Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
3.5.10 17:30

Baby a ten pregnyl to je na co,to jsou teda injekce jak jsem pochopila a jak často a proč?

• Citovat
  • Upravit
9080
3.5.10 17:32

ahojte ako sa mate? velmi som nemala cas sem chodit, stale sme nieco robili
co nove? ella ma pauzu, majka chce IUI (inak aj ja by som rada, maji zistila si,co treba vsetko? este som nestihla docitat,ak si pisala..)

inak ja som zase az tak dopodrobna nesledovala svoje ovu testy, teraz vam ukazem terajsi,tak premyslam, ci ma este zosilniet,alebo je to uz „tu“
co myslite?
sorry, podla niekoho asi blba otazka.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.5.10 17:36

Ahoj baby, ste tu niekto?? Ja potrebujem radu, ja som nevydrzala a testla som pred chvilou tehu test , a ja tam vidim slabulinku druhu ciarku, ja neviem, ci mne uz ozaj hrabe,alebo tam ozaj je, a nemam ani mm doma, ze by sa nato pozrel on, do kelu, skusim to odfotit a dat to sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.10 17:42

dami, davaj, davaj, som prave rozmyslala, ze ako Ta pojdem ukecavat na testovanie :lol:
a test je mamatest?

natul, pregnyl je vlastne ciste hcg (mimochodom- ziskava sa z mocu tehotnych zien :lol: ) a picha sa vtedy, ked ma zena nedostatocnu hladinu LH, alebo skornatene vajecniky. jeho ulohou je prasknut folik, ked sa picha pred ovu, niekedy sa pichne po ovu- ako u pajinky- na podporu zlteho telieska :wink:

toji, ahoj :kytka:

testovacia by mala byt silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.5.10 17:43

Dami ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6414.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6414.gif tak honéééém fotku :hug:
Toji,já myslím,že jo,já měla ovu taky asi takový a čárka byla do pul minutky a drzhý den už slábl,jestli holky napíšou,že né,tak jsem v prdeli :zed:

• Citovat
  • Upravit
9080
3.5.10 17:44

dami no jasne, ukaz testik

soldi silnejsiu ciarku som v zivote nemala…preto premyslam..akurat,ze je najsilnejsia zo vsetkych merani tohoto cyklu

ty ako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.10 17:44

g

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.5.10 17:45

ahojte vsetky babulky…

tak dnes som bola na poradni…takze mam za sebou 1.poradnu :-D ..mam uz aj tehu knizku…a o 2 tyzdne idem na usg…morfologicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.10 17:46

w

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
albao píše:
dami :jazyk: :jazyk: :jazyk: som zevdavaaaaaaa :pankac:

ahoj albi tak ako .....sa mas tehula ????

dami ryyyyyyyyyyyychlo …nech hodnotime :pankac:

toji..urcite by som dala vecer keksik ..vrchol moze byt aj v noci a rano uz moze byt slabsia :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

e

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.5.10 17:47

natula soldi nas dostala :mrgreen:
jasne,ze by mala byt rovnako silna alebo slabsia,ale ja mam ovu v pohode vzdy,ale este sa mi nepodarilo ju mat silnejsiu.ale uz davno som netestovala ovu

a hlavne si myslim,ze niekedy staci mensia hladina LH aby praskol folik, nemusi byt vrcholna…

a este som citala ze pri PCO je LH v pohode,ale nie je v pohode FSH, tak tam su ovu testy zbytocne…???neviem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.5.10 17:48

titu dam, budem musiet uskutocnit znasilnenie :oops:

damiii, fotis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.10 17:48

toji, tak silnejsia uz nebude, sama si si odpovedala :lol: ja som nevedela, ze ktora je testovacia a ktora kontrolna, vies? :mrgreen:

tak si asi presne vystihla peak, zajtra pride asi ovu :dance:
mna ta moja stale natahuje, teda, myslim, ze prebehla v noci, alebo dnes rano, lenze teplota je uplne odveci, lebo som spala asi dve hodiny. tak uvidim zajtra :roll:

titu, gratulujem :huban:
pozri fotoalbum tematu, je tam krasna fotka z utz v 12 TT :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
3.5.10 17:49

soldi mam to hore nohami,silnejsia je ta,ktora je tam vzdy. moja sukromna je slabsia :roll:

inak vy mate soldi medove tyzdne? ved vy furt dvakrat denne :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital