Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
4.5.10 19:07

ano viac menej som vcetko prebehla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 19:08

Kacul,tak to jooo,ale já nevím proč,ale já když řeknu miminko,tak se mi vybaví chlapeček i když se mi něco zdá,že mám mimi,nebo že čekám,tak vždycky to je chlapeček,nevím proč no uvidíme,jestli to je nějaké znamení :nevim: :nevim: ,na chlapečka se mi libi Nicolas,ale to u mm neprošlo,prý musí být po tatkovi :mrgreen: :mrgreen: ,ale já bych tak chtěla Nikolase :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808
4.5.10 19:08

jupí mám vip na 5dní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 19:09

Lauri, tak to klobouk dolů - tady je tho od rána nakecáno, že to vydá na román :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

awa - to je krasna fotka, malinky cloviecik :potlesk: a dakujeme za krasne slova :-)

natalca, super ze ides na LPS tak rychlo, budes to mat za sebou a potom sa mozete snaziiiit :-) zajtra ta poplujeme pre stastie :dance:

ella - aj ja by som strasne chcela prerobit kupelnu, tiez byvame v panelaku, kupelnu prerobil pred 5 rokmi mm este ked sme spolu nebyvali. je celucicka cierna, vo vysokom lesku, nevyzera to najhorsie, je to taka elegantna panska kupelna, ale to cistenie… :zed: :pocitac: vsetko je na tom vidiet. mm nastastie uz pochopil, ze budeme ju musiet prerobit, ale neponahla to, tak sme s mm dohodnuti, ze ked budem tehu, tak ju prerobime. pre zmenu na cisto bielu v strukture drobnej mozaiky, alebo na kombinaciu bielej a sivej drobnej mozaiky - nech je to minimalisticke a nadcasove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Elli ty ještě fotííš? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s2179.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s2179.gif

• Citovat
  • Upravit
17268
4.5.10 19:10

acko mas vystizny avatar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 19:11

Natul - tak si to jméno prosaď. Konec konců kdo bude 9 msíců těhotný - TY, kdo bude muset projít veškerými vyšetřeními - TY, komu bude špatně - TOBĚ, kdo bude muset rodit - zase TY. Tak bys měla mít poslední slovo :mrgreen:
Já si do jmen taky nedám mluvit - ale mm byl a je s výběrem spokojený - ale i kdyby nebyl, bude po mém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 19:11

Ačko černou 8-o 8-o 8-o ,hod foto,to jsem ještě neviděla,ale muže to náhodou vypadat dobře,tak jako ty černé kuchynské linky

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.5.10 19:13

Kacul no u holčičky mu to je jedno,to souhlasí v pohodě ale u nich v rodině je zvykem,že prvorozenní jsou po tátovi,tak se s tím tak nějak počítá,ale neva dobrý,naštěstí je to Petr,naštěstí to není nějaký EDVARD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2352
4.5.10 19:14

kočšky, prišiel mi drahý domov, tak sa lúčim s vami :mavam: :mavam:
idem sa mu troška povenovať :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
4.5.10 19:16

ahojte

natulaa:jej ty míváš tak brzy ovulku??no tý brdo teda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
4.5.10 19:17

natalca tak to si vážně nejsu moc jistá,kdyby aspon ta teplota byla lepší než je.. :nevim: ,spíš si myslím že patřím k tomu malému procentu co se jim drží pregnyl v těle 14dní :-?
govinda ještě že vás mám,ale zítra stejně asi testnu,bych to nevydržela :wink:
natula tak si budem držet pěstičky navzájem :palec: :pankac:
awalancha to je úplně nádherná fotečka,je všechno vidět,je to nádherný miminko :pankac: :potlesk: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 19:18

Tak to jo Natul - no je fakt, že ten můj má taky u případného chlapečka volnou ruku. A je taky rozumný - chce Davida :pankac:
Babulky, já se taky loučím - jdu koupat Ami.
Tak páčet a zítra zase dobré zprávičky a pozitivní testíky.
Jo a úplně jsem zapomněla - Awa, nádherná fotečka a gratuluji k úspěšné kontrole :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 19:18

tak, fotky su v albume… som zvedava na vase nazory… pofotila som pol bytu :) chyba kuchyna, spalna, wc a balkon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí