Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no je to sice 30kč za kus ale co jsem koukala v lékárně tak za 1 chtěji 60kč ta o půlku levnější no neí to za 15 ale co?
Kukla jsem na Elisabet,ale ta potvurka ještě nedoplnila teplotku,a ani testík ,dostane za uši,nás tak napínat
![]()
tak sem dávám fotku testíků po uschnutí,ale je to dost zvětšené..
katka - tiež ma to napadlo. Ale ja by som chcela lekára, ktorému by ma tom záležalo aby som otehu. Tej mojej je to jedno. Keď sa ozaj potvrdí, že problém je v štítke, tak jej hneď zavolám, že od nej beriem kartu. Lebo to vyšetrenie som si vyžiadala a vybavila sama. A ja od lekárov očakávam, že diagnozy budú robiť oni nie ja sama.
ja som tiez pocula ze chlapi su lepsi gynekologovia ako zeny ![]()
albi: no ja uz som si povedala ze ja ked bude nejaky problem, letim okamzime k dr., lebo to sa meni a vyvija pomaly z minutu na minutu, aby som si potom nevycitala zas, ze som bola hlupa ze som cakala co sa z toho vyvinie a nic neurobila. predsa len su to dr. oni nalepsie vedia alebo teda mali by, ze co sa deje v nasom tele. my si len myslime a dedukujeme podla nasich pozorovani.
........tehu priznaky vedia byt take prvotne, uplne na začiatku, potom to ustane a potom po 7tt to vypukne v celej sile....... a uzijete si to aspon do 12tt… ale sú to tie najkrajsie
na svete..... …spomínam si, že ked som pred 17 rokmi cakala syna a vobec som netusila ze som tehu, tak som normalne krvacala, teda skor spinila, este som sa aj bala ze mam nejaku infekciu lebo taka spinava farba divna to bola, asi 5 dni..... teraz keby sa mi to stalo tak sa zjančím od strachu....... vlastne ma mama ako 21 rocnu dohnala k doktorovi, lebo som dva týzdne skuvinala, ze mi je zle od zaludka..... aj to internistovi-az ten povedal ze mi nenasadi lieky dokym nebude mat potvrdenie ze nie som tehu…a tak som sa na konci 4 mesiaca dozvedela ze som v tom.....Teraz, toto tehu viem už od 7DPO, že som tehulka (aj ked sa mi mozog branil uverit tolkemu stastiu)
pajinka - ten spodny testik je dnesny?
awa - ahoj
ako sa mas?
Ježiš Awi ten je boží,normálně jak tu tak píšem o těch pejskách,tak mám stochutí okamžitě nějakého koupit
![]()
Pajinka, podla mna to je krasne vidno, je pekna ruzova, vcerajsia je taka vselijaka vodova, ale dnesna je jasna, tak drzim palce, aby to pekne tmavlo a postupovalo dalej. ![]()
Katlin mas IP ![]()
acko ,spodní test je dnešní
awalancha-ten je prostě nádhernej ![]()
takhle zvětšeno je to vidět možná trošku líp než na testu
,holky já nevím,myslím že je to ten pregnyl a jestli je tak vím že se u mě prostě drží hooodně dlouho
,
někde mám dokonce test,kde sem testila jen tak ze srandy asi před půlrokem 4dny po píchnutí pregnylu,ale 2×5000jednotek,čárka je o maličko silnější než tahle