Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre ranko babulky, tak mrcha sa rozbehla v noci o tretej v plnej parade, ufffffff…
katka, si krasna zena!!!!
kamca, gratulujem k dobrym vysledkom laparky.
dami, parada, ze sa ciarka potvrdila, si tehulka ![]()
esther, budem cakat na tvoj testik.
janeczka, takzo urcit, kedy bola ovu, nemas tam ani hlienik, ani ovu testiky ani pred-ovu teplotky, mozno 18DC, ale tazko povedat…
soldi a co ak bola ovu v noci alebo je ovu dnes??
natul, tu som moja, idem trosku popracovat, ale budem nakukat…
Soldinko nééé,tonebudou cysty,ty se lepí jen na mě
![]()
Soldi ,když kukneš na ten muj graf,tak kdo vyhrál ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12043.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12043.gif estrogen nebo progesteron,mi se to furt plete
![]()
soldi - skoč za doktorkou, alebo jej aspoň zavolaj, veď to nie je normálne. ktovie, čo tam videla?
katlin ![]()
esther - okolo obeda som tu len a len kvôli tebe.
prajem koľajnice
![]()
Soldi Mája má pravdu,třeba ji budeš mít teprve ted
,ale cysty to určitě nebudou,to by snad měla dr poznat ![]()
Dobre ranko, tu som baby, len vas prv musim docitat ![]()
Soldi, ellla dakujem ![]()
Soldi, ja by som na tvojom mieste skocila za dr., ved ta ma rada, tak nech sa na to kukne, ze co sa tam deje.
Dami rychlo odfot nejak testik, to nemozes tak natahovat ![]()
Natula, teplotka sa tvari pekne, som zvedava ako to skonci.
Katlinn a hoj, ty si jeden den DPO menej ako ja a natula ![]()
Kamca a nemoze byt problem stitna zlaza? ![]()
Janeczka tiez si myslim, ze to skor vyzera na toho 1.5., ved si to mozes sama preznacit.
Smouli ahoj, a testik vcera negativny? Lebo si pekne vyletela, aj ked je pravda, ze ty mavas ovu pri vyssej teplotke, tak mozno uz dnes bude pozitivny, a zajtra stupnes este viac, aj hlienik tomu nasvedcuje, nie?
kati ahojky
som úplne mimo z tých tvojích šiat, neviem sa vynadívať - fantázia ![]()
no hlienik ako tak, neviem ho tento raz určiť, napr. ráno je to úplne egg a poobede je taký hustejší ![]()
ovu testík neg. ale mohla som to nevystihnúť, cez ten výkent somich robila len tak skoro vždy až večer ![]()
ahojte babulky ![]()
ja vás ani nestíhm čítať, lebo letím na rehabku s nohou ![]()
dami mala //? Gratulujem
![]()
Kači no právě,záleží na tom konci,jedna teplotka nic neznamená,ale to je jedno,já jsem rádá,že je vubec nahoře a že ovu byla,ted stejně řeším sebe,tak s tím ani nějak zvlášt nepočítám,ale víš jak v hlobi duše člověk doufááá ![]()
Smouli,ty máš taky velkou spotřebu ovu testíku
,
,ale vážně tě natahuje,vždycky to vypadá,že už,
natul- estrogen- nizsia teplota, progesteron- vyssia teplota. krasne si dnes stupla, dufam ze kvoli uhniezdeniu ![]()
baby, boli tam urcite dva foliky, na vlastne oci som ich videla. ale ak doteraz nepraskli, tak sa asi zmrastili a stali sa z nich cysty. a k doktorke nejdem, nestiham, mam zapoctovy tyzden. ked som objednana cakam tri hodiny, ktoviekolko by som cakala bez objednania. nie je to nic akutne. fakt. kaslem na to. idem do skoly, dnes mam tri prezentacie a vratim sa zas az vecer. tak nech tu na mna cakaju nejake pozitivne spravy. pa.
Ahojky holky,
já pořád nevím,sice tam něco je,ale pořád myslím že je to pregnylový duch,přece jen su 13dpo a ten duch je hrozně málo.
taky se mi zdá ,že se mi čípek zkracuje,bolí mě vaječníky,přesně na ms,sice teplota o dílek stoupla,ale to nic neznamená,je moooc nízko..něco je špatně..asi su z těch co se jim pregnyl drží dlouho,někde sem četla,že jedné holčině se držel 14DPO,to bude nejspíš i můj případ,nebo možná i dýl..
.
na které té fotce je to nejvíc vidět..?ikdyž je to vlastně jedno..jenom mě to začíná deptat |-| ![]()