Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.5.10 08:26

Soldi :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Kači,kdy budeme testovat? :oops: :oops: :oops: ,já mám ještě jeden těhu doma,hned bych ho ocikala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1741
4.5.10 08:27

myslela sem že jde vložit víc fotek.. :mrgreen: ,tak je tam jenom jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 08:27

Soldi, ale to este podla mna neznamena, ze ovulka nemoze byt, co ked tieto este neboli tie prave? Dozrety folik je az 20 mm, 15, 16 mm je dominantny, ale co ked zakrpateli aby uvolnili cestu pre iny? :nevim:
A mozno by si dalsi cyklus mohla nasadit dve tbl clostilu, ty beries iba jednu, ked sa nemylim, nie?

V kazdom pripade ti prajem uspesny den a cely tyzden, ked je zapoctovy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.5.10 08:29

tojka, natalka, vy už ste po ovu? :dance:
Ja ešte stále špiním po mrche, ovu v nedohľadne :pocitac: :pocitac: :pocitac:

kočky, letím k lekárovi :lol:

katka, si fešanda, ozaj :palec: :palec:

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 08:30

katka - no jo môžeme spolu testovať. I keď dnes som zaznačila na včera watery hlienik a zrušilo mi ovu, tak pre lepší pocit zo života som ho dala radšej preč. Hlavne, že je tam ovu. I keď v mojom prípade pri súčasných teplotách môžem testovať koľko chcem, no pochybujem, že uvidím // :roll:

paji - vidím tam niečo. Na tom spodnom teste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Pajinka, podla mna dnesny testik je silnejsi, a to by pri pregnyle nebolo, praveze by mal slabnut, mozno ti len pomalsie stupa HCG, nebudem ti tvrdit, ze je to ok, ale nadej tam urcite je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Paji já vidím ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11574.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11574.gif ,že to zesílilo,ten včerejší,ten se mi nezdál,ale ten dnešní už je hezký,ale nevím,co dělá ten pregnyl,každopádně je silnější,že jo holky 8-o

• Citovat
  • Upravit
5530
4.5.10 08:32

Katlin, natula, ja neviem ci budem testovat skor, asi najskor pockam minimalne do 12 DPO, lebo u mna sa to vtedy vacsinou lomi. A potom uvidim, takze u mna najskor tak o tyzden, v pondelok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 08:35

kati to je v poriadku. ja neviem, kedy budem testiť ja, lebo som objednala testíky, takže musím čakať, kedy dorazia-

Příspěvek upraven 04.05.10 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 08:35

Smouli nemyslim si, ze by si to presvihla, ty mavas pozitivne ovu testy viac dni po sebe. Podla mna sa ti ovulka blizi, ked nie dnes, tak zajtra, urcite urob testik aj dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
4.5.10 08:36

natula ten smajlon je prostě super :mrgreen:
Katkamarek ,taky tam ten dušík vidím líp než včera,ale včera sem šla spát až ve 2 hod ráno-páč sem honila psa po vesnici asi 3 hodiny!a vstávala kolem 6hod,takže moč asi nebyla ,,hustá,,dnes sem spala7.5hod..
je to to asi pořád málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 08:38

Pajinka nebudem ta presviedcat, ze je to v poriadku, musime vydrzat do zajtra, ak je to tehu, tak uz by zajtra mala byt aspon slabulinka ciarocka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 08:42

Paji co máš za psa ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12746.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12746.gif .že si naháněla :mrgreen:
Kati ono s tím testováním je lepší počkat,ale víš jak,když ho mám doma,tak se mi budou ruce třást :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1741
4.5.10 08:43

díky holky,ste moje zlatíčka,všechny,ještě že vás mám,chlapovi nic říct nemůžu,zase by mi řekl že blázním.. |-| :-D
horší je,že mi dr ,řekl že mám brát utroš až do 30dc a když najdu //,tak mám pokračovat v braní a mám hned přijít na krev a na injekci,jenže on je tak jen 3× týdně a další týden jen 2× týdně..no nic musím vydržet do mrchy-počítám raději s tím že je to pregnyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
4.5.10 08:47

Pajinka, no ja by som povedala, ze ciarka silnie a to pregnylovy duch nerobi, ten bledne…

inak, zistila som, ze ak by som chcela mat len jeden keksik tento mesiac niekedy pred ovu, tak by to malo byt okolo 22.maja… a mm ma byt 24.maja v dansku.. tak som zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí