Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babule, tak jsem konečně na chvíli na netu. Screening dopadl na výbornou, takže všem moc děkuju za palečky
Mimísek sebou krásně vrtěl dokonce nám zamával ![]()
Nová tehula??? Supeeeeeeeeeer…pekne pekne…dobrá správička hneď na začiatok..GRATULUJEM! som sa tento mesiac rozhodla, že otehu aj ja…
![]()
Ako si poviem každý mesiac za posledný rok a pol ![]()
Dakujem baby ![]()
Saty som si kupila v Parizi, stali 160 eur, co sa mi ani verit nechcelo, pochybujem, ze by som nasla taku dobru krajcirku, okrem toho ja nemam na take veci fantaziu, kupujem co pride ![]()
Acko, tak ja netvrdim, ze som plnsia, ale aj tieto saty zakryvaju boky a zadok, k svojej postave ich mam vacsie ![]()
katka - ahoj. rada ťa tu vidím.
ja si už ani nepamätám, čo si mi radila ohľadne clostilu. ale asi nebrať, čo? ešte že sme to so soldi spáchali. snáď to bude mať význam, vo štvrtok sa uvidí.
m a j a 2 píše:
katka - ahoj. rada ťa tu vidím.ja si už ani nepamätám, čo si mi radila ohľadne clostilu. ale asi nebrať, čo? ešte že sme to so soldi spáchali. snáď to bude mať význam, vo štvrtok sa uvidí.
Ano maji, radila som nebrat, teda nevidela som v tom zmysel v tvojom pripade, ale to som ani len netusila, ze ti skrsne myslienka ist na IUI. ![]()
Holky dobrou noc
Jdu se podívat na PC ještě na Panelák,tak zítra
Ahoj babule, tak ja som sa sem az teraz dostala. Chcem vsetkym velmi pekne podakovat z celeho
za krasne slova a gratulacie. Ale ja ked som si to nechala ulezat, tak ma to nadcenie akosik preslo, lebo same viete, takych testov tu uz bolo a nebolo to tehu . Aj ked velmi ,velmi ,velmi si zelam, aby to pravda bola a ciarka len silnela
. A inak ten test bol rapi clear, a hovorili ste, ze tie niesu kvalitne, tak to ozaj moze byt len plany poplach. Ja sama neviem,skusim rano testnut,ak mi to strach dovoli, lebo sa bojim, ze ked tam bude len jedna, tak asi bude slzave udolie…