Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
4.5.10 20:17

baby ja nemam rada ultra moderne designy, ja som dost konzervativna v tomto, ja mam rada skor zemite farby, drevo, kozu. proste taky komfort co mi vyhovuje.

tu je napriklad mojay kuchyna, prerabali sme pred troma rokmi. dvierka su z masivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 20:19

natul, uz som to odfotila tu nasu kupelnu, hodim to do albumu, ale teraz ideme panelak kukat :mrgreen:

ale necakaj zase nic moc, je to obycajna panelakova kupelna, akurat ta farba je taky ulet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 20:20

Baby ja som pre inspiraciu chcela nafotit kupelne a uz z toho je skoro cely dom :mrgreen:
Urobim album, len najdem kabel, teraz som ho mala v ruke a neviem kde som ho dala, kurnik :zed:

My mame dom taky mix, kazde poschodie ine :lol:
A tiez mame jednu cierno sedu kupelnu a jednu cierno-zemitodrevovu :mrgreen: to som vymyslela farbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.5.10 20:21

ja mam rada hlavne presvetlene priestory a skor modernejsie v prijemnych farbach,

prave rozmyslam nad farbou spalne, mame postel bielu imitaciu koze a urcite chcem tapetu na 1 stenu.

kuchyna su steny ked clovek len pocuje trochu vystredne, jedna stena tehlovocervena a zvysok s jedalnou zltozelena a linka bude javor cize svetla a nerezove spotrebice

Příspěvek upraven 04.05.10 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 20:22

lauri, mne sa zase paci presny opak :mrgreen: ale musi sa nechat, ze vasa kuchyna na prvy pohlad dycha domovom… ta nasa asi moc nie, to je dost minimalizmus, je cisto biela, mam fotky na nete, ale nechcem to tu zverejnovat, kto by ste ich chceli vidiet, napiste mi do IP poslem vam adresu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 20:22

Lauri farebne mam podobny kuchynsky kutik ako ty kuchynu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.5.10 20:23

katka: no musis odfotit lebo sa snazim predstavit si tu farbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 20:26

Kači super :palec:
Maji ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif ,tak takhle se dělají trapasy
Lauri nádherná kuchyn,mi se teda víc lébí taková,než ty černé lesklé,mi se masiv taky libí,ale tehdy nebyly prašule.
Ačko jasnééé počkáme,já taky kukám na Panelák
Holky kukněte ještě do fotoblogu,jsou tam fotky našeho budoucího dětského pokoje,zatím je pouze udělaný dřevěný rošt,ale nejvíc se mi tam líbí ty trámy,ty určitě zachováme

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.5.10 20:29

Holky to je uplně super,jak jsme zapoměli aspon na teploty a ovulace :palec: ,někdy je to třeba a je to super,holky řeknu vám,že jsem prošla už hodně diskuzíí,ale toto,jsem neviděla nikde,jak se dovedeme bavit a podporovat celé dny,je to fakt super :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9080
4.5.10 20:30

acko ja mam rada minimalizmus,napis mi do IP,kde si to kuknem

ale ja nemam vyhraneny vkus, mne sa paci aj lauritkina kuchyna,je tam take ludske teplo v nej

a vy mate tusim vsetky nejake vymakane byty a domy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 20:32

Ačko já taky chci odkaz :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
372
4.5.10 20:35

Ahoj kočky z čoho ma môže bolieť brucho tak ako na mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.5.10 20:37

natula :hug:

toja - pozerám tú tvoju ovulku, tak asi bola, nie? alebo je teraz, nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 20:44

edit no z bliziacej sa ovulky :pankac:

majka neviem prave. prve meranie bolo 36,6 a poslednych 5 cyklov som mala prvu ovu teplotu 36,7

no a druhykrat ked som si dnes zmerala,bola 36,5. dala som teda 36.55 :-D
prvykrat som z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.5.10 20:45

no ved uvidiš ráno, ale to nie je taký rozdiel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek