Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natulaa vsimla, najprv sa stazuje, ze nie som iniciativna, a ked ja chcem, tak na mna kasle, zato ho bavi presviedcat ma ![]()
kati - ak na to nezabudeš, buď taká zlatá a opýtaj sa. Ja som už sondovala na koníku, no odporúčali mi v Po samých chlapov. Ale ja som nikdy nemala gyn. chlapa…
ALBI -
To bude dobré. Musí to byť dobré! ![]()
Příspěvek upraven 04.05.10 v 09:32
řekla bych že ty moje teploty bez léků jsou víc ustálené než obvykle ![]()
ja asi skočím od labradora k yorkšírovi. Chcem niečo maznacie, strihacie a česacie. Na mojom labíkovi toho veľa nenastrihám ani nenačešem ![]()
Kati tak musíme i během ovulky dělat,že nechceme
,
Muj mm třeba nesnáží ženské,jako je třeba moje suseda,ona často mluví o sexu a má ho hooodně rádá a muj mm o ni říká,že je oplzlá,že mu nedělá dobře,když je ženská furt nadržená,má rad to dobývaní.Taky má rád,když mám chut i já,ale víš jak to myslím ![]()
Zaku čauky,Zaku co je v tom tvom grafu MEDS a máš to zakřížkované,co to znamená
Babulky já si normálně nevšimla,jak jsme ohodnocené každá pod fotkou,na to přišel včera muj mm
,vy jste si toho všimly?
natul, nie, ziadna kriza, len trosku refresh… a verim, ze to bude potom pre neho ziadanejsie, presne ako pises… ked nebudem na neho tolko tlacit a pocitat plodne dni a tak…
albi, ja verim, ze je vsetko OK!!! ![]()
albao sakriš… no ale držím silno palce
a poielam veľa síl a poz.energie…
vieš nechcem ti brať nádej, ale aj ja som to tak cítila presne vnútorne,že niečo nie je OK ![]()
ella - to ma mrzi, ze si smutna z mm, ale
myslim, ze tvoje pocity su uplne normalne. nepochybujem, ze urcite existuju pary, kde aj po 5, 10 ci viac rokoch su obidvaja do seba celi zhavi, ale priznajme si, ze vacsinou to tak nebyva, hlavne ked uz pride dieta… clovek je kazdy den 8-10 hodin v praci, potom dojde domov, treba sa venovat domacnosti, varit, upratovat, robit s dietatom domace ulohy… tak to je uplne o inom ako prve mesiace ked dvaja spolu chodia, nemaju zavazky… my este deti nemame a teda roboty je dost aj tak, a tiez uz sa ta najvacsia romantika sa vytratila, a skor sme taki pohodaci. ale staci ist niekam na par dni na dovolenku a hned je to naspat a sme to seba hrr a to ma vzdy uisti, ze vsetko je v pohode, ze to nas len tie nase kazdodenne povinnosti a stereotyp nicia
mozno aj vam by bodol taky oddych. tak rychlo dokoncite tu kupelku, a ked sa podari usetrit nejaku financnu rezervu, tak vypadnete niekam na tyzden a uzijete si ako v zaciatkoch ![]()
albi: ano musis pozitivne mysliet !!! ale je dobre ze su si poplakala a vypustila emocie a tlak, to tiez pomaha. drzim silno palce !!!
brali ti len krv?
katlin: no to ja som si tiez myslela ze k chlapovi chodit nikdy nebudem a co sa nestalo ked som potrebovala ist tak bol po ruke chlap
ale ked sa prestahujeme zmenim ho za zenu, uz aby to bolo