Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
4.5.10 10:03

no je to sice 30kč za kus ale co jsem koukala v lékárně tak za 1 chtěji 60kč ta o půlku levnější no neí to za 15 ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 10:04

Kukla jsem na Elisabet,ale ta potvurka ještě nedoplnila teplotku,a ani testík ,dostane za uši,nás tak napínat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1741
4.5.10 10:05

tak sem dávám fotku testíků po uschnutí,ale je to dost zvětšené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:06

katka - tiež ma to napadlo. Ale ja by som chcela lekára, ktorému by ma tom záležalo aby som otehu. Tej mojej je to jedno. Keď sa ozaj potvrdí, že problém je v štítke, tak jej hneď zavolám, že od nej beriem kartu. Lebo to vyšetrenie som si vyžiadala a vybavila sama. A ja od lekárov očakávam, že diagnozy budú robiť oni nie ja sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
4.5.10 10:06

ja som tiez pocula ze chlapi su lepsi gynekologovia ako zeny :-)

albi: no ja uz som si povedala ze ja ked bude nejaky problem, letim okamzime k dr., lebo to sa meni a vyvija pomaly z minutu na minutu, aby som si potom nevycitala zas, ze som bola hlupa ze som cakala co sa z toho vyvinie a nic neurobila. predsa len su to dr. oni nalepsie vedia alebo teda mali by, ze co sa deje v nasom tele. my si len myslime a dedukujeme podla nasich pozorovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
awalancha3
4.5.10 10:07

........tehu priznaky vedia byt take prvotne, uplne na začiatku, potom to ustane a potom po 7tt to vypukne v celej sile....... a uzijete si to aspon do 12tt… ale sú to tie najkrajsie :poblion: na svete..... …spomínam si, že ked som pred 17 rokmi cakala syna a vobec som netusila ze som tehu, tak som normalne krvacala, teda skor spinila, este som sa aj bala ze mam nejaku infekciu lebo taka spinava farba divna to bola, asi 5 dni..... teraz keby sa mi to stalo tak sa zjančím od strachu....... vlastne ma mama ako 21 rocnu dohnala k doktorovi, lebo som dva týzdne skuvinala, ze mi je zle od zaludka..... aj to internistovi-az ten povedal ze mi nenasadi lieky dokym nebude mat potvrdenie ze nie som tehu…a tak som sa na konci 4 mesiaca dozvedela ze som v tom.....Teraz, toto tehu viem už od 7DPO, že som tehulka (aj ked sa mi mozog branil uverit tolkemu stastiu)

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 10:08

Pajinka, já vidím krásné // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 10:08

Paji hernajs no takhle to je náádherně vidět :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
4563
4.5.10 10:10

pajinka - ten spodny testik je dnesny?

awa - ahoj :mavam: ako sa mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 10:10

Ježiš Awi ten je boží,normálně jak tu tak píšem o těch pejskách,tak mám stochutí okamžitě nějakého koupit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12225
4.5.10 10:11

y

Příspěvek upraven 21.10.11 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 10:14

Pajinka, podla mna to je krasne vidno, je pekna ruzova, vcerajsia je taka vselijaka vodova, ale dnesna je jasna, tak drzim palce, aby to pekne tmavlo a postupovalo dalej. :kytka:

Katlin mas IP :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
4.5.10 10:15

paji paráda jen dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 10:17

kati ale fakt dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
4.5.10 10:20

acko ,spodní test je dnešní
awalancha-ten je prostě nádhernej :wink:
takhle zvětšeno je to vidět možná trošku líp než na testu :mrgreen: ,holky já nevím,myslím že je to ten pregnyl a jestli je tak vím že se u mě prostě drží hooodně dlouho :-? ,
někde mám dokonce test,kde sem testila jen tak ze srandy asi před půlrokem 4dny po píchnutí pregnylu,ale 2×5000jednotek,čárka je o maličko silnější než tahle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí