Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moku - no ja stále počúvam, že chlapi sú lepší a citlivejší gynďáci ako ženy ![]()
Baby aby som mala lepší pocit zo života tak som sa objednala aspoň na preventívu, ku svojej obvodnej lekárke. Uvidíme, ako dopadnem.
Příspěvek upraven 04.05.10 v 09:47
Ellinko o ovulce mužeš pokecat s náma a doma už pššššt a zkuste sexívat,když bude chut
![]()
Holky já mám chlapa a je to super,vubec mi to nepříjde už,jsem tam každých 14 dní a jsem tam už jako doma
,kor,když je to frajer
![]()
nat -hovoríš, že si mám najprv nájsť fotky tých doktorov, aby sa mi, nebajbože, nehnusili, keď prídem na vyšetrenie??? ![]()
albi - drzim palce, dufam, ze vsetko dobre dopadne. vcera tu niekto (uz neviem kto presne) pisal, ze na jeden den neboli tehu priznaky a potom sa zase objavili, a ze vsetko je ok, tak verim, ze aj ty budes v poriadku. ![]()
Albi velmi na tebe myslim, určitě to bude dobré, aj já špinila, příznaky sem neměla žádné, ale zato měsíc a půl po tom klidu sem si to vybrala jak mi bylo zle ![]()
Já jsem se s MM v únoru rozešla na cca 10dní, teda on se rozešel se mnou a odstěhoval..poprvé sem nenapsala ani nezavolala, nechala sem ho tak a smiřovala se s tím že budu sama, už to delší dobu neklapalo a celkem se mi ulevilo že jsem sama a chtěla sem být opravdu sama s malým. Jenže pak dojel, plakal a od té doby sem znovu zamilovaná, jako bysme se poznali před pár dny, strašně se těším až dojede z práce, sex není o dítěti ale o nás, prostě krásné…jen jak dlouho to vydrží
![]()
Včera som kúpila nové zdobenie na nechty, tak to idem vykúšať, že ako bude vyzírať
Už mám pomaly každý necht iný, čo furt niečo testujem.
Albao - já věřím, že bude všechno v pořádku, prostě MUSÍ. Na začátku těhotenství špiní každá druhá. A na vnitřní pocity nevěřím - já byla přesvědčená, že skončím na revizi a podívej.. Držím palce, ať zítra uvidíš krásnou fazolku
![]()
Katlin no jasné,nejdřív je třeba zjistit,jak vypadá
![]()
nikolko,tak to je krásnéé,tak at vám to vydrží,ono i po nějaké škaredé hádce je pak krásné to usmiřování ![]()
Zaku tak super ![]()
Albi so spinenim je to asi tak,ze moze a nemusi to nic znamenat, zajtra budes vediet viac, ale ked je to podla nich take akutne, tak by ta mohli zobrat hned dnes. Asi to nebude az take vazne, ked to odlozili na zajtra, ved v takych pripadoch rozhoduju hodiny. ![]()
Katlin a meno tej dr. zistim co najskor a dam ti vediet, len aby to nebola ta tvoja ![]()
Albi ono prsa prý boli uuuplně v začátku,pak to prý ustane a začne zase později,neboooj se,to bude dobréé,uvidíš,budu držet palce