Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natul, vazne si mala pravdu, ako sme sa tu hned vsetky zbehli, ako sliepky na zrno
![]()
dufam, ze aj dijef pojde testikovat a s rovnakym vysledkom ako dami ![]()
majka, to je to iste ako u albi. oni to naschval hovoria, aby zarobili ![]()
joooj, tak to budem zvedava na tu folikulometriu
a co Tvoj mm na to?
damiana potom popis priznaky
![]()
jeeej baby normalne tu kazdy otehotnieva, zeby svitalo na lepsie casy pre nas dlhodobe snazilky ??? ![]()
Soldi, mam priznaky na mrchu, boli ma brucho, ale teplota vysoko… tak chcem pockat s testom, ci nahodou mrcha nepride…
dami i ja Ti blahozelam, chod to predychat, oznam krasnu novinu manzelovi a uzivajte si ten krasny pocit. Tesim sa ss Tebou… ![]()
pajinka - tak to mas skveleho doktora, ked k nemu mozes chodit niekolko krat za cyklus a vzdy ti pichne pregnyl. kiez by taki boli vsetci.
titulienka já doma žádný ovu testík nemám,jen normální mamatesty hcg
do zítra vydržím,no ne..teda pokud se nezblázním
,ale i tak mě to trochu nakoplo,protože to je poprvé co je vůbec něco vidět,ikdyž graf je teda úplně jinýho názoru
![]()
janka, a uz Ta mozem dat medzi vitazne grafy? ![]()
ester, to Ti kazda tehulka napise, ze ju bolelo ako na ms. a drzis sa teda velmi pekne ![]()
a neocikas aspon ovu pre nas?
![]()
esther nesejckuj a testni, ak bude negativny, to znamena, ze ovu bola neskor ![]()
Lauritka píše:
damiana potom popis priznaky![]()
jeeej baby normalne tu kazdy otehotnieva, zeby svitalo na lepsie casy pre nas dlhodobe snazilky ???
Lauritka, to je asi tou jarou, ale uz tu mame aj MÁJ…
VSAK VIES CO MYSLIM
![]()
taky nakukuji a Dami je tam náááádherná čárečka. Gratluji a už ať jen tloustne ![]()
ach jo já chci takyy
pajinka, trvam na svojom, ze Tvoj graf je ovplybneny pregnylom.
smouli to mala presne tak isto. graf vyzeral ako totalny anovulak, ale ovu dokazatelne prebehla.
dami gratulujem ![]()
bohužiaľ mne gratulovať tento mesiac nebudete… ![]()
acko-no doktora mám hrozně fajn,všechno mi vysvětlí,mám chodit minimálně 2× až 3× za cyklus,když je potřeba i víckrát,ale ono to hodněkrát nevyjde a taky za tu dobu,to pomalu víc a víc flákám,ale spravil se mi cyklus na 30dní,což je paráda..