Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
máme 2 psy,já mám fanku akita inu -je to velký japonský krásný pes a dcerka má bišonka,máme barák,tak sem si ju pořídila na hlídání a většího mazla sem nikdy neviděla,úplně každýho olíže od hlavy až k patě,neumí ani zavrčet,zlodějovi by všechno ukázala a ještě by ho za odměnu olízala
![]()
ella - tak teraz nechápem včera som vas nečítala, ale si snažilka či nie? ![]()
Paji je krásnýýýý.Já mám kokříka,ale už má 12let a už je hluchý,je to o nervy,když jsme venku,to mužu řvát a on nic,ale je to moje mimi
,večer hodím fotečku,ale ted se poohlížime po yorkšírkovi,už chci jen malinkého pejska,at ho mužeme vzít všude ssebou a hlavně nelínajíí,já jsem na pořádek jako das a denně vysávám,všude jsou jeho chlupy ![]()
kočeny ja som včera vyvolávala na tú endokinologiu a nikto mi to tam nebral. To je snáď za trest či čo ![]()
natul známí chovají jorkšírky.. ![]()
před 3 rokama mi umřel afgánský chrt-na rakovinu za 2 dny mu mělo být 15let,skvělej pes-jen to šílený česání
Katlin to je hruza že?my bychom to chtěli všechno strašně rychle a všichni mají čas,to je měsíc sem,měsíc tam,ale nás to ubijííí
,přitom jak je to jednoduché,vzít jen krev
no, takze babulky, rozhodla som sa aspon dva mesiace nemerat a nepouzivat ovu testiky… mm som vcera poslala mail, ze aby sa necitil ako spermobanka, tak keksik bude tak ako za starych cias, cize raz za mesiac…
a ze sa sustredime na rekonstrukciu kupelne, co chcem zacat v juli a dovtedy chcem mat vsetko premyslene a navrhnute…
Katlin,jak se tak dívám,tak je to taky domací mazlík co?
![]()
Paji a odkud ty vubec si?,že bych si u vás jednoho yoršírka objednala ![]()
ahojte ![]()
kamca - a to ti HP pred laparkou nerobili? tym mali zacat? ci robili a vysledky boli ok a teraz to idu zopaknut?
soldi - a co ak fakt ovulka bola neskor ako vravi ella? ved pockaj zajtrajsie teplotky, ono ak by to aj nedajboze bola cysta, tak nic s tym neurobis, ale podla mna zajtra stupnes. to by bolo aby z 2 folikov nic nebolo ![]()
dami - chceme vidiet testik ![]()
Paji - aj podla ma ten spodnejsi testik silnejsiu druhu ciarku, ale este je asi mokry a ten vcerajsi je uz uschnuty, tak tazko sa porovnavaju. odfot ich spolu aj ked ten dnesny uschne, nech ich oba vidime za rovnakych podmienok
a krasneho psa mas, juj ![]()
natu - pekne si stupla
a ako vysledky od endokrynolozky?
Baby vy mate krasnych milacikov, ale ja by som na to nemala nervy ani cas, podla mna mat psa je z casti obmedzujuce a to by mi asi najviac prekazalo.
Aj ked som sa tiez teraz zamilovala do yorkshirov
MM mi vsak povedal, ze v ziadnom pripade, oni mali doma stale nejakeho psa a uz na to nema nervy ![]()
natu - ani by som nebola taká nedočkavá, keby som na vlastné oči každý mesiac nemusela sledovať ako sa mi teploty kazia viac a viac… Stačí mi len keď porovnám dnešný graf s tým z decembra a je mi fakt smutno ![]()
a pri tom (dúfam)stačí dať len nejaké liečiky na štítku a už som možno dávno mohla byť tehu a nie sa takto trápiť. Veď to si nezaslúži nikto.