Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toji, tak som to zase poplietla. ta silnejsia je kontrolna?
chyba mi tu taky smajlik, co sa skrabka po hlave ![]()
natula ![]()
sme na seba napojene asi
![]()
soldi co je kontrolna? ta,co je tam furt? proste kontrolnu,co je tma furt,tak ta je silnejsia
soldi, do kelu vybil sa mi fotak, musela som ho na chvilku dat nabit, ale co som pozerala, nieje to tam dobre vidiet
, ale ja to tam vidim, a akurat dosla mamina, a dala som jej to ukazat, a aj ona tam vidi ruzovy tienik ![]()
dami tak rychlo nieco vymysli,my sme zvedave.vsak,kočky?
dam ti tip = zazvon u susedov, vypytaj fotak,cvakni a ukaz nam prosiiiim
toji, aj tak dobre, nemusi dosiahnut vrchol, ak potom zacne slabnut ![]()
natul, pri pco je praveze LH zvysene, preto pcockarky netestuju ovu testami, lebo tam tu ciarku maju takmer stale ![]()
toji, ked sme mali medove tyzdne, tak sme kazdy den tri krat
teda, nie len cez medove, ale asi prve dva tri roky, co sme boli spolu ![]()
ako ide teplo a jar, tak je moj mm strasne nadrzany
![]()
natul, to vies, citime pach mocu
![]()
nedalo mi a urobila som aj ovu test a tam su pekne //, sice nie je celkom pozitivny, ale su tam jasne // , kocky, zachvilku to sem hodim, mne sa normalne tak klepu prsty ![]()
dami fooot ![]()
lauri k tomu grafu co si sem dala link - ta kocka bral clostyl 2× pocas cyklu? ![]()
soldi, ty si netestikovala na ovu? uz som zmagorena uplne, pletie sa mi kto testuje a kto nie ![]()
dami, radsej to odfot trosku z dialky, tak to vacsinou lepsie vidno, a my tu chvilu pockame na Teba ![]()
som Ti pisala rano, ze to nie je stratene ![]()
albi, stihame vsetko, lebo my mame najradsej len take rychlovky
![]()
soldi vy 3krat za den, my zas cely den vkuse ![]()
ale to uz bolo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavno
dami jeeeeeee ![]()
soldi a to vazne sa pregnyl ziskava z mocu tehotnych ci si len prdel robis z nas? ![]()
Baby vy máte normálně asi 6tý smysl,když tu někdo testuje,hned tu jsme všecky,to je sranda
,normálně jsem si toho všimla