Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elli, niet pochyb, ze mate doma dieta
A pusti Miska potom do svojho kralovstva surodenca?
Moukuska ja uz nikde, praveze som ich nasla iba tam, a asi uz ani ine nebudu mat, mi vysvetlovali, ze tie su spolahlivejsie, ako by som to ja nevedela
Lauritka ich nasla v nejakej lekarni na tahanovciach. Ale v inych lekarnach na mna kukali, ze co chcem, ci som normaln ![]()
Elli já to nemyslela tak,to je jasné,že máš hračky všude,ale že jich má malá tooooolik,že se na ty skřínky snad ani nedostaneš,ale mi se to líbí,když mají prcci takové to svoje království,kde mají fakt všechno a kde si mají s čím hrát
![]()
katka: no mna v jednej lekarni na hlavnej presviedcali ze najlepsi je rapi a ja ze chcem mamatest tak tiez na mna kukali
![]()
prinajhorsom objedname cez net 25tkovy ![]()
Katka ja som tiež hladala mamatest, pochodila som niekoľko lekární v Ba a tiež na mňa pozerali, ako kedy o nich nikdy nepočuli!
A k téme kúpeľňa
- my sme tiež pár mesiacov po rekonštrukcii a kúpeľňu máme hráškovo zelenú kombináciu s bielou!
Moukuska, i mne odporúčali rapi a kedže mám od nich ovu testy, nechala som sa nahovoriť!
Teraz ich však určite nevyužijem, zajtra mám konzultáciu s anesteziologičkou a mám také tušenie, že ma neodporučí na laparku
, pretože to u mňa vyzerá na začínajúcu chrípku ![]()
katka, no zatial miska nechce v byte ziadne babo, lebo vraj je s nim vela starosti ![]()
kica, skus lekaren na sustekovej v petrzalke, v budove polikliniky, tam ich maju
ella ja mam taku istu skrinku so zrkadlom ako ty
![]()
katka supeer, aspon vieme dve miesta kde maju mamatest10. ![]()
natulaa píše:
Kacul no u holčičky mu to je jedno,to souhlasí v pohodě ale u nich v rodině je zvykem,že prvorozenní jsou po tátovi,tak se s tím tak nějak počítá,ale neva dobrý,naštěstí je to Petr,naštěstí to není nějaký EDVARD![]()
![]()
natula - co máš proti Edvardom? ![]()
Ellla, dík , skúsim! ![]()
Baby dnes som stretla sesternicu na prechádzke s jej mesačnou Tamarkou, keby ste videli, aká je to krásna princezná..... až ma pri srdiečku stislo ![]()
Kamccaa píše:
ahoj.. *** Natalaca*** Dostala jsi zprávičku?
ahoj kamca, ano dkujem odpoviem neskor, lebo musim dokoncit kopec veci este pred lps
zrazu som v robote nepostradatelna
konecne si vsimli moje kvality
![]()
ella tak to je kraaaaaaasa, my budeme tiez robit kupelnu, len musime vztai uver, aj na kuchynu ![]()
kde v Ke robia spermiogram? treba listok od gyndosa?
my budeme mat takuto kupelnu teda obklad
toji, je to podobne tomu, co mame ako dlazbu v chodbe, takze by sa to aj hodilo k celkovej koncepcii bytu
myslim, ze je rozhodnute, mm o tom este nevie, hahaha…