Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
4.5.10 09:43

Albi ono prsa prý boli uuuplně v začátku,pak to prý ustane a začne zase později,neboooj se,to bude dobréé,uvidíš,budu držet palce :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3519
4.5.10 09:46

moku - no ja stále počúvam, že chlapi sú lepší a citlivejší gynďáci ako ženy 8-o

Baby aby som mala lepší pocit zo života tak som sa objednala aspoň na preventívu, ku svojej obvodnej lekárke. Uvidíme, ako dopadnem.

Příspěvek upraven 04.05.10 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:46

Ellinko o ovulce mužeš pokecat s náma a doma už pššššt a zkuste sexívat,když bude chut :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
12225
4.5.10 09:48

y

Příspěvek upraven 21.10.11 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 09:48

Holky já mám chlapa a je to super,vubec mi to nepříjde už,jsem tam každých 14 dní a jsem tam už jako doma :mrgreen: :mrgreen: ,kor,když je to frajer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3519
4.5.10 09:52

nat -hovoríš, že si mám najprv nájsť fotky tých doktorov, aby sa mi, nebajbože, nehnusili, keď prídem na vyšetrenie??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
4.5.10 09:53

albi - drzim palce, dufam, ze vsetko dobre dopadne. vcera tu niekto (uz neviem kto presne) pisal, ze na jeden den neboli tehu priznaky a potom sa zase objavili, a ze vsetko je ok, tak verim, ze aj ty budes v poriadku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
4.5.10 09:53

Albi velmi na tebe myslim, určitě to bude dobré, aj já špinila, příznaky sem neměla žádné, ale zato měsíc a půl po tom klidu sem si to vybrala jak mi bylo zle :D

Já jsem se s MM v únoru rozešla na cca 10dní, teda on se rozešel se mnou a odstěhoval..poprvé sem nenapsala ani nezavolala, nechala sem ho tak a smiřovala se s tím že budu sama, už to delší dobu neklapalo a celkem se mi ulevilo že jsem sama a chtěla sem být opravdu sama s malým. Jenže pak dojel, plakal a od té doby sem znovu zamilovaná, jako bysme se poznali před pár dny, strašně se těším až dojede z práce, sex není o dítěti ale o nás, prostě krásné…jen jak dlouho to vydrží :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
4.5.10 09:54

Včera som kúpila nové zdobenie na nechty, tak to idem vykúšať, že ako bude vyzírať :-) Už mám pomaly každý necht iný, čo furt niečo testujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
4.5.10 09:55

tak jsems i objednala ty ovu testíky s levnétesty.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
4.5.10 09:58

t

Příspěvek upraven 21.10.11 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 10:01

Albao - já věřím, že bude všechno v pořádku, prostě MUSÍ. Na začátku těhotenství špiní každá druhá. A na vnitřní pocity nevěřím - já byla přesvědčená, že skončím na revizi a podívej.. Držím palce, ať zítra uvidíš krásnou fazolku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 10:01

Katlin no jasné,nejdřív je třeba zjistit,jak vypadá :mrgreen: :mrgreen:
nikolko,tak to je krásnéé,tak at vám to vydrží,ono i po nějaké škaredé hádce je pak krásné to usmiřování :hug:
Zaku tak super :palec:

• Citovat
  • Upravit
5530
4.5.10 10:02

Albi so spinenim je to asi tak,ze moze a nemusi to nic znamenat, zajtra budes vediet viac, ale ked je to podla nich take akutne, tak by ta mohli zobrat hned dnes. Asi to nebude az take vazne, ked to odlozili na zajtra, ved v takych pripadoch rozhoduju hodiny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.5.10 10:03

Katlin a meno tej dr. zistim co najskor a dam ti vediet, len aby to nebola ta tvoja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí