Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri ked nevies zohnat tie nove mamatesty, tak Ti ich mozem kupit tu v Bratislave a poslat - ked chces…
sa mi zda, ze ste niekedy davnejsie spominali, ze sa mamatesty nedaju kupit cez internet. Na stranke www.gsklub.sk - sa daju. Ale tusim su tam len tie 20-tky a tie nove 10-tky tam este nie su…a nepozerala som podmienky predaja a kolko stoji postovne.
Ahojte, holky a ty nové mamatesty 10ky jsou citlivější? Já myslela že čím větší číslo- citlivost 20,25 jsou citlivější? ![]()
Lauri ahoj, a kde si ich zohnala? Aby som vedela, ja mam este 7 mamtestov, ale na skore testovanie by som dokupila ![]()
Maji, myslim, ze ovulka by ti mohla prist „normalne“ okolo 14 DC, asi tak by to idealne malo byt, a mozno bude tak ako ju zvycajne mavas, drzim velmi palce, musis verit, ja ti verim a tento zruseny dnesny termin moze byt nejake znamenie. Tak budem na teba mysliet a nenechaj sa odbit ![]()
ahojte ![]()
ja som prave docitala 70 stranovu diplomovku mojho mm a opravovala som mu chyby, na 90% som tomu co citam nerozumela. mam dost.
aj ja sa chystam na lov na mamatesty buduci cyklus, tak nejake mi nechajte ![]()
dievčatá, ja som ešte v práci a potom mám jedno stretnutie, tak keď prídem domov, tak možno testnem. skúsim si zohnať tie mamatesty, doma mam iba rapi clear a viamed. pa zatial ![]()
aj toto vyzera celkom fajn: http://www.gsklub.sk/…2-gs-mamavit
ahojte kočičky čo nové okrem milióntristo nových strán?
novú/é tehu? ![]()
Caute baby, Jannkaa super, testiky tmavnu.
Mne je chvalabohu zle…v sobotu som mala strasne krce a potom nic, v nedelu ziadne nevolnosti, tak som sa zlakla, ale uz to dnes znova zacina…
![]()