Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kacul,tak to jooo,ale já nevím proč,ale já když řeknu miminko,tak se mi vybaví chlapeček i když se mi něco zdá,že mám mimi,nebo že čekám,tak vždycky to je chlapeček,nevím proč no uvidíme,jestli to je nějaké znamení
,na chlapečka se mi libi Nicolas,ale to u mm neprošlo,prý musí být po tatkovi
,ale já bych tak chtěla Nikolase
![]()
Lauri, tak to klobouk dolů - tady je tho od rána nakecáno, že to vydá na román ![]()
awa - to je krasna fotka, malinky cloviecik
a dakujeme za krasne slova ![]()
natalca, super ze ides na LPS tak rychlo, budes to mat za sebou a potom sa mozete snaziiiit
zajtra ta poplujeme pre stastie ![]()
ella - aj ja by som strasne chcela prerobit kupelnu, tiez byvame v panelaku, kupelnu prerobil pred 5 rokmi mm este ked sme spolu nebyvali. je celucicka cierna, vo vysokom lesku, nevyzera to najhorsie, je to taka elegantna panska kupelna, ale to cistenie…
vsetko je na tom vidiet. mm nastastie uz pochopil, ze budeme ju musiet prerobit, ale neponahla to, tak sme s mm dohodnuti, ze ked budem tehu, tak ju prerobime. pre zmenu na cisto bielu v strukture drobnej mozaiky, alebo na kombinaciu bielej a sivej drobnej mozaiky - nech je to minimalisticke a nadcasove ![]()
Elli ty ještě fotííš? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s2179.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s2179.gif
Natul - tak si to jméno prosaď. Konec konců kdo bude 9 msíců těhotný - TY, kdo bude muset projít veškerými vyšetřeními - TY, komu bude špatně - TOBĚ, kdo bude muset rodit - zase TY. Tak bys měla mít poslední slovo ![]()
Já si do jmen taky nedám mluvit - ale mm byl a je s výběrem spokojený - ale i kdyby nebyl, bude po mém ![]()
Ačko černou
,hod foto,to jsem ještě neviděla,ale muže to náhodou vypadat dobře,tak jako ty černé kuchynské linky
Kacul no u holčičky mu to je jedno,to souhlasí v pohodě ale u nich v rodině je zvykem,že prvorozenní jsou po tátovi,tak se s tím tak nějak počítá,ale neva dobrý,naštěstí je to Petr,naštěstí to není nějaký EDVARD
![]()
kočšky, prišiel mi drahý domov, tak sa lúčim s vami
![]()
idem sa mu troška povenovať
![]()
natalca tak to si vážně nejsu moc jistá,kdyby aspon ta teplota byla lepší než je..
,spíš si myslím že patřím k tomu malému procentu co se jim drží pregnyl v těle 14dní ![]()
govinda ještě že vás mám,ale zítra stejně asi testnu,bych to nevydržela ![]()
natula tak si budem držet pěstičky navzájem
![]()
awalancha to je úplně nádherná fotečka,je všechno vidět,je to nádherný miminko
![]()
Tak to jo Natul - no je fakt, že ten můj má taky u případného chlapečka volnou ruku. A je taky rozumný - chce Davida ![]()
Babulky, já se taky loučím - jdu koupat Ami.
Tak páčet a zítra zase dobré zprávičky a pozitivní testíky.
Jo a úplně jsem zapomněla - Awa, nádherná fotečka a gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
tak, fotky su v albume… som zvedava na vase nazory… pofotila som pol bytu
chyba kuchyna, spalna, wc a balkon