Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
govi ano??tak to ti poradím jenom jedno ..přestat se měřit a myslet na něco jiného..vím ,že je to těžký ,ale pak mít mimičo je mnohem těžší !!!tak uklidnit psychiku a věnovat se něčemu jinému…tulinkovat se a nic víc!!!věř mi
![]()
salutka, no lenže aj endokrinologička a aj môj gynekológ chcú vidieť grafy
. Lebo laparka u mňa dopadla super, len tie hormóny mám trochu rozhádzané a preto chodím na endokrinológiu. A tú lekáreň, čo beriem, čo som písala vyššie, to beriem len 2. mesiac, možno tomu treba čas ![]()
A tie grepy sú načo dobré?
grepy jsou dobré na plod udržení..jo tak dva měsíce teprve dobrá ,ale já si myslím ,že vše dobře dopadne ,…nemyslet na to !!!mazlit se potit se a usmívat!!!
![]()
aby som bola presná, kontryhel a pupalku a materskú kašičku som začala len tento cyklus, takže len pár dní.
Tie FEMI kvpaky a Euthyrox beriem 2. mesiac.
Asi fakt treba viac času.
Kto tu minule hádzal link na Mojžišovú? ![]()
Salutko,tak ty to fakt dodržuješ,ty neměříš,jen sexíky si značíš
,holky ono na tom fakt něco bude,mi říkala ta endokrinoložka,resp.manžovi říkala,on tam byl totíž se mnou,že mi má spálit všechny ovu testy a teploměry schovat tak,abych je nenašla
,on to chtěl vážně udělat,ale prosila jsem ho jak malá
a slíbila jsem mu něco ohledně sexíku,tak slevil
,on je zlatý,nejdřív kecal a ted když ví,že jsem po ovu,tak se mě ráno i zeptá,tak co jakou máš teplotku a když mu to řeknu,tak řekne a to je dobře nebo néé?taky ho to trošku zajímá,co si budeme povídat,
![]()
babya nemala dnes esther03 testovat? alebo uz testila a mne to uniklo?
baby a nemala dnes esther03 testovat? alebo uz testila a mne to uniklo?
ahojte moje zlate
,som si vas dosledne citala
natalca aky si mala den?
awalanch, slza dojatia mi skoro ušla
,nadherne, moc sa s tebou tesim
esther fakt, nebola tu? chcem teeest
salutka si este tu? ahoj,sa mi zda,ze dnes sa necitis dobre,neboj,vsetko bude ok ![]()
Paji pro nás bude čtvrtek velký den,já čekám na výsledky,doufám,že příjdou na to,z čeho mi ta potvurka furt roste a zároven homeopatička,konečně pro sebe něco dělám
.
Paji a budeš testovat,nebo počkáš do toho čtvrtka?