Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi uz nepamatam… tak hadam to bude teraz vsetko v poriadku ![]()
****esther**** najjednoduchsi sposob ako sa dozvediet ako si na tom je tehu test ![]()
ja som to tu uz pisala - moja kamoska ostala tehu, a jej gyndos - je to ich rodinny priatel, relativne mlady chalan, jednoznacne zakazal sexik v prvom trimestri. nehovorila, ze ci vseobecne on sexik neodporuca, alebo len konkretne jej (kvoli tvaru a polohe maternice, alebo inym mozno rizikovym faktorom - napr. uz ma po 30tke…), ale pre istotu ten zakaz respektovali, aj ked jej manzel uz bol z toho vraj dooost hotovy ![]()
Příspěvek upraven 03.05.10 v 18:14
majka, ako si dopadla v centre?
ester, ver ovu testu a svojmu telu. aj aknomis mala podobny graf ako Ty a tiez sme jej tvrdili, ze uz moze cakat tak ms maximalne ![]()
a priznaky nejake mas?
Damiana -garatuluji ,máš ji tam
,máš ji daleko viditelnější než já ten dušík ![]()
s tím pregnylem ještě,mě ho mudr píchá před ovulací,ale né vždy se to trefí,někdy je je ště folík malý na píchnutí a pak už tam není,tak mi ho píchne i tak že je to na to žluté tělísko..
ovu testy jsou na těhu citlivější??? ![]()
soldi - dobre, ak sa dobre dá nazvať, že v štvrtok idem na folikulometriu a cez víkend na IUI.
len mi nejde do hlavy, že výsledky jedného spg. jeden doktor interpretuje - ako katastrofu - nutné IVF s ICSI a druhý povie, že kľudne z toho môžu byť // po IUI. tak ja už som z toho magor. človek by predpokladal, že mali by informovať objektívne, ale oni asi len každý čo najviac peňazí nachabrať chcú.
baby, tu su obidva, horny tehu, a dolny je ovu test…
dakujem vam vsetkym za gratulacie, tak ale este nic nieje na 100% ale ja som uz teraz v soku prijemnom ![]()
no baji ja musim utekat, vecer sa tu este zastavim …
zatial ahojte, idem pomali predychavat ![]()
Soldi, este som netestla, bojim, co mi to ukaze, bo baby tvrdia, ze ovu bola na 24 DC, hmmm