Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
4.5.10 13:40

acko, to si hovorim uz 2 dni, ze pockam este do zajtra. ale krcok bol este aj rano otvoreny, tak sa tam hadam nieco deje.
a ja otvoreny krcok spoznam na 100% lebo donho mozem strcit spicku prstu :mrgreen:

a ako ten Tvoj homeopat zistil, ze mas malo P a E? to tou usnou metodou?

zakup, nie nevidime tam keksik.
katka, nemalo by byt LH a FSH v pomere 1:1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
4.5.10 13:41

:nevim: jak je to možný dá se to nějak nastavit já ho v grafu mám normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 13:42

Soldi, ale tak to nedava zmysel, vecer mas poovu teploty a rano uz nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.5.10 13:47

acko, dost vela obycajnych gynekolog to odmieta.
ale tak zatial ani nevyzeralo, ze by to bolo potrebne. picha sa pregnyl vacsinou vtedy, ked je malo LH a ja som na HP mala LH praveze mierne zvysene.
alebo sa picha, ked su skornatene vajecniky. ale to by mi ani minule nepraskol, ani predminule. nechapem.

katka, vsak prave ze to mi to nedava zmysel. prestala bolest v podbrusku, krcok otvoreny, hlien uz kremovy, vecer vysoke teploty a rano bum, hentaka nizka teplota. som neverila vlastnym ociam. 8-o

natul, keby som chcela maleho, tak si asi kupim jack russel terier, ako mal aj frasier. mne by sa o tie dlhosrste plemena nechcelo starat. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 13:53

Soldi, musis byt stale stredobodom pozornosti? Uz ked tak nutne chces byt, tak si zvol iny sposob a nie taketo zahadne cykly :lol: Ale teraz vazne, ja tomu tiez nerozumiem, a co ked na teba posobi clostil takym sposobom, ze meranie nema zmysel teraz u teba? Preco vlastne nerobis ovu testy?

A ano LH a FSH by malo byt v pomere 1:1, i ja som na to pozerala, a myslim, ze si sa zakup pomylila, prolaktin cez 513 je strasne cislo, tam je norma podla labaku, ale max myslim do 30 a zase estradiol ma byt take vyssie cislo, cize toto by mohlo byt 513, lebo inak to potom mas hrozny HP 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 13:57

na teraz musim odist, idem k zubarke, tak sa zatial majte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.5.10 13:58

katka, ovu test som robila vo stvrtok, bola tam taka stredne silna ciarocka. v piatok, sobota, nedela, som bola stale prec, vcera cely den v skole a dnes tiez. v skole sa to proste neda.
katka, nemyslim, ze to robi ten clostil, to by boli potom aj tie vecerne teploty take nizke. a minuly cyklus bol tiez s clostilom a pekne sa teplota zdvihla den na to, ako bol krcok otvoreny.
no nic. ostava mi len cakat. teraz zase musim ist, este mam 4 hodiny skoly, bleee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
4.5.10 14:00

ahojte babule :dance:

tak ja som 6dpo a uz treti den spinim :cert: …myslela som,ze si nasadim duphik,ale som dnes skusila zatlacit na doktorku,nech mi vezme krv na progesteron…tak,ze nie,ze to netreba,ze tu sa ani v pripade nedostatku progesteronove preparaty nedavaju :twisted: .....no ale som do nej hucala,tak ma poslala vo stvrtok na " 21 progesterone test"…ze vraj ten neukaze hodnotu proges. ale len ci som ovulovala…tak vyckam do stvrtku a potom si supnem duphik…

inak soldi- ridgebackov milujem,krasni havovia :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.5.10 14:58

Ahoj holky,

od zitrka zacinam merit BT a uz jsem si to vse nastudovala, ale mam jeden dotaz :lol:
Nekde jsem cetla, ze se musi BT teplota merit ve stejnou hodinu (to je jasne), ale i po stejne delce spanku (napr. 7 hodin). Je opravdu ta stejna delka spanku tak dulezita? Ja chodim spat kazdy den jinak. Jednou usnu v osm a jindy v 1 rano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 15:03

ahoj Sisi, vitaj u nas :)) dolezite je, aby si spala minimalne 3-4 hodiny pred meranim… kde budes zapisovat teplotky? odporucam fertilityfriend, ak vies po anglicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
4.5.10 15:12

ahojte :-)

strasne rychlo pisete, tak vas len obcas zbezne precitam :-)

• Citovat
  • Upravit
4563
4.5.10 15:12

sisi - vitaj :-)
ja si myslim, ze u niekoho tie 3-4 hodky stacia, ina zena ich potrebuje 6 aby faktor dlzky spanku teplotu neovplyvnoval. kolko je ta doba u teba najlepsie zistis ked zacnes merat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.5.10 16:02

sisi, ja tiež chodievam spávať dosť nepravidelne, ale meriam stále v rovnakú hodinu. Presne tak, ako tu baby písali, je podstatné merať vždy v tú istú hodinu a spať predtým cca 4 hodinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.5.10 16:03

u nás teraz presvišťala taká búrka, že až nebolo von oknom nič vidieť :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.5.10 16:06

Ahoj holky, vsem moc dekuji za odpovedi. Tak zitra zacinam a dam vam vedet moje zdary a nezdary :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí