Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
4.5.10 10:25

paji - ten spodny je silnejsi ako vrchny podla mna. :-) :dance: aj ked ma inu farbu, ale to bude asi koncentraciou mocu. pregnyl som nikdy nebrala/netestovala a teda sa neviem vyjadrit, ale ked baby co s nim maju skusenost vravia, ze uz by nemal byt vidiet, tak im verim :-)
a nemozes zbehnut k doktorovi na krv nech zisti uroven HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.5.10 10:29

albao pokial viem, tak Ty si ako tehu priznaky mala len bolave prsia, vsak? Ja keby som nevidela pozitivne tehu testy, tak ani neviem, ze som tehotna. Ja nemam ziadne priznaky - ani bolave prsia, ani brucho ma asi od 10-11 dpo neboli a zjest mozem hocico. A takto som to mala aj pri prvom tehotenstve - asi patris medzi mala zien bez tehu priznakov. Teda ja urcite - ja som ani nezvracala ani nic. Ja by som to na Tvojom mieste aztak tragicky nevidela…ale Ty vies najlepsie ako sa citis…zajtra uvidis a ja pevne dufam, ze bude vsetko v poriadku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.5.10 10:31

paji ja si stale myslim, ze na tych Tvojich testoch nieje pregnyl…ved dnesny test mas pekne silnejsi ako ten zo vcera…blahozelam ku ciarkam…nech Ti pekne silneju… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:33

baby keďže mám také ´blbe teploty tak z tých prebytočných a nadbytočných hormomov ma môžu bolieť prsia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
4.5.10 10:34

Tak sem dám test po pregnylu-tenkrát sem jen chtěla vidět // čarky jestli je uvidím a nic moc teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
4.5.10 10:34

ahojte :mavam:

pajinka, ale vedď to nie je duch, ale normálna čiaročka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 10:35

katlinn - podla mna mozu. aj mna bolievaju a kukni na moje grafy :zed:
mne homeopat vo viedni povedal, ze mam malo progesterou a estrogenu - oboch malo a ani jeden nema na to aby prevladol vtedy ked ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 10:37

paji a teraz si ako dlho po pregnyle?
to podla mna je tehu ciarka a nie pregnyl… ved ta pregnylova nie je ovela silnejsia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:38

do ritky acko… čo sme komu urobili? Začeli ma boliť asi pred 2hodinami a nebolia ma tak ako obyčajne, že mám citlivé bradavky ale normálne celé prsníky a dosť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 10:41

Katlin ja som to mala minuly cyklus tiez, cele prsia od 4 DPO uplne napate, a potom to preslo, tehu priznak to este byt nemoze, to je po ovu asi normalne

Pajinka budem sa opakovat, ale to je pekna ciarocka, v ziadnom pripade si nemyslim, ze to je z pregnylu, a uz vobec nie z 5000, ked minule si 4 dni po dvojnasobnom pregnyle mala len o cosi tmavsiu ciarocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:44

kati v tehu ja ani nedúfam. Veď pri mojich tepltách by to musel byť zázrak boží… alebo tá povestná strieľajúca motyka. A keby sa aj stalo asi by to bol strašný problém aby sa udržalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 10:45

katlinn, neviem co a komu, ale asi nieco strasne a niekomu strasne vplyvnemu :mrgreen:
ja mam zase problem s mojou Dr ona uplne podcenuje meranie BT… ale tento cyklus okrem merania od prveho DC ocikavam aj ovu testy, tak ked uz to ju nepresvedci tak odchadzam od nej k hruzikovi, ktory sa venuje problemom s otehu a aj asistovanej reprodukcii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:48

acko - asi je to najlepšie ísť k niekomu kto tým žije a venuje sa tehuliam naplno. držím palec

Příspěvek upraven 04.05.10 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 10:49

katlinn, ale ako pozeram, tak minuly cyklus si tam mala krasny rozdiel v teplotkach. co mi hovoril hruzik, tak podla WHO (svetova zdrav. organizacia) rozdiely medzi priemermi pred a po ovu priemernych teplot volakedy boli 0,4 stupna, dnes staci 0,2 stupna aby sa cyklus mohol povazovat za ovulacny. tak este nehadz flintu do zita. hlavne kazda sme ina, niekto ma tep taky iny o mnoho nizsi, detto tlak. tak preco nie aj teplotku. samozrejme, stitku by som si vysetrit dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bay
4.5.10 10:49

Ahojte, po dlhsej dobe sa hlasim. Som bola trosku mimo domova :mavam:

http://www.fertilityfriend.com/home/bay

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie