Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko - mne sa až do tohto cyklu ovukla ukázala vždy veľmi pekne s vyditeľným odstupom. Jasné, každá sme iná, ale skús nájsť medzi grafmi ff niekoho kto má také pred a poovulačné teploty ako ja. Ja som doteraz takú ženu nenašla. Asi som z vesmíru ![]()
sem si říkala že nebudu nervozní,ale su uplně vytřepaná,už sem volala,dr se smál a že mám určitě přijet,že to pregnyl klidně ještě může být,ale že mi vezme krev a dosatnu injekci,pokud těhu nebudu,injekce neuškodí,pokud budu-tak mi pomůže..kvůli tomu mojemu nízkému progesteronu
ale je tam až od 14hod a vysledky budu vědět až ve čtvrtek,páč tam zítra není
![]()
no už to vydržím..
pajinka, tak to je super, som velmi zvedava
pichne ti agolutin, bude ta z neho par dni boliet zadok ![]()
Katlin je pravda, ze ak mas problem so stitkou, tak si ju musis dat do poriadku, neviem aky to ma presne suvis s tehotenstvom, ale sa mi zda, ze to moze sposobit aj potrat ![]()
Pajinka, ved sa s nim dohodni, ze si tu krv odnesies sama a aj si sama vyberies vysledok, ci u vas to tak nefunguje? Ja som si raz, ked dr. mala podozrenie na tehu, bola po vysledok sama.
katkamarek no jenže tady žádná laborka není,vozí se to do brna,já jedu z vesnice k dr.do menšího městečka..musím vydržet
![]()
Aha paji, tak to je ine, ale tak aspon dostanes konsku davku progesteronu ![]()
katkamarek píše:
Maji a ako zobral tvoj mm IUI? Ocenil tvoju iniciativu?
celkom v pohode. on je tuším už zmierený so všetkým. a keby to ešte vyšlo na tento víkend, že by si ani dovolenku nemusel brať v práci, tak to by zobral úplne v pohode.
v tomto je jediný problém - pripadá si ako darca semena. a to ho dosť deprimuje. že ho to znova čaká.
mne to tiež nie je príjemné, čo musí podstupovať, ale dieťa chceme obaja. neviem mu v tomto psychicky pomôcť.
cukru ty si už 3 mesiace tehu. ako to letí. Len mne sa zdá že stojím na mieste.
Baby akurát mi sexujú mačky pod oknom. To jaká provokácia. Dajú si jedno kolečko a za pár meiacov je 5 mačeniec na svete. len my to máme také komplikované… ![]()
katlin - ako si to písala, že všetky zdrhnú, keď prídeš?
aj ja som tu len na skok teraz a nikde nikoho. a myslela som, že aspoň Katka je tu. no tak nič. ja zasa prídem večer.
![]()
Holky jdu ocikat ovu testík a pak jdu něco upéct ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10468.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10468.gif ,zatím