Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
4.5.10 09:05

natul,já jsem brněnsko,ale jorkšíry má paní někde u Telče,má myslím 4 fenky a věčně má nějaký štěnata,kámoška od nás si od ní vzala a je to naprosto minipes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 09:08

nat - no mazel je to 100% a tých chlpov… bývame v RD ale on s nami byva dnu, len cez deň je vonku. Je to také bezbranné stvorenie, od každého čaká len dobré - v tom sme si podobní. MM som povedala, že ak sa budeme sťahovať do bytu, tak len pod podmienkou, že adoptujeme nejakého kabelkového dunča inak by som v byte umrela od nudy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:11

Katlinn, já tě chápu :hug: :hug:
Paji já jsem Opava :wink: :wink:
Kači,je to sice závazek mit pejska,ale když už ho jednou máš,tak ti je pak bez něj smutno a když ho dám někdy k našim ,tak doma je takový divný klid a tak je veselo,když skáče a štěká a tak,nepřipadám si sama a je taky rozdíl mít baráček a byt já ho vypustím a mám klid,kdežto v byte musíš jít ven,at se ti chce či né

• Citovat
  • Upravit
9205
4.5.10 09:11

acko, no nejako to zobral s kludom… neviem, co si mam o tom vsetkom mysliet… som mu vcera dokonca povedala, ze som si neni ista, ze ci ho este lubim, ze ho mam rada ako kamarata alebo brata, ale ze to nieco viac sa niekam stratilo.. on to zacal zvalovat na to, ze uz sme mm manzelia a tak mame papier a je to ine.. tak som mu pohrozila, ze odidem k mame.. bral to ako srandu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 09:15

Katlinn, tak skusaj i dnes volat a povedz, ze je to vazne, ze sa ti zhorsuje stav. Potom ked uz absolvujes prve vysetrenie, ide to rychlo, to uz tak dlho nemusis cakat, a na odbery vobec, to ti mozno urobia hned na druhy den, ak bude vhodny DC. No a potom objednavaju podla toho kedy pridu vysledky, to by si nemohli dovolit urobit rozbor krvi napr. v maji a objednat ta az o tri mesiace znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:15

Katlinn moje řeč a my ted uvažujeme,že si pořidíme ješto toho jorkšírka,možná se i já tak nějak sklidním a příjdu na jiné myšlenky,když budeme mit doma zase štěnátko,ted si koupila moje segra a je to nádhera ,já miluju pejsky :hug: a kočky máme taky dvě ,ale ty jsou venku,domu se příjdou jen najíst,a v zimě tu někdy spí i celý den,zalezou si pod topení a celý den o nich nevím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.5.10 09:17

:hug: Elinko co to tu píšeš,máte nějako krizi,to snad néé :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5530
4.5.10 09:17

Moj mm nechce psa ani na dvor, my tiez mame dom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 09:19

kati - skúšam, ale myslím, že dnes ani nerobia :-( Najväčší fór je, že moja blbá doktorka mi ani krv nevzala a keby som nemerala tak netuším, že sa vôbec niečo deje. Ona že to rieši až po dvoch rokoch…

nat - presne, minule som hovorila mm, že by som brla starať sa o nejaké bezbranné mláďatká, ktoré mama odvrhla. Malé zajačiky, mačičky, ovečky alebo čo, krmiť ich z fľašky a tak… Ja taaaaak potrebujem dať niekomu tú lásku, čo vo mne je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:20

Kači,tak muj by přitáhnul domu všecko,co potká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12225
4.5.10 09:25

d

Příspěvek upraven 21.10.11 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.5.10 09:25

ahoj holky
Paji ja bych řekla že testík je tmavší :) Tak držím palce zase na zítra.
Taky miluju pejsky, strašně se mi líbí yorkšírci, ale máme Labradora takže další pes nehrozí zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:26

Katlinn muj mm si to taky myslí,že by mi to i pomohlo,taky se potřebuju o někoho starat a mazlit se s ním :oops: :oops: ,
Holky u nás ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12515.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12515.gif je to hnus,ani na zahradu jit nemužu,tolik práce tam máme ještě a já sedím doma :cert: ,pujdu něco upéct aspon,at tu neoxiduju celý den
Ačko výsledky budou až čtvrtek,pátek :wink:
Holky já normálně nevím co se děje s mm,ale on by furt chtěl :mrgreen: ,ale já na to přišla,mu vadilo,že jsem furt chtěla já a ted jsem po ovu a už nemám tu potřebu a to ho asi rajcuje,ti chlapi chtěji být asi ti dobyvatelé,nevšimli jste si toho taky,že když na ně tlačíme,že to nemají moc rádi? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5530
4.5.10 09:27

Katlin a nerozmyslala si o zmene doktorky? Ked si doma mas cas sa poobzerat po novej, jedna moja kamaratka ked chodila do PO do skoly, tak si jednu doktorku velmo pochvalovala, sice neriesila otehotnenie, ale ked k nej prisla s nejakym problemom, tak to riesila, a bola velmi mila, robila jej vysetrenie aj nad ramec preventivky, aj ked si mozno priplatila. Mozem sa spytat ako sa volala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:27

Nici to je dobrý skok od jorkšírka k labradoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat