se ti musí dobře utírat prach né?
A malá byla stydlivá že?
![]()
ellla:moc pěkné ![]()
ale vidím že tam máte taky na každém rožku hračky
![]()
jste na tom jak my..my je měli pomalu už i na wc ![]()
natul, no vies, my sme upratali, ale miska prisla na vikend domov, tak zase vsetky hracky povytahovala… upratane vydrzi byt len ked miska nie je doma..
katka, poslala som ti pozvanku na priatela, potom uvidis moje fotky ![]()
co sa tyka kupelne, tak to sme kupili byt uz aj s kupelnou pred 4 rokmi, len sme doplnili par skriniek…
ella, my prerabame domcek, takze mame tiez uplne novu kupelnu a nove wc .. zvolila som taku oranzovo bielu kombinaciu a nazivo posobi velmi prijemne a teplo… kazdemu sa zatial pacila… ![]()
No jo no Mscat já válím obzvlášt rychle
,někdo stihne jeden cyklus a já dva
,
Ale ve čtvrtek budu mít výsledky HP,tak mi to snad pak srovnají,pokud je něco špatně